Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jankooo · Opublikowano
Patrząc na wyniki jak wyżej to mój wybór padł by na najtańszą lub ewentualnie, ta która by mi się najbardziej podobała. Różnice w wydajności tak małe, że nieistotne -
Przez hubio · Opublikowano
Nie to, że jakoś bronię kierowców, ale jako pieszy, a szczególnie jak idę z dzieckiem ZAWSZE obserwuję kątem oka ruch samochodów, szczególnie jak chodnik jest wąski. Tak samo jak stoję na przystanku autobusowym. Jak się wychodzi na dwór to ZAWSZe trzeba na autopilocie skanować otoczenie... Czy nie idzie za nami jakiś typek albo grupka. Co jedzie itp. Oczywiście nie da się wszystkiego jak np. za nami jedzie... Ale trzeba po prostu uważać! Właśnie wczoraj szedłem z dzieckiem takim chodnikiem to patrzyłem na wszystkie strony! Ale ludzie jak widzę są debilami... Albo zajęci gorączkowymi rozmowami, albo telefon itp. Oczywiście często pod wpływem alko! @T-Srcipt-36 jest możliwość, że kierowca miał atak serca albo zasłabł... Nie wiemy.. -
Przez MaxaM · Opublikowano
Od lutego mam MSI. Oprócz ceny, super zakup. Chyba najbardziej istotnymi kwestiami tej generacji są czcionki i praktycznie brak magenty w jasnym pomieszczeniu. Mi zależało na czcionkach i ogółem na braku fringingu. W tej kwestii czuję się jak na LCD. Masz jakieś konkretne pytania? -
Przez Camis · Opublikowano
Backup tylko 3.2.1, jeden nośnik czy 2 w tym samym miejscu do za mało. Ja najważniejsze kopie mam na 6 dyskach HDD, przechowywane w 3 rożnych miejscach + do tego kopie online na 8 rożnych cloudach Nie ma opcji że coś stracę.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi