Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, DjXbeat napisał(a):

Tak to działa w Tesli 3 z 2022r i tak samo działa to dzisiaj we wszystkich teslach. 
Ekran do niczego nie jest potrzebny! 

Nie tryj na suchym, bo se zepsujesz! ;) Jak ktoś umie czytać, to przeczytał i zrozumiał to co napisałeś wcześniej, że ekran nie potrzebny. Tym samym ten przypadek z autoświata ... dziwny :pajac:

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, DjXbeat napisał(a):

Czyli na potrzeby jechania konkurencji Niemca wrzucili zdjęcie Tesli bez manetki sugerując że nie ma sterowania a obecnie wszystkie takie sterowanie mają. Dodatkowo na podstawie materiału z 2020r sugerują że w 2025 to nie działa :E

Tak to działa w Tesli 3 z 2022r i tak samo działa to dzisiaj we wszystkich teslach. 
Ekran do niczego nie jest potrzebny! 

Bez znaczenia. Wrzucili ot tak zdjęcie z netu. Pismaki tak robią.

Ale sytuacja jest realna bo widziałeś chyba co z instrukcji Tesli 3 z 2018/2019 wynikało, prawda? :) 

Tego chyba nikt nie będzie próbował negować, co? :) 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
6 minut temu, Kyle napisał(a):

Nie tryj na suchym, bo se zepsujesz! ;) Jak ktoś umie czytać, to przeczytał i zrozumiał to co napisałeś wcześniej, że ekran nie potrzebny. Tym samym ten przypadek z autoświata ... dziwny :pajac:

No to chyba nie zrozumiałeś :) 

Przypadek z AutoŚwiat to ten sam co z BBC. Ot. Wyrok ostatniej instancji pojawił się późno. 

Opublikowano
Teraz, Kyle napisał(a):

No widzę, że nie zrozumiałeś, ale to typowe :) 

No, nie rozumiem. Wrzuciłem instrukcje Tesli 3. Wynika z niej wyraźnie, że nie było możliwości sterowania intensywnością pracy wycieraczek z manetki. Trzeba było na ekranie. 

To powinno zakończyć temat - bo ewidentnie niektóre Tesle miały taki sposób działania. Wynika to z oficjalnych dokumentów :) 

Opublikowano
33 minuty temu, DjXbeat napisał(a):

(video)

Mów co chcesz ale to rozwiązanie jest kretyńskie - chcesz od razu nastawić najszybsze ruchy bo zlewa nagle to musisz przeklikać kilka razy, a jak przestrzelisz to od nowa :E I faktycznie, najszybsze ruchy wcale nie są takie szybkie. 

• Upvote 2
Opublikowano
8 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Tego chyba nikt nie będzie próbował negować, co? :) 

Jak najbardziej dlatego napisałem, że zapewne jakaś aktualizacja systemu zmieniła takie działanie wycieraczek jakie było w 2019r. 
Na pewno sterowanie wycieraczek z kierownicy/manetki działa od prawie 3 lat bo od tyłu lat ma styczność z tą marką i już na samym początku sterowanie działało.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, DjXbeat napisał(a):

Jak najbardziej dlatego napisałem, że zapewne jakaś aktualizacja systemu zmieniła takie działanie wycieraczek jakie było w 2019r. 
Na pewno sterowanie wycieraczek z kierownicy/manetki działa od prawie 3 lat bo od tyłu lat ma styczność z tą marką i już na samym początku sterowanie działało.

OK, bo myślałem że to się jednak nie przebiło (może po prostu do niektórych fakty nie docierają :) ). 

Co do pismaków - ktoś kto dodawał zdjęcie nie znał kontekstu zapewne. To typowe w tej branży. 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
1 minutę temu, lesiu155 napisał(a):

Mów co chcesz ale to rozwiązanie jest kretyńskie - chcesz od razu nastawić najszybsze ruchy bo zlewa nagle to musisz przeklikać kilka razy, a jak przestrzelisz to od nowa :E I faktycznie, najszybsze ruchy wcale nie są takie szybkie. 

Nie uważam to za najlepsze rozwiązanie ale da się to po chwili opanować do perfekcji. 
Automatyczne działanie wycieraczek w Tesli działa tragicznie więc kierowcy szybko się uczą manualnego przestawiania :E 

Będąc całkowicie szczerym to automatyczne wycieraczki w Tesli ze wszystkich aut jakimi dane mi było jeździć z tą funkcją działają najgorzej. Nie wiem co schrzanili ale auto wycieraczki działają tragicznie

6 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Co do pismaków - ktoś kto dodawał zdjęcie nie znał kontekstu zapewne. To typowe w tej branży. 

Nie sądzę bo materiał sugeruje problemy w czasie teraźniejszym a nie przeszłym.

• Upvote 1