Po upadku Pclola myślałem że to bezpieczna przystań, ale od kiedy dostał moda to odechciewa mi się wypowiadać. Mówiłem że dopóki Blabla jest niedotknięta to luz, ale jak widać nawet tu grzebie.
Jeśli to pójdzie dalej w takim kierunku to ograniczę się do czytania, postów nie będę tworzył. Szkoda zachodu jak za chwilę Twoja wiadomość wyląduje w nowym wątku i straci sens.
DPD to jest głupie skurwysyństwo. Typowe tępe korpo. Po to ktoś wybiera automat paczkowy żeby odebrać sobie z automatu paczkowego kiedy chce. Jeśli jeden automat jest zapchany to powinien lecieć do drugiego najbliższego itd. Nie, wrzucają do stacjonarnego punktu czynnego do 18 z jakimś niemiłym chujem za ladą. Unikam DPD jak mogę. Inpost przewozi do innego Paczkomatu jeśli pierwotny zajęty. Nie zmienia całkowicie formy odbioru.
OK, to już wiem o czym mówisz, ta ich "inteligentna rekuperacja" to po prostu adaptacyjny tempomat aktywny cały czas ale bez aktywnej docelowej prędkości.
Także zgoda w sprawie tego, że rekuperacja nie działa przy bardzo niskiej prędkości
Rekomendowane odpowiedzi