GordonLameman 9 733 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Nie doczytałeś że mowa była o oświetleniu ambientowym z przodu i z tyłu oraz podświetlenia progów. I tego oświetlenia nie ma z tyłu oraz progów w ogóle? Pani miała mieć, a go nie ma. A fanatycy tłumaczą, że tak ma być Dokładnie potwierdziłeś to co pisałem do tej pory
Kyle 412 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Na stronie PGD jest to samo: https://chery.pgd.pl/#model https://chery.pgd.pl/wp-content/uploads/2026/03/Chery_PGD_tiggo4.pdf ... no i po co to wprowadzanie w błąd? 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): I tego oświetlenia nie ma z tyłu oraz progów w ogóle? Masz problemy z przyswajaniem informacji
GordonLameman 9 733 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 1 minutę temu, Kyle napisał(a): Na stronie PGD jest to samo: https://chery.pgd.pl/#model https://chery.pgd.pl/wp-content/uploads/2026/03/Chery_PGD_tiggo4.pdf ... no i po co to wprowadzanie w błąd? Dostales link do strony PGD z cennikiem w którym jest oświetlenie ambient tyłu oraz progów, a pani go nie dostała. Co tu jeszcze mam ci wytłumaczyć? Czytać Cię nauczyć?
Kyle 412 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Twoje małpy, Twój cyrk. Ja dałem linki do oficjalnych plików, z oficjalnych stron i można sobie to w tej chwili sprawdzić.
GordonLameman 9 733 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) 2 minuty temu, Kyle napisał(a): Twoje małpy, Twój cyrk. Ja dałem linki do oficjalnych plików, z oficjalnych stron i można sobie to w tej chwili sprawdzić. Ja również dałem link do oficjalnego cennika - tylko wcześniejszej wersji. Dokładnie tej wersji według której zamawiała autorka tamtego posta. I się nagle okazało, że tego nigdy nie było w tiggo 4. No TTTM. A fanatycy tłumaczą, że w nowej wersji tego nie ma Cyrk może i mój, ale małpa (tiggo 4) twoja Edytowane 23 Marca przez GordonLameman 1
galakty 4 383 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Skapnęli sie, usunęli z cennika i jeszcze bronią... 4
SuLac0 595 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca 22 godziny temu, GordonLameman napisał(a): O, braki w wyposażeniu: TTTM. stety-niestety, nie dotyczy tylko "chnczykow" . Citroen, Renault, tez miewa podobne problemy, ale na pewno nie jest to co normalnego. jednak zawsze mnie zastanawia, dlaczego ludzie z takimi i podobnymi pytaniami ida na FB a nie bezposrednio do sprzedawcy/delera
Cappucino 353 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca 5 godzin temu, SuLac0 napisał(a): jednak zawsze mnie zastanawia, dlaczego ludzie z takimi i podobnymi pytaniami ida na FB a nie bezposrednio do sprzedawcy/delera Bo ten ich olał?
