Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez duniek · Opublikowano
@Elder to ze sie palą to wiem, ale czym bylo to spowodwane? slabe piny? moze plastik zle odlany i wtyczka nie dolegała? o wytrzymalosci konektorow nie muisisz mi mowic bo to dobrze znam Wg specyfikacji stare piny 4.2mm są na max 13 albo 13,5A nowy 3.0 czyli 12VHPWR jest 8,5A czyli stare 6/8pin pcie wychodzi 468W a szło 150W (w rzadkich przypadkach niektorych radeonow - R9 nano/fury/295x2 i hd7990 gdzie lecialo ponad 200W to i tak 50% zapasu, nowy konektor teoretycznie dopuszcza 612W a karty biorą 600W kabel custom jakbym mial robic to wyszedl by 120-130zł - z tym ze nie sprzedam byle komu, bo byle kto podlaczy byle jak i sie spali - i potem co? niesmak albo gorzej - mimo ze zrobilem wszyskto dobrze to fizyki nie przeszkocze ja jakbym miał taka karte np do pracy i czesto dzialaby z takim obciązeniem to poszedłbym do serwisu i za 100-200zł poprosił o wylutowanie złącza i wlutowanie kabli 1mm bezposrednio do PCB po drugiej stronie 2x8pin do zasilacza bezposrednio i śpie spokojnie -
Przez azgan · Opublikowano
Za 150 biorę "z pocałowaniem w rękę" W Black Desert się dało to i tutaj też -
Przez ghostdog · Opublikowano
Ta baba od kiełbasy to chyba spokrewniona jest z Arnoldem Boczkiem (brwi ją zdradziły) -
Przez leven · Opublikowano
Q9550 Poszedł na 4.0 GHZ na 4 rdzeniach - DFI P45 - klasa Naczytałem się o ustawieniach SWAP tyle, że ręce opadają, a tutaj mi Caleb59 wpina szpilę. W d..pie to mam, ustawię 30GB SWAP i tyle w temacie. Dysk 500GB, co mi zależy. -
Przez Stjepan · Opublikowano
https://www.3dmark.com/pcm10/152567010 Laptop mojej mamy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi