Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Zacytuj to. Nikt ci tak nie napisał. Wszyscy zdają sobie sprawę, że ci żołnierze po wojnie będą mieli PTSD, więc przestań łżeć ruski trollu.

vrman poszukaj jego postów, nie każdy lewak czy banderofill na tym forum to GordonLameman, jest ich znacznie więcej, dziwi mnie to że każdy mój post wywołuje w tobie reakcje masz jakoś obsesję na moim punkcie 

• Odpowiedzi 375
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Czyli zaburzenia psychiczne skoro chcesz tranzycji. Sam potwierdziłeś.

Russki dokładnie tak by napisał.

ad 1 czysty pragmatyzm i wykorzystanie lewackiej ideologii do osiągnięcia swoich celów

ad 2 sorry pomyliłem Toruń z Kłodzkiem i zabawy uśmiechniętej brygady z dziećmi i pieskami, co w sumie mnie nie dziwi w tej zdegenerowanej ekipie 

1 godzinę temu, Winter napisał(a):

Szkoda, że nie pokazał tych nożyczek amerykańskim policjantom to może miałby nauczkę na przyszłość.

kompletna bezradność, brak procedur, wyobrażasz sobie tych gamoni w starciu z chłopakami którzy przesiedzieli kilka lat w okopach? pomału zaczyna to wyglądać jak w GB

24 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Pokaż te posty. 
Albo przestań kłamać. 

może tak chat napisał na pytanie vrmana, ja tu nie przesiaduję całymi dniami jak ty, mam swoje życie, chcesz to sobie przeszukaj tematy wojny czy polityki ale lepiej idź na spacer z dzieckiem przynajmniej zrobisz coś pożytecznego 

kolejne prowokatorki a później my biedne ukry siedziały grzecznie a Polak rasista się do nas sadzi 

a to ciekawe ;)

trochę pokrętne te tłumaczenia dupiarza 

dalsze poczynania małych ukropów w Polin 

a tu instrukcja postepowania z polaczkami 

takie tęgie głowy w tym rządzie wiec nie dziwie się że musi być ich 560szt.

Edytowane przez ptys
Opublikowano

Nie musisz mnie uświadamiać, bo od dawna piszę o tym zagrożeniu. Ale jak to w polskiej mentalności hulaj dusza piekła nie ma albo jakoś to będzie i skończy się tragedią. 1.5m blondynki pracujące w policji na pewno sobie poradzą z byłymi komandosami xD

Opublikowano
6 minut temu, Winter napisał(a):

Nie musisz mnie uświadamiać, bo od dawna piszę o tym zagrożeniu. Ale jak to w polskiej mentalności hulaj dusza piekła nie ma albo jakoś to będzie i skończy się tragedią. 1.5m blondynki pracujące w policji na pewno sobie poradzą z byłymi komandosami xD

mam w swoim mieście jednostkę wojskową i często mijam trepów z drodze z do pracy, jakieś 60% wygląda bardziej na korposzczury niż maszyny do zabijania ale w exelach liczby robią wrażenie a że jest niedaleko poligon i strzelnica to miałem okazję poobserwować jak wygląda szkolenie i wiele od tego co było za PRL się nie różni, trochę taktyki, rozwijania sprzętu, strzelania do tarczy, drona nie słyszałem ani razu, ogólnie mięso które zostanie wybite w 2-3 dni po rozpoczęciu konfliktu  

ach ta lewica ale agresywna, straszni radykałowie 

Opublikowano
16 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Dziki trener to idiota, który nie ma pojęcia o prawie. 

Mam nadzieję, że pomogłem.

a merytorycznie na temat zdarzenia?

a tu jak padają tradycyjne media  

Opublikowano
7 godzin temu, ptys napisał(a):

a merytorycznie na temat zdarzenia?

a tu jak padają tradycyjne media  

nie można wypowiedzieć się merytorycznie na podstawie materiału od idioty, który kłamie i nie rozumie spraw, które swoim małym rozumkiem chciałby relacjonować. 

Nie wiem czemu ktoś słucha dzikiego trenera - ten gość nie ma pojęcia o niczym i ciągle powtarza chłopskie brednie. Nie słuchaj go - automatycznie będziesz mądrzejszy. Troszeczkę. 

Opublikowano
8 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Dziki trener to idiota, który nie ma pojęcia o prawie. 

Mam nadzieję, że pomogłem.

To zdecydowanie nie jest idiota. Doskonale wie co i dlaczego mówi. Się też że taki przekaz się podoba. Do tego wystarczająco często ma rację, dlatego ludzie łykają jak pelikany wszystko co mówi.

