Skocz do zawartości

Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cherry Tiggo 8:

Bartłomiej Mistecki

Obiecujący współautor

· tSooredpsnl3567 f7nol283gufzsliacm08i2al0c9 49:atmi70 i13agy  ·

Czy ktoś jeszcze ma taki komunikat w aplikacji?

Co próbuje zrobić z aplikacji to stawia opór, czasem się zdarzy że zadziała.

obraz.thumb.png.0a5f3d773afb3683007554e20ea0fcb1.png

Anonimowy uczestnik 765

Ja też tak mam ta apka żyje swoim życiem

Przemek Budzynsk

Obiecujący współautor

Raz mi się zdarzyło w Jaecoo 7.

Grzegorz Wasilewski

Ale jaja...mam tak samo, od 3 dni. Historia taka że w końcu po miesiącu zwiechy jak się nie odświeżały dane w apce nagle zaczęły się odświeżać poprawnie przez dzień/dwa, a potem właśnie ta historia z błędem cv10

Bartłomiej Mistecki

Autor

Obiecujący współautor

Grzegorz Wasilewski ok, czyli nie jestem sam

Grzegorz Pogudz

U mnie po chwili zawiechy działa. Nie miałem tego błędu.

obraz.png.dd2ac38c03586df2576a5d90b3ee3fed.png

Kamil Turczyn

Bartłomiej Mistecki mi właśnie pokazuje że czujniki kół mają -40st. bateria 0%. A faktycznie auto jest w ciepłym garażu i w okolicy 80% naładowania hehehe

Grzegorz Pogudz

Też mam tak samo

Arek Klap

Apka jest skopana. Jak daje znajdź stację ładowania, najbliższa jest w Berlinie 800km od domu.

Jak jest 3 w obrębie 25km od domu. Dobrze działa punkt gdzie jest w danej chwili samochód.

Marek Janion

Musi najpierw wyslac wszystkie dane, nagrania, zdjecia, trasy i twoje rozmowy z kabiny do chin, troche to trwa. /:E/

Marek Kowalski

To dotyczy wielu marek. Problemem jest mróz. Jak jest ciepło to mi się auto łączy bez problemu a jak zimno to 1 na 10/20 połączeń.

Bartłomiej Mistecki

Autor

Obiecujący współautor

Marek Kowalski fajnie że opcja najbardziej potrzebna w zimę jest niesprawna przez mróz

Marek Kowalski

Bartłomiej Mistecki Mnie to wk...a mega mocno ale co zrobić.

Edytowane przez bergercs
Opublikowano
7 godzin temu, Suchy211 napisał(a):

Ale w większości to zwykłe zgadywanie albo domniemywanie. Te auta jeżdżą nie od dzisiaj i na całym świecie. Problemy zostaną rozwiązane i usunięte a pojazdy staną się konkurencyjne.

juz sa konkurencyjne. wiekszosc adwersarzy zachowuje sie tak, jakby wyszla "wczoraj" spod kamienia i odkryla, ze mamy chinskie auta na rynku. 8:E

i potem mamy, wszedzie ta sama, prymitywna narracje

image.png.e2d48a6bbceb3c3981358f2062e9e210.pngimage.png.816eb481925d1fe30dd3490119e2ed3e.png

image.png.cd9963da14f6bdc849d0604acdcb57b0.png

a fakty sa, jakie sa...

chinczyki nie sa idealne, nie wszysktie modele sa udane, ale stwierdzanie, ze kazdy chinczyk jest taki sam i skonczy tak samo, swiadczy tylko o kompletnym braku znajomosci tematu, operowaniu na stereotypach i o ograniczonym pojmowaniu zmian w autmotive, jakie maja miejsce. 

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Ale to jeden przypadek, do tego mówione na filmie że drogi był w zakupie, nadal model ma wady, jakieś zamulanie w napędzie i do tego już go chyba nie produkują, bo mówione było o następcy. Że chińczycy potrafiliby zrobić drogi porządny samochód, nie zaprzeczam, tylko poszli drogą na skróty, nie udowodnili że mają dobre samochody, dostępne części, sieci serwisów. Jest tylko tanio. Edyta: jest taniej   

Edytowane przez 8V32 PcLab