Divinity
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KiloKush · Opublikowano
Niestety Europa przespała to jak i wiele innych rzeczy skupiając się na zaimkach, papierowych slomkach i pomocy inżynierom z Afryki -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Temperatury po 10 minutach Furmarka. -
Przez Fatality · Opublikowano
Po ok 15min grania robiłem screeny. -
Przez Adikon · Opublikowano
Ogólnie jeszcze dwa tygodnie temu działało. Wczoraj odpaliłem i wyskoczyło, że kopia zapasowa zakończona niepowodzeniem. Dyski są na stałe M2. Próba na innym dysku i to samo niestety. Format nie pomaga, a windy psuć nie chcę, bo za dużo u mnie roboty z odtworzeniem ustawień pod simracing. Kiedyś miałem podobny błąd podczas aktualizacji Windowsa i chatgpt mnie poprowadził do jakiejś zmiany catroot i zadziałało, ale wątpię, że to przez to, bo później jeszcze robiłem kopie zapasowe. Zaraz będę w domu to zrobię co mówisz jeśli ogarnę 😅 Nie chcę też robić naprawy systemu z pendriva ISO, bo wywali mi się system i dopiero narobię 😆 -
Przez KiloKush · Opublikowano
I nas Polo miały problemy z łożyskiem na kierownicy które urywało kable np. Od poduszki powietrznej w kierownicy hehe może teraz urywa inne kable? To łożysko co ma zapobiegać plątaniu się kabli przy kręceniu kierownicą jak to się nazywa?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi