Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Po przejściu Residenta Requiem włączyłem sobie teraz remake czwórki. Biegam po tej początkowej wiosce i czuję się jak Grace. Gdzie jest mój Leon zabijaka? -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Do tak drętwej gry nie będę kupowała nowej karty, aby mieć to samo, ale z PT, bo studio nie chciało przeznaczyć środków na ręczne ustawianie oświetlenia. Żeby to było jednoznaczne rozwinięcie formuły z ciekawymi mapami i przeciwnikami do starć..., ale jest krok do przodu i dwa wstecz. Do atmosfery w zamkniętych lokacjach wystarczy RT. Ot ciekaw byłem jak ustawili optymalizację dla kart 8GB, a nikt nie robił testów ze zoptymalizowanymi ustawieniami. Jeśli ktoś ma monitor 1440p to będzie lepiej niż przy PS5 Pro na tym monitorze. W ustawieniach bliźniaczych do PS5 Pro i 4K DLSS P już trzeba wyłączyć hair strands, bo Vram się przelewa i wtedy trzyma ~50fps, przynajmniej na początku. -
Przez wallec · Opublikowano
Do benchmarków będzie sztos. Jak poprawia ngu d2d to w grach też będzie sztos (już jest kozacko z ramem 8000+) W pierwszych testach jest prawie 15% wzrostu wydajności (tak jak pisałem o zebrałem dużo plusikow) https://ithardware.pl/aktualnosci/intel_core_ultra_5_250k_plus_przetestowany_hit_segment_cpu-49235.html -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Ja bym po prostu folię rzucił pod gont czy co tam ma być. Ale blacha nie wyjdzie taniej te kilka arkuszy? I już płyty nie trzeba będzie tylko normalnie kantówki na krzyż - a i tak trzeba będzie zrobić bo przecież jedna płyta OSB tego nie pokryje tylko kilka. Nie bawiłbym się w to - drewno konstrukcyjne na słupy i wieniec, na górę kratownica z kantówki impregnowanej ciśnieniowo, folia i blacha.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi