Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Keller napisał(a):

Burak nie burak, ale dla wielu swojski. Piłka nożna to najpopularniejszy sport w Polsce, więc kibole na pewno popierają za samo to że jest jednym z nich.

No właśnie, jest jednym z nich, kibolem. Wstyd mieć prezydenta prostaka. Fajnie to jest jak swojski wujek wpadnie na grilla. Prezydent powinien być na poziomie, powinien być też wzorem dla młodych a nie ex-bramkarzem, kibolem I gościem, który nie widzi niczego złego w laniu się w lesie z małpami. To jest zwykły burak. Już Duda był kilka klas wyżej. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

No właśnie, jest jednym z nich, kibolem. Wstyd mieć prezydenta prostaka. Fajnie to jest jak swojski wujek wpadnie na grilla. Prezydent powinien być na poziomie, powinien być też wzorem dla młodych a nie ex-bramkarzem, kibolem I gościem, który nie widzi niczego złego w laniu się w lesie z małpami. To jest zwykły burak. Już Duda był kilka klas wyżej. 

Ależ dla nich jest wzorem

- paker

- bije się

- ćwiczy

- gra w piłę

- krzyczy

- lubi wojsko, zbiera tym samym patriotów-wojaków

Itd. Grupa docelowa jest znana. Kobiety lubiące taki typ gościa również zakochane. Nic się nie zrobi.

Edytowane przez Keller
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Winter napisał(a):

Kłamie, handluje żywym towarem, okrada ludzi...

Oni w to nie wierzą. Widzą tylko pozytywny wizerunek sportowca, silnego chłopa, 200% męskości. I stąd ta miłość.

0AC320A1-B9FA-404D-AEFF-7E92BE7DB426.png.3a7eabd7ace8184223a7defa152651e1.png

Edytowane przez Keller
Opublikowano
3 godziny temu, Kris194 napisał(a):

Płacę i nawet sobie policzyłem koszty, w moim przypadku w 2027 r. wychodzi ok 200 zł na rok czyli mniej niż 20 zł miesięcznie w 2027 r.

https://ets2koszty.pl/

Chyba się nie podniosę po takiej podwyżce :E

O ile ten kalkulator jest poprawny to za 2027 640 złotych za ETS, w 2030 to już 1173 w 2050 to już powyżej 10 000 ale do tego czasu to podejrzewam że ludzie UE widłami rozgonią. 

A ETS jest wspaniały. To kolejna opłata wymyślona z tyłka która w cudowny sposób uratuje naszą planetę i wcale nie chodzi o nabijanie sobie kasy kosztem obywateli :heu:

Dzięki tej opłacie nareszcie gaz i inne paliwa staną się zielone i ekologiczne. Myślę że można otwierać już szampana. 

• Upvote 2
Opublikowano
45 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Pokolenie Z, Milenialsi i Alpha to są już stracone intelektualnie i będzie coraz gorzej. 

Spoko loko, już wkrótce będziemy ich podłączać do Neuralink i wgrywać wiedzę :P Innego wyjścia nie widzę 

Opublikowano
1 godzinę temu, Digger napisał(a):

Za 2 lata będzie rządził dream team piss + konforosja a oni mają przecież proste rozwiązania na problemy z demografią i imigrantami i wreszcie uratują Polskę! 

Nawet nie trzeba będzie z łunii wychodzić bo przecież już za chwilę łunia się rozpadnie!

Mają dokładnie tak samo zajebiste rozwiązania jak obecna ekipa.

Więc jaką różnicę mi to robi? 🤔

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, 8V32 PcLab napisał(a):

Spoko loko, już wkrótce będziemy ich podłączać do Neuralink i wgrywać wiedzę :P Innego wyjścia nie widzę 

Nic by to nie dało, problem jest z użyciem tej wiedzy w praktyce i z analizą przyczynowo-skutkową.

Edytowane przez Kris194
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, crush napisał(a):

Mają dokładnie tak samo zajebiste rozwiązania jak obecna ekipa.

Więc jaką różnicę mi to robi? 🤔

Sam zamordyzm obyczajowy i ciągoty do ruskiego stylu rządzenia i ogólnie ruskich dyskwalifikuje prawactwo. 

Edytowane przez Digger
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Digger napisał(a):

Sam zamordyzm obyczajowy i ciągoty do ruskiego stylu rządzenia i ogólnie ruskich dyskwalifikuje prawactwo. 

Ah. Aborcja i związki partnerskie. Czyli #NIKOGO.

Przepraszam bardzo czy te wszystkie ruchy typu walka z anonimowością w internecie nie noszą znamion zamordyzmu? A wchodzą w życie w liberalnym UK, a UE już zaciera rączki. 🤔

Gówno z lewej, gówno z prawej.

Edytowane przez crush
Opublikowano
42 minuty temu, TheMr. napisał(a):

Węgrzy mi nie przeszkadzają zbytnio z ich prorosyjskim gadaniem, to jest państwo które można zdusić czymkolwiek, ale USA bardzo mi przeszkadza. Czekam na zmianę nazwy USA na Communist States of America.

Coraz bliżej rzeczywistości ze starego dowcipu...

"Prezydent USA Ronald Reagan i I Sekretarz ZSRR Leonid Breżniew postanawiają się zahibernować na 100 lat. Po obudzeniu są ciekawi co się zmieniło na świecie i każą sobie przynieść gazety. Breżniew czyta, że w USA panuje komunizm i stawiają pomniki Lenina. Śmieje się i pokazuje Reaganowi artykuł. Na to prezydent USA wskazuje na nagłówek: "Na granicy polsko-chińskiej panuje spokój".

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Crew 900 napisał(a):

Pokolenie Z, Milenialsi i Alpha to są już stracone intelektualnie i będzie coraz gorzej. 

Więcej wychowywania dzieci przez internet, tiktoki, insta i yt.

Współczesny dobrobyt i technologia są zgubą dla nas.

Coraz częściej można napotkać takie artykuły jak ten, akurat z UK:

Połowa młodych kierowców przyznaje, że jeździ na rezerwie do ostatniej chwili, byle tylko odwlec wizytę na stacji. Co czwarty ankietowany z tej grupy wiekowej doświadczył już sytuacji, gdy zabrakło mu paliwa w trakcie jazdy. Aż 67 procent respondentów regularnie prosi partnera, rodzica lub przyjaciela o zatankowanie samochodu za nich.

https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-staja-na-drodze-bo-boja-sie-tankowac-mlodzi-kierowcy-z-probl,nId,22302600

Edytowane przez MaxaM
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, MaxaM napisał(a):

Połowa młodych kierowców przyznaje, że jeździ na rezerwie do ostatniej chwili, byle tylko odwlec wizytę na stacji. Co czwarty ankietowany z tej grupy wiekowej doświadczył już sytuacji, gdy zabrakło mu paliwa w trakcie jazdy. Aż 67 procent respondentów regularnie prosi partnera, rodzica lub przyjaciela o zatankowanie samochodu za nich.

https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-staja-na-drodze-bo-boja-sie-tankowac-mlodzi-kierowcy-z-probl,nId,22302600

Z jednej strony zaskakujące ale z drugiej pokazuje realne życie w Polsce młodych. Nie będę już poruszył kogo stać na nowe mieszkanie w wieku 19/20lat 

Opublikowano
9 minut temu, Winter napisał(a):

Wchodzenie w doopę KK na każdym kroku to wystarczający argument dla mnie. Ktoś zaczynający zdanie od "Szczęść Boże" powinien trafić do pokoju bez klamek, a nie do Sejmu.

Jaką różnicę robi mi czy kasę dostaje salcesoniarz, czy kongres starych kociar?

Alternatywą dla "Szczęść Boże" jest "moje zaimki to".

Wali gównem tak samo.

• Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, crush napisał(a):

Ah. Aborcja i związki partnerskie. Czyli #NIKOGO.

Jak ty mało wiesz a dużo symetryzujesz.

Prawactwo chce zakazu rozwodów, bykowego i w ogóle żeby prawo było zgodne z tym czego chcą księża.

Jak będą mieli większość konstytucyjną i Rydzyk biedzie pisał nową konstytucję to może wtedy się obudzisz. 

A ciągoty prawactwa do ruskich oczywiście pominąłeś.

• Haha 1
  • Upvote 7
Opublikowano
4 minuty temu, MiroMK napisał(a):

Z jednej strony zaskakujące ale z drugiej pokazuje realne życie w Polsce młodych. Nie będę już poruszył kogo stać na nowe mieszkanie w wieku 19/20lat 

w szkole średniej miałem takiego kumpla Bartka, co woził się Astrą I hatchback - przez te kilka lat NIGDY nie widziałem, żeby rezerwa mu zgasła :E ile to razy był dylemat, czy bierzemy dwa piwa na później, czy lejemy za 10zł :E 

1 minutę temu, Digger napisał(a):

to może wtedy się obudzisz. 

najpierw by musiało mu to przeszkadzać 

Opublikowano
1 minutę temu, Digger napisał(a):

Jak ty mało wiesz a dużo symetryzujesz.

Prawactwo chce zakazu rozwodów, bykowego i w ogóle żeby prawo było zgodne z tym czego chcą księża.

Jak będą mieli większość konstytucyjną i Rydzyk biedzie pisał nową konstytucję to może wtedy się obudzisz. 

A ciągoty prawactwa do ruskich oczywiście pominąłeś.

Tak, tak, tak. Dziesiąte najważniejsze wybory w historii kraju. WALKA O DEMOKRACJĘ.

Ten PiS to zdaje się medale Ukraińcom rozdawał i wyprowadził do nich całe magazyny sprzętu. A wy tu dalej próbujecie w tej kwestii robić z kaczora Orbana. xD

Rzecz w tym, że ja w kwestiach światopoglądowych nie chcę ingerencji ani kleru, ani pedałków.

A do wyboru mam od prawa - kler light (PiS) i kler hard (Konfa), do lewa - pedałki light (KO) i pedałki hard (Zandbergi i pochodne).

Podziękuję.

5 minut temu, huudyy napisał(a):

najpierw by musiało mu to przeszkadzać

Przeszkadza. Tyle tylko, że tak samo jak to co oferuje druga strona.

Nie moja wina, że w tym kraju nie ma w polityce nikogo normalnego. A przynajmniej nie na znaczącej cokolwiek pozycji. 🤷🏻

5 minut temu, Winter napisał(a):

Nie lubię zaimkowców, ale przynajmniej mogę ich olewać. Te świry z Konfy natomiast sami chcą narzucić nam, jak mamy żyć.

No właśnie problem w tym, że cel obu stron jest ten sam.

Mało osób wyleciało na zachodzie z roboty bo do brodatego po***a nie chciało mówić per Jessica?

Opublikowano
3 minuty temu, crush napisał(a):

Nie moja wina, że w tym kraju nie ma w polityce nikogo normalnego. A przynajmniej nie na znaczącej cokolwiek pozycji. 🤷🏻

I tutaj jest ta różnica - z dwojga złego ja wolę chyba te pedałki light niż zaściankowość light. Wiara w kościół w XXI wieku sprawia, że odczuwam jedynie zażenowanie.

• Upvote 1