TYLKO Auta elektryczne (BEV) - dyskusje użytkowników i opinie zainteresowanych
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
Ja bym odkładał na silnik i skrzynie a nie klocki robił -
Przez Godlike · Opublikowano
Widzewem powiadasz Widzę ze w Keysopach można już kupić klucz na Steam za nieco ponad 100 zł, jak zjada poniżej 100 to chyba kupię 😅 -
Przez lokiju · Opublikowano
Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że to główny powód spadków, które trwały latami tylko dodatkowy impuls do tego, że będzie gorzej. Po drugie nie ma tu żadnej abstrakcji bo AMD zostało zgruzowane w komentarzach za newsa z Xboxem. Głównie dlatego, że Redstone jest w rozsypce i brak FSR4 na innych kartach a tu zapowiadają już Diamond. Oliwy do ognia dolały też plotki o tym, że to będzie RDNA5 only. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Rubaszna fura, taki to już można lecieć w tripa po Europie na 3 tygodnie i te 6,5 do setki w najmocniejszej odmianie, w elektrycznym busie! https://www.dostawczakiem.pl/mercedes-vle-elektryczny-nastepca-klasy-v-z-zasiegiem-700-km/ -
Przez Katystopej · Opublikowano
Ja wczoraj do Astry zapakowałem letnie opony w południe i pojechałem do kondoniarza z myślą, że przecież w środku dnia mi wymieni od strzała. Na bank Trzech objechałem, umówiłem się u tego pierwszego na piątek. Muszę zmienić te zimowe kartofle bo ma je od 2019r i są głośne jak cholera, jakby wszystkie łożyska były do wymiany i kurde serce mnie boli, bo będę musiał wywalić praktycznie nowe klocki na przodzie, jakiś cymbał do starych tarcz które już miały rowki założył nowy klocek, bicia nie ma, nic się nie dzieje ale te rowki to mnie w oczy rażą tak że wleci cały komplet
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi