Auta elektryczne-hybrydowe (BEV,PHEV,HEV) vs spalinowe (ICE)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Nigdzie nie napisałem, że nie przegoni Nawet wielokrotnie pisałem, że chciałbym żeby to się stało -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
PS. "Kolega pyta o nazwę, aby przypadkiem nie trafić na ten sam" -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Jak patrzę na to: To przypomina mi się pewna definicja... Osoba wykluczona cyfrowo to człowiek niemający dostępu do internetu, nowoczesnych technologii lub nieposiadający umiejętności ich obsługi. Pierwszy raz widzę na tym forum aby ktoś był tak "sprytny" i zacytował kogoś jako siebie. Normalnie "miszcz" Chociaż już raz pokazywałem koledze palcem krok po kroku (wraz ze screenami pomocniczymi) co zrobić aby na forum ustawić sygnaturę. Widzę podstawowe lekcje nie zostały odrobione ale to nie przeszkadza koledze aby się "wyrywać" w doradzaniu innym. Ech... -
Przez LeBomB · Opublikowano
Chcieliście listy SAFE czyli co jest zaplanowane w polskim przemyśle https://www.gov.pl/web/premier/nowe-zdolnosci-wojska-polskiego-dzieki-programowi-safe---lista-zadan Do tego lista obejmuje sprzęt np. ze Szwecji czy USA. Jednak znaczna większość to produkty polskie, produkowane w Polsce. @Kris194 @nozownikzberlina Tak, wystarczy spojrzeć tutaj https://pl.tradingeconomics.com/country-list/rating Kraje, które nie przystępują do SAFE w większości nie robią tego dlatego, że mogą dostać kredyty czy sprzęt na kredyty na znacznie lepszych warunkach niż te proponowane w SAFE. Polska nie jest w tanie uzyskać takiego ratingu i kredytów na lepszych warunkach niż SAFE.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi