Top3 gier ogranych przez Was w 2024r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keleris · Opublikowano
Położyłem mx 6 na coś bardziej wymagającego - GTX 275 i bardzo ładnie zbiła temperatury z 88c - 2909rpm na 72c - 2135rpm. Wychodzi na to że właściwości ma bardzo dobre, a to że jest bardzo gęsta to raczej jej cecha, a nie że trafiła się podróbka. @Send1N Osobiście w laptopie zastosowałem twój sposób z tzw. wyłączeniem turbo, jak mnie pamięć nie myli trzeba było coś zmienić w rejestrze żeby można było wyłączyć Tryb zwiększania wydajności procesorów. Wydajność spadła ale w mojej opinii do RTX2050 i tak jest nadto. Od 9mc temperatury się nie zmieniły - max 70c w cinebench r23, chyba że podłoże dwa pędzle żeby delikatnie podnieść od podłoża to ok 67c. Laptop używam tylko na wyjazdach więc nie jest używany codziennie. -
Przez Smalec · Opublikowano
Core - stock Mem +900 -
Przez boban666 · Opublikowano
Kurde , nic to nie daje jednak 😁. Szukam dalej. Coś nie umie nagrać filmików , albo mi przycinają , albo nie ma dzwięku. Nagrywam tym programem co jest pod windowsa. Może te nasze "tansze" płyty nie domagają. Moja ma niby 14 faz , ale może tu jest gdzies problem bo przy każdej tej ścince , zegary GPU/CPU spadają , tak jak by się gra na chwilę wyłaczyła 🤔 -
Przez Send1N · Opublikowano
Zawsze możesz przełożyć ten z pierwszej wierzy na tył z zachowaniem odpowiednego kierunku (jako wyciąg), wydajność powinna być podobna i nie ma problemu z ramem. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Czyli FE pewnie za $799. I pewnie taką wersję wezmę. FOTA FAKE!
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi