Jakość wykończenia wnętrza dzisiejszych aut premium (i nie tylko)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dominix · Opublikowano
Moze jakas mala mini recenzje zrobie, ale prawdopodobnie dopiero jutro lub w czwartek, bo dzisiaj jak dostalem powiadomienie ze jest juz w drodze, to przy okazji zobaczylem ze cena spadla o 15%, wiec zagadalem z obsluga i mi anulowali zamowienie i jesli jednak dzisiaj nie bedzie dostarczone, to zamowie wieczorem ponownie i moze jutro dostane. No chyba ze jednak dzisiaj go dostane to pozniej musze z amazonem pogadac zeby mi zwrocili roznice. zamiast £250 to jest za £212 wiec chyba tym barzdziej w tej cenie sie oplaca. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Nie wiem czy wiesz, pisałeś że to rzeźnicy tak twierdzą więc chyba myślałeś inaczej. No właśnie, a zastanawiałeś się co widzisz? Ty nie widzisz tego jak to wykorzystują największe firmy IT, widzisz prompterów od vibe codingu. Ludzi którzy nie wiedzą co robią i najczęściej nawet się na tym nie znają. W sumie nawet nie ma w tym nic złego bo to najczęściej zabawa w warunkach domowych. Każdy chciałby napisać prompta na jedno zdanie i dostać super aplikację Jesteśmy do tego bliżej niż kiedykolwiek ale to jeszcze nie ten moment. W ogóle vibe coding to mega fajna zabawa, zaczynasz projekt w technologiach o których nie masz pojęcia i obserwujesz jak to powoli ..zaczyna działać Normalnie -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Tak. Poprzedni rząd w 1979 roku tez obalono, bo amerykanie traktowali iran jak kolonie -
Przez j4z · Opublikowano
A mi 5080 nie starcza. Punkt widzenia się zmienia...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi