Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, hubio napisał(a):

https://wiadomosci.wp.pl/tragedia-na-weselu-w-wadowicach-nowe-ustalenia-7319706282584256a

Tu akurat nie jak ja, ale jakoś mocno nie potępię weselników... Koleś po prostu mocno przeszkadzał na weselu. Bić nie powinni, ale też nie wiadomo, czy to on nie atakował, a oni się nie bronili wtedy bardzo łatwo z obrony robi się atak bo wiadomo dostajesz cios i nie czekasz na następny tylko normalnie się bijesz.

Natomiast też nie rozumiem tego, że przecież za organizację wesel odpowiada jakiś hotel/sala i to organizator ma raczej obowiązek pilnować porządku. Nie byłem może na kilkudziesięciu weselach, ale na paru miałem okazję i są jakieś kelnerki, ktoś kto zarządza, ktoś na zapleczu itp. Ostatecznie właściciel. W takim wypadku to organizator powinien to ogarniać? Prawda?

Jestem przeciwko alkoholowi, ale jednak na weselu to przestrzeń czysto prywatna i nie możemy wymagać od ludzi aby byli trzeźwi i zachowywali się wzorowo. Jedyny błąd jaki zrobili weselnicy to taki, że od razu po pierwszym najściu nie zadzwonili na policję.

No zdecydowanie kelnerki powinny go wytargać za fraki i wyrzucić. Dokładnie tak!!!!!

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubio napisał(a):

https://wiadomosci.wp.pl/tragedia-na-weselu-w-wadowicach-nowe-ustalenia-7319706282584256a

Tu akurat nie jak ja, ale jakoś mocno nie potępię weselników... Koleś po prostu mocno przeszkadzał na weselu. Bić nie powinni, ale też nie wiadomo, czy to on nie atakował, a oni się nie bronili wtedy bardzo łatwo z obrony robi się atak bo wiadomo dostajesz cios i nie czekasz na następny tylko normalnie się bijesz.

na necie jest filmik z całego zajścia, facet był ewidentnie nafurany/wypity, w 4 go trzymali, a i tak się wyrywał. Na koniec bagiety chciały go stłumić i zrobiły polskie "I can't breathe"

Natomiast też nie rozumiem tego, że przecież za organizację wesel odpowiada jakiś hotel/sala i to organizator ma raczej obowiązek pilnować porządku.

Jak pijany wujas na weselu zacznie grandzić, to kelnerki czy wodzirej muszą go wynosić? :E :E :E W tym wypadku jest trochę bardziej skomplikowana sytuacja, bo to jakiś random podobno przyszedł i zaczął odwalać - tutaj ciężko uznać w sumie kto powinien się za to zabrać poza policją.

PS organizatorami wesela są zwyczajowo państwo młodzi, a sale się zwykle podnajmuje do tego celu.

Jedyny błąd jaki zrobili weselnicy to taki, że od razu po pierwszym najściu nie zadzwonili na policję.

Z tego co czytałem to to zrobili, tyle, że policja nie wynalazła jeszcze umiejętności teleportacji.

Ogólnie to te posty są w złym temacie, bo powinny być o patologii w Polsce - nie wiem co ta imba weselna ma wspólnego z polityką...

Edytowane przez huudyy
Opublikowano

Natomiast też nie rozumiem tego, że przecież za organizację wesel odpowiada jakiś hotel/sala i to organizator ma raczej obowiązek pilnować porządku. Nie byłem może na kilkudziesięciu weselach, ale na paru miałem okazję i są jakieś kelnerki, ktoś kto zarządza, ktoś na zapleczu itp. Ostatecznie właściciel. W takim wypadku to organizator powinien to ogarniać? Prawda?

Jestem przeciwko alkoholowi, ale jednak na weselu to przestrzeń czysto prywatna i nie możemy wymagać od ludzi aby byli trzeźwi i zachowywali się wzorowo. Jedyny błąd jaki zrobili weselnicy to taki, że od razu po pierwszym najściu nie zadzwonili na policję.

Wzial pewne cos mocnego i pikawa nie wytrzymala.

Opublikowano
3 godziny temu, huudyy napisał(a):

Ogólnie to te posty są w złym temacie, bo powinny być o patologii w Polsce - nie wiem co ta imba weselna ma wspólnego z polityką...

No przecież to ten  temat z patologiami zachowań...

Opublikowano (edytowane)

Robią aferę, a gościowi zostały chyba ogólnie trzy lata do końca odsiadki, bo zaliczyli mu na poczet kary areszt od 2004 r. :P Ech, łowcy skór, kiedy to było... 

:E Gimby nie znajo. (oryginał to chyba 2003 r.)

Edytowane przez Zas
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Zas napisał(a):

Robią aferę, a gościowi zostały chyba ogólnie trzy lata do końca odsiadki

Dla ciebie robią aferę, ciekawe co byś powiedział jakby twoja matka albo dziadek były ich ofiarami. 

Oni powinni zdechnąć za kratami, o chlebie i wodzie. 

Chociaż dla mnie i tak najbardziej oburzające jest, że niejaki Skrzydlewski nigdy nie poszedł za to siedzieć, a jego córeczka robi sobie teraz karierę w tym samym mieście gdzie tatuś dorabiał się na skórach. Obrzydliwe. 

Edytowane przez huudyy
Opublikowano (edytowane)
W dniu 1.08.2026 o 20:08, Kris194 napisał(a):

Stary, głupi dziad.

Dla odmiany tu policja nie daje rady od kilku miesięcy. Czy tylko ja mam wrażenie, że gdyby poszkodowanym był Ukrainiec dawno było by zatrzymanie sprawcy? :red:

Edytowane przez Klakier1984
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, huudyy napisał(a):

Oni powinni zdechnąć za kratami, o chlebie i wodzie. 

Państwo z dykty Wituś sobie chodzi normalnie po mieście, nawet ostatnio go spotkałem pod jedną jego siedzibą.

Wsadzili 2 morderców ale to były płotki, reszta chadza po wolności. A załogi karetek podobno zabili minimum kilkadziesiąt albo set osób. 

Okazuje się podobno że zejście klienta z wesela miało miejsce już w "rękach" albo nogach policji %-)

https://wydarzenia.interia.pl/malopolskie/news-nowe-ustalenia-po-bojce-na-weselu-w-wadowicach-policjant-zwo,nId,23530684

Edytowane przez Camis