Katystopej 1 780 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) Edytowane 25 Marca przez Katystopej 4
galakty 4 383 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Takie dobre wyposażenie, a nie ma czujnika temperatury? 1
GordonLameman 9 733 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 15 minut temu, galakty napisał(a): Takie dobre wyposażenie, a nie ma czujnika temperatury? I te 2 poduszki jak w corsie C 2
Katystopej 1 780 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Czujnik temp nie jest potrzebny, bo jak wsiadasz do tych aut to jest w nich tak doskonale, że nie chcesz wysiadać, więc wiedza o temperaturze na zewnątrz gdzie biedota się poci jest Ci zbędna, tak samo dwie poduszki, co Ci po większej ilości skoro przy wypadku karoseria poskłada się domek z kart 3
GordonLameman 9 733 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca https://www.auto-swiat.pl/porady/luksusowe-wyposazenie-chinskich-aut-zaczyna-sprawiac-problemy/p7cn2j7 w ładnym papierku: “Duże okno dachowe ma jedną zaletę i całkiem sporo wad. Trzeszczenie, skrzypienie, stukanie elementów dachu panoramicznego na nierównościach to tylko wybrane problemy, które mogą pojawić się w samochodzie praktycznie każdej marki. A jednak w chińskich SUV-ach, zwłaszcza niektórych marek, problemy te pojawiły się dość wcześnie — w samochodach kilkumiesięcznych lub niewiele starszych niż rok. Przypadek? Raczej nie: po prostu ten element wyposażenia jest w nich montowany bardzo często, zwykle nie wymaga dopłaty, w przypadku niektórych modeli towarzyszy droższym wersom samochodu. Jest wiele takich aut, których nie da się kupić bez tego elementu wyposażenia. W przypadku większości tych aut nie mówimy jednak o wyrobach premium.” bez zaskoczenia
Katystopej 1 780 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Wczoraj obejrzałem recenzję Tiggo 4, kierwa dali tam panel na podsufitce z przyciskami do szyberdachu którego NIE MA na wyposażeniu czy w konfiguratorze tego modelu zwyczajnie wsadzili panel z wyższego modelu a przyciski zostały Chyba nasz nadworny miłośnik chininy Kyle jeździ tym wynalazkiem Edytowane 29 Marca przez Katystopej 2
GordonLameman 9 733 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) uuuu, ale wyjec Trzeba pamiętać, że chińsy twórcy tego auta mieli w dupier prędkości typu 130 i 140 km/h, bo w Chinach limit na autostradach to 120 km/h W sumie nie wiem dla kogo to auto - ani dla emeryta, bo za dużo tabletozy, ani dla młodego dynamicznego, bo szybki wypad za miasto ("eską" czy autostradą) to będzie udręka. Może jak ktoś jeździ tylko po mieście? To wycie przypomina mi podróż nieco ponad 20-letnimi terenówkami (Suzuki Vitara) autostradą, jak je przywoziłem z DE. DObrze, że miałem słuchawki Edytowane 29 Marca przez GordonLameman 1
8V32 PcLab 434 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Duże okno dachowe ma jedną zaletę i całkiem sporo wad. Właściciele chińczyków i z tym sobie poradzą... w marketach budowlanych w dużych ilościach dostępny jest kit dekarski 2
galakty 4 383 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 31 minut temu, GordonLameman napisał(a): Trzeba pamiętać, że chińsy twórcy tego auta mieli w dupier prędkości typu 130 i 140 km/h, bo w Chinach limit na autostradach to 120 km/h To po co robia hybrydy po 200-300KM?
GordonLameman 9 733 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Teraz, galakty napisał(a): To po co robia hybrydy po 200-300KM? A widziałeś jak one jeżdżą?
galakty 4 383 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): A widziałeś jak one jeżdżą? Nie no, do setki są dobre
Cappucino 353 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca (edytowane) Kolejne chińskie "auto" klepane w stodole przez firmę bez żadnego doświadczenia, 10-11L na setkę, mimo że komp pokazuje 8.... To już nawet we wskazania kompa nie można wierzyć, i tradycyjnie smród wewnątrz(pewno same materiały z atestami ), fatalne prowadzenie, obsługa itd. Swoją drogą, jesstem ciekaw czy wskazania zuzycia paliwa komputerów w omodach, jajcach czy mg pokrywają się z testem pod korek? Edytowane 30 Marca przez Cappucino
galakty 4 383 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Panie ale tanie, a to się liczy w cebulandii. MAM NOWE, a potem wstyd przyznać przed sąsiadami, trzeba na tajnych grupach FB pisać czy to tak działa, czy jednak się zepsuło. 3
GordonLameman 9 733 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Docencie to jak się posiadacze poświęcają - nie gaszą od razu, tylko czekają aż się sam zgasi. Przypomina mi TDI sprzed 20 lat 3
galakty 4 383 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Przecież to jest komedia jakaś... Gdyby takie problemy były w Toyocie to już by gnój po wszystkich forach i stronach leciał, a YT byłby pełny tego. 2
Rekomendowane odpowiedzi