Kyle 560 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 14 minut temu, GordonLameman napisał(a): W sumie bawi, że piewcy chińskiej motoryzacji mają problem tylko do trwałości zachodnich aut, która jest… znacznie lepsza Renata jest innego zdania: https://www.facebook.com/watch/?v=911106435287391 ... Mateusz też jest innego zdania: https://www.facebook.com/groups/1214429295938928/posts/1772857300096122/
Imm 313 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Kapitalizm w EU zaorał wiele, wszystko w imię zysków korporacji, które w pogoni za jeszcze większym zyskiem po części zaorały same siebie przenosząc produkcję do Chin i oddając im za darmo know-how. Do tego EU wymyśliła sobie chyba najbardziej restrykcyjny plan "EKO" i efekt jest jaki jest. Żaden wariant nie jest idealny czy nawet dobry, Chiński też ma swoje wady tak samo jak zachodni pro-kapitalistyczny, co doskonale widać po dekadach w USA. W życiu bym czegoś takiego nie chciał tutaj, nie wiem czy tam ostała się jeszcze jakakolwiek gałąź, która nie jest nastawiona na robienie kasy(włącznie z opieką zdrowotną czy nauką).
GordonLameman 10 226 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 44 minuty temu, Kyle napisał(a): Renata jest innego zdania: https://www.facebook.com/watch/?v=911106435287391 ... Mateusz też jest innego zdania: https://www.facebook.com/groups/1214429295938928/posts/1772857300096122/ A to napisali, że chińskie lepsze? Czy to jest to miejsce w którym ja mam wkleić omody na lawecie czy rozumiesz że to głupi argument? Rozpuszczające się na słońcu plastiki w koncernie chery zapowiadają długowieczność tych aut!
Kyle 560 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 34 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Rozpuszczające się na słońcu plastiki w koncernie chery zapowiadają długowieczność tych aut! Mówisz o tej wątpliwej "fotce" tureckiego Jaecoo? ... to dopiero: 35 minut temu, GordonLameman napisał(a): głupi argument ... w PL mieliśmy teraz 40 stopniowe upały i się coś "porozpuszczało"? Pierwsze słyszę. Wklejaj, wklejaj. 1
GordonLameman 10 226 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, Kyle napisał(a): Mówisz o tej wątpliwej "fotce" tureckiego Jaecoo? ... to dopiero: ... w PL mieliśmy teraz 40 stopniowe upały i się coś "porozpuszczało"? Pierwsze słyszę. Wklejaj, wklejaj. Oczywiście, że wątpliwe! Jak europejskie się psuje to partactwo o wina UE! jak się chińskie psuje to metafizyka i fejki! Moze jeszcze da się cie wyleczyć z fanatyzmu 1
Kyle 560 Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Jak europejskie się psuje to partactwo o wina UE! jak się chińskie psuje to metafizyka i fejki! Zauważyłem, że masz tendencję do wypisywania swoich wymysłów i pisania, że ktoś myśli tak jak to sobie ubzdurałeś. Jakie "fejki" znowu? Że czepiam się tej mało wiarygodnej dramy z tureckim jaecoo, które uj wie gdzie stało w tej Turcji (np. obok jarającego się śmietnika)? Pokaż teraz "rozpuszczające się" w Polsce "chińczyki" po tych 40 stopniowych upałach jakie mieliśmy. Czekam™ 1
GordonLameman 10 226 Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu 1 minutę temu, Kyle napisał(a): Zauważyłem, że masz tendencję do wypisywania swoich wymysłów i pisania, że ktoś myśli tak jak to sobie ubzdurałeś. Jakie "fejki" znowu? Że czepiam się tej mało wiarygodnej dramy z tureckim jaecoo, które uj wie gdzie stało w tej Turcji (np. obok jarającego się śmietnika)? Tak, deprecjonujesz każde info o chińskich wadach, bo jesteś już fanatykiem Mnie to wisi, bo głównie mnie to śmieszy jak walczysz o chińska sprawę razem z szurlaco 1
Kyle 560 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu (edytowane) Powiem tak @GordonLameman ... gdyby taka sytuacja: https://www.lokalna24.pl/artykul/24850,w-ogniu-stanal-samochod-osobowy-na-miejsce-natychmiast-wezwano-straz-pozarna?fbclid=IwY2xjawTy3NhwZG9mAWV4dG4DYWVtAjEwAHNydGMGYXBwX2lkEDIyMjAzOTE3ODgyMDA4OTIAAR5jRlxsi-RI3cP8wl9MlbQ3mEPQP_Oqxi2xy3a0a8oJW16WPzWVMbc2M-LvdA_aem_g-Lp5uAaZLbdO8Bbe9N-Wg przydarzyła się jakiemuś "chińczykowi" u nas w Polsce, to byś się tutaj normalnie 7 minut temu, GordonLameman napisał(a): Tak, deprecjonujesz każde info o chińskich wadach, bo jesteś już fanatykiem Kłamiesz (jak zwykle). Po pierwsze nie deprecjonuję każdego info o wadach chińskich aut. Po drugie sam jesteś fanatykiem ... a raczej "antyfanem chińczyków" 7 minut temu, GordonLameman napisał(a): Mnie to wisi, bo głównie mnie to śmieszy jak walczysz o chińska sprawę razem z szurlaco Widzę, że lubisz deprecjonować ... ludzi. OK. ... żeby tylko źle Ci się to nie odbiło Edytowane 42 minuty temu przez Kyle
GordonLameman 10 226 Opublikowano 33 minuty temu Opublikowano 33 minuty temu 13 minut temu, Kyle napisał(a): Powiem tak @GordonLameman ... gdyby taka sytuacja: https://www.lokalna24.pl/artykul/24850,w-ogniu-stanal-samochod-osobowy-na-miejsce-natychmiast-wezwano-straz-pozarna?fbclid=IwY2xjawTy3NhwZG9mAWV4dG4DYWVtAjEwAHNydGMGYXBwX2lkEDIyMjAzOTE3ODgyMDA4OTIAAR5jRlxsi-RI3cP8wl9MlbQ3mEPQP_Oqxi2xy3a0a8oJW16WPzWVMbc2M-LvdA_aem_g-Lp5uAaZLbdO8Bbe9N-Wg Chińczyki nie dożyją tego wieku jak ten Qashqai 13 minut temu, Kyle napisał(a): przydarzyła się jakiemuś "chińczykowi" u nas w Polsce, to byś się tutaj normalnie nie, wrzuciłbym to jak każdy inny News. A ty byś rozdzierał szaty ze europejskie płoną bardziej!!!!! 13 minut temu, Kyle napisał(a): Kłamiesz (jak zwykle). Po pierwsze nie deprecjonuję każdego info o wadach chińskich aut. Po drugie sam jesteś fanatykiem ... a raczej "antyfanem chińczyków" Oczywiście, że deprecjonujesz. I od razu wrzucasz coś o europejskich bo nie możesz przeżyć krytyki Chińczyków 13 minut temu, Kyle napisał(a): Widzę, że lubisz deprecjonować ... ludzi. OK. ... żeby tylko źle Ci się to nie odbiło Ojojoj. Widze, że już nie mas co pisać, więc takie bzdury sobie wymyślasz
Rekomendowane odpowiedzi