chrumcio 69 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Nasze ulubione intra które lubimy wciąż oglądać, nie ważne czy to ze starej gry, czy z nowej... ważne że wciąż nam się podobają Chyba nie muszę tu przedstawiać genialnego intra z The Settlers 7
Tomek1623 266 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Takie wspomnienia mam z tym związane że głowa mała. 2
Dominix 403 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Pamiętam jak pierwszy raz to widziałem, i myślałem że jak będę grał takim warlockiem to tak to będzie wyglądać graficznie Tak naprawdę to każde intro do wowa mi się podoba. 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Było to moje pierwsze i jedyne MMO, nawet prostą pisownię jak i komunikację ogarnąłem w krzaczkach tzn. języku Tajwańskim. Za każdym razem łezkę w oku mam jak to oglądam 🙂 Jeszcze bym trailera z AC Revelations dodał, ale jak każdy po jednym to może się tego trzymajmy 🙂 Edytowane 2 Kwietnia przez AndrzejTrg 1 1
Kandelabros 112 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Tygodnie łupania z kumplami na PSX, no i niezapomniane intro: 2 1
dan254 118 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Moje ulubione to te z serii Diablo,Warcraft i StarCraf czyli generalnie wszystko od Blizzard. 2
Paw79 134 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 3 godziny temu, chrumcio napisał(a): Chyba nie muszę tu przedstawiać genialnego intra z The Settlers W tamtych czasach robiło ogromne wrażenie. No i dźwięk na Amidze miałem sto razy lepszy niż na tym filmie. 1
skunRace 797 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Edytowane 2 Kwietnia przez skunRace 7
skunRace 797 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia @CrooV to nie intro, tylko trailer Ale fakt obydwa trailery do W3 są cudne. Jak już to do tematu z W3 to by pasowało 2
CrooV 80 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Faktycznie , byłem przekonany że chodzi o trailery W sumie do intra chyba kwalifikuje sie ten "trailer" z uciekającą Yennefer zdaje sie że po utworzeniu nowego save'a pierwsze co sie pokazuje to właśnie ten zwiastun.
chrumcio 69 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia 3 godziny temu, Paw79 napisał(a): No i dźwięk na Amidze miałem sto razy lepszy niż na tym filmie. Kwestio ustawienia emulatora, jeszcze nie skonfigurowałem go do końca 5 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): ale jak każdy po jednym to może się tego trzymajmy Możesz dodać więcej, oby trzymać się tego że to temat z Intrami
Kabor 459 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) 17 godzin temu, chrumcio napisał(a): Chyba nie muszę tu przedstawiać genialnego intra z The Settlers Widzę nowy temat myślę o Settlers i od razu w pierwszym poście ;-) Gra na Amidze na 3 dyskietkach w tym 2 to intro. Edytowane 3 Kwietnia przez Kabor 1
JeanPepin 333 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Klimat, muzyka, skale wyjbło w kosmos :D 2 1
Lypton 953 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Nie no, ludzie. Tyle postów i nikt nie wstawił intra z Dawn of War? Edytowane 3 Kwietnia przez Lypton 1 1
chrumcio 69 Opublikowano 3 Kwietnia Autor Opublikowano 3 Kwietnia 4 godziny temu, Kabor napisał(a): Gra na Amidze na 3 dyskietkach w tym 2 to intro. Na pierwszej dyskietce jest Intro 1
musichunter1x 1 309 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Dawn Of War już jest to czas na SNAAAKE EAAATER: Same logo studia Kojimy też zrobiło na mnie WOW, przy ogrywaniu DS. No i można zaspamować temat starym Blizzardem: Edytowane 3 Kwietnia przez musichunter1x 2
Rekomendowane odpowiedzi