Krzysiak 247 Opublikowano 8 Grudnia Autor Opublikowano 8 Grudnia (edytowane) Dziwny widok dla mnie...jeszcze nie kupiłem mającego mniej niż 180k km W sumie najnowsze jakie kupowałem czyli C5 miał najwięcej jeśli o moje auta idzie, bo miał wtedy 4 lata z hakiem i 200+ Edytowane 8 Grudnia przez Krzysiak
KiloKush 85 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): 5555 Trochę się na tym zdjęciu dzieje. E-pedały, silnik to złoto, a żyd nie może się zdecydować między 3, a 4
Arczevski 15 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W sumie to nie wiem czy tu, czy w "co się ostatnio zepsuło" to dodać. Ona nadal walczy żeby nie pykło 300k
GordonLameman 825 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 14 minut temu, KiloKush napisał(a): Trochę się na tym zdjęciu dzieje. E-pedały, silnik to złoto, a żyd nie może się zdecydować między 3, a 4 To co mnie zaskoczyło to to, że przebieg nie odlicza jak w VAG do pełnych dziesiątek, ale co do 1km Ale auto mogę polecić - chyba że komuś zależy na niskim spalaniu na autostradach, to wtedy --> TDI
marko 55 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Też masz problem, że zegarek przestawia się z systemu 24 na 12godzin? Widzę, że masz AM przy godzinie, dlatego pytam, a dużo ludzi się skarży, że właśnie zegarek żyje własnym życiem Edytowane 2 godziny temu przez marko 1
GordonLameman 825 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 razy przestawiłem, ale teraz mam to gdzieś Wydaje mi się, że to się dzieje gdy traci GPS w garażu. Wtedy w ogóle resetuje mu się godzina i pewnie zaciąga nową w formacie 12-godzinnym. Przynajmniej się tablet nie resetuje jak w VAGach
Rekomendowane odpowiedzi