Opublikowano

@ptys sędzia powołała się na opinię biegłego. To nie był jedyny motocyklista któremu Dawid F. wyjechał na czołówkę. Przed tym gościem co jechał z synem, co zginęli, jechał drugi motocykl i uniknął zderzenia zjeżdżając na lewy pas. 

Cytat

Ważniejszym okazało się jednak uznanie, iż do wypadku przyczyniła się też ofiara. Zdaniem sędzi kierujący motocyklem Norbert L. nie wykonał manewru obronnego — takiego samego, jaki wykonał jadący przed nim motocyklista — i nie zjechał do prawej strony pasa ruchu, do barierek.
Sędzia uznała, że są to niedające się usunąć wątpliwości, które należy rozstrzygać na korzyść osób oskarżonych.
— Biorąc pod uwagę wnioski biegłego z zakresu ruchu drogowego, sąd uznał, że należy w tej sprawie przyjąć, że Norbert L. miał możliwość uniknięcia kolizji. Jeśli do zjechania na przeciwny pas ruchu dochodzi około 400 m od pierwszego z pojazdów, uderzenie następuje około 240 m po zjechaniu i — jak to stwierdził biegły — to jest około 8 sekund. Pokrzywdzony Norbert L. takiego manewru w ocenie sądu nie podjął — mówiła sędzia Anna Wasilewska-Mikusek.

Tylko że to nie oznacza, że facet był winny spowodowania tego wypadku, na co też sędzia zwróciła uwagę.

Opublikowano

To bardziej pasuje do kroniki kryminalnej ale historia tego typa z Gdyni, co go złapali po 15 latach to niezła patologia. Typ zabił i zgwałcił (lub próbował) 13 letnią dziewczynę. Przez 15 lat żył normalnie, studiował, pracował założył rodzinę (ma 2 dzieci). Normalnie jak seryjni zabójcy z USA, Gacy lub Rader (BTK). Oni też żyli normalnie. Rader to nawet nie gwałcił swoich ofiar, bo to mogło uderzyć w sakrament małżeństwa. Jego dzieci były w szoku, jak go złapali.

Opublikowano
16 godzin temu, ghostdog napisał(a):

To bardziej pasuje do kroniki kryminalnej ale historia tego typa z Gdyni, co go złapali po 15 latach to niezła patologia.

Co ciekawe w 2014 wrzucił na swojego fejsa screenshot ze swojej przeglądarki gdzie w pasku zakładek miał link do tej strony z DNA dzięki której wpadł.

Opublikowano (edytowane)

Typowe koksiki 1v3 

Nie bronię takich frajerskich pobić, ale pisanie, że to napaść na zupełnie przypadkowe osoby przez to, że mówili po ukraińsku to trzeba mieć papkę z mózgu.

Obstawiam jeden z 3 albo 3/3 punkty:

1) Nie poszło o to, że to ukraińcy

2) Znali się i patologia spuściła wpierdziel innej patologii

3) Ukraińcy pobili ukraińców.

Przecież z 90% przypadków to ten sam scenariusz. Najprostsze wyjaśnienie jest najbardziej prawdopodobne. Na filmiku nie widać, ale tamten pobity już wcześniej coś krzyczał do tych koksików, kto normalny tak się zachowuje? Wsiadasz do auta i odjeżdzasz. Dorabianie od razu teorii ksenofibicznych to już typowa banderowska propaganda. Może lepiej poczekać na jakiś komunikat policji.

Edytowane przez Fatality
Opublikowano
4 minuty temu, Fatality napisał(a):

Typowe koksiki 1v3 

Nie bronię takich frajerskich pobić, ale pisanie, że to napaść na zupełnie przypadkowe osoby przez to, że mówili po ukraińsku to trzeba mieć papkę z mózgu.

Obstawiam jeden z 3 albo 3/3 punkty:

1) Nie poszło o to, że to ukraińcy

2) Znali się i patologia spuściła wpierdziel innej patologii

3) Ukraińcy pobili ukraińców.

Przecież z 90% przypadków to ten sam scenariusz. Najprostsze wyjaśnienie jest najbardziej prawdopodobne. Na filmiku nie widać, ale tamten pobity już wcześniej coś krzyczał do tych koksików. Dorabianie od razu teorii ksenofibicznych to już typowa banderowska propaganda. Może lepiej poczekać na jakiś komunikat policji.

no i jak zawsze się mylisz.

kobieta zwróciła im uwagę, że się wbili przed nią do kasy w żabce. To wystarczyło.