Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

konfokacapy i pisowcy chcieli sprawę przykleić Ukraińcowi, ale nie pykło i teraz usuwają posty :rotfl2:

gOYwwso.png

A chwile wcześniej palił głupa że już nie wie:

GqYcgHzXYAEvmBc?format=jpg&name=small

4 minuty temu, Fatality napisał(a):

że to przez propagandę konfy bo podobno na jednym z portali obserwował porfil konfy

• Thanks 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Camis napisał(a):

onfokacapy i pisowcy chcieli sprawę przykleić Ukraińcowi, ale nie pykło i teraz usuwają posty 

ale to zawsze tak jest. Ukrainiec? Szczepiony? Imigrant z Afryki? 

No chyba nikt nie bierze tego juz na powaznie tych twiterowców już tylko czeka na potwierdzenie jakieś. Przeciez to nawet o najmniejszą sprawę są takie teksty. Przeciez im płacą za wyswietlenia wiec najwieksza bzdura sie sprzedaje

Edytowane przez Fatality
  • Like 1
Opublikowano

Na X latają już jego pełne dane wraz z kontami na SM. 

d9HqZIO.png

6 minut temu, Fatality napisał(a):

No chyba nikt nie bierze tego juz na powaznie tych twiterowców już tylko czeka na potwierdzenie jakieś.

Na X te wpisy że to Ukrainiec wczoraj miały setki tysięcy wyświetleń i dziesiątki tysięcy polubień. 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, Winter napisał(a):

Wam chyba chodziło o konto niejakiego PapJeża. Ten delikwent coś ucichł od zeszłego roku.

PapJeż też dostał pismo przedprocesowe, poszli na ugodę i przeprosił, ale tak nie do końca - przeprosiny opublikowane w nocy, tablica zaspamowana innym contentem, żeby je ukryć, a na koniec całkowicie je usunął - jeszcze chwilę cwaniakował i w tej sprawie chyba spotkali się ostatecznie w sądzie, bo konto martwe od ponad pół roku.  

Edytowane przez Lypton
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Camis napisał(a):

Na X te wpisy że to Ukrainiec wczoraj miały setki tysięcy wyświetleń i dziesiątki tysięcy polubień. 

Jakbym wierzył w cokolwiek na X to już dawno bym latał z krótkofalówką wokół bloku nasłuchując UFO.

Oczywiście jakiekolwiek zakazanie szerzenia takich treści jest szkodliwe (jednocześnie takie treści również są szkodliwe) bo w jednym mogą mieć rację w innym nie. Rada dla wszystkich aby czekać na potwierdzenie informacji

2 minuty temu, Winter napisał(a):

Jest też podejrzane konto Ekonomat. Pamiętam, że raz podał jakąś informację z fotką, gdzie bylo coś napisane cyrylicą i mu napisałem, że to info podawane przez rosyjskie media. Post usunął i wstawił ponownie już ze zmodyfikowaną fotką bez napisu.

Wstawiał nie raz screeny z fb a tam ustawiona systemowa cyrylica. Nawet się z tym nie kryje. Podobno ukrainiec, ale kto tam go wie

Jednak najbardziej politowanie wzbudzają te posty że szerzenie rosyjskiej propagady. 2025 roku i dalej jeśli jest jakieś fałszywe oskarżenie ukraińca to ruska onuca i pora na CS'a :wariat: To już poziom wyprania mózgu jak u żydów. Co nie powiesz złego to antysemityzm

Edytowane przez Fatality
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Fatality napisał(a):

Jakbym wierzył w cokolwiek na X to już dawno bym latał z krótkofalówką wokół bloku nasłuchując UFO.

Ale bardzo dużo ludzi łyka te fejki.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, Fatality napisał(a):

No chyba nikt nie bierze tego juz na powaznie tych twiterowców już tylko czeka na potwierdzenie jakieś. Przeciez to nawet o najmniejszą sprawę są takie teksty. Przeciez im płacą za wyswietlenia wiec najwieksza bzdura sie sprzedaje

Widziałeś konto kulfona? Spamuje fejkami od lewa do prawa. Co się nie wydarzy, ba, nawet jak się nic nie wydarzy (wystarczy dwuznaczne zdjęcie) i już wina Ukra.

A ja wejdziesz w komentarze, to same kółko wzajemnej adoracji i hejtu. Ludzie łykają fejki jak pelikany.

Edytowane przez MaxaM
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Fatality napisał(a):

A  już myślałem ze  jestem sam w tej kwestii, dla tego nie mam żadnych SM po za FB któtrgo trzymam tylko dla tego aby mieć informacje   na bieżąco z   urzędów  w moim mieści  nic  więcej .

Co to  zabójstwa na UW  to  sprawca ponoć  zdrowo naćpany  był. 

Co do orientacji politycznych  to oficjalne info od rektora ze  sprawca  Niewyróżniającym się ani w jedną, ani w drugą stronę . ( tak  wiem można snuć  teorie  ze gadka na uspokojenie przed wyborami ...)

Edytowane przez raiders
  • Like 1
  • Kadajo zablokował(a) ten temat
  • Mar_s odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Jest nowy dokument w sprawie nawrockiego:

https://www.onet.pl/informacje/onettrojmiasto/karol-nawrocki-obiecywal-panu-jerzemu-dozywotnia-pomoc-jest-nowy-dokument/phe39jd,79cfc278

Jednak obiecywał dożywotnią pomoc. A Czarnek dopiero co mówił, że nie :E 

Jaro za to twierdzi, że dokument jest sfałszowany, a "amerykańskie" badania (:E :E :E) mówią, że KN wygra :E 

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/jaroslaw-kaczynski-komentuje-dokument-nawrockiego-ostra-reakcja-na-pytanie/yldwxts,79cfc278 

Pani Biejat, dziękujemy za otwarcie tej puszki Pandory 8:E 

• Like 3
  • Upvote 2
Opublikowano

Niektórzy napięci userzy siali ruską propagandę, że nie było żadnego wstrzymania pomocy dla Ukrainy.

Niektórzy też nie wierzyli, że ekipa Trumpa może być na sznurku Fiutina.

No to tym osobom mocno polecam obejrzeć sobie to:

w skrócie: oczywiście że pomoc wstrzymano i do tego w bardzo dziwny sposób, w bardzo "dziwnych", śmierdzących onucą okolocznościach.

O tym, że codziennie widać newsy informujące o ogromnej skali ruskiej wojny informacyjnej w Polsce nie będę wklejał linków, bo się to już zrobiło nudne. 

Tak tylko wspomnę, dla przemyślenia. 

@GordonLameman

Głos na Biejat bo zrobiła jedną rzecz dobrze? Braun zrobił z 5 rzeczy dobrze. Nawet tego co pierdzieli od rzeczy ma mniej niż lewica. Tą logiką musiałbym głosować na tego matki syna. Daj pan spokój z Biejatową :lol2:

• Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, VRman napisał(a):

@GordonLameman

Głos na Biejat bo zrobiła jedną rzecz dobrze? Braun zrobił z 5 rzeczy dobrze. Nawet tego co pierdzieli od rzeczy ma mniej niż lewica. Tą logiką musiałbym głosować na tego matki syna. Daj pan spokój z Biejatową :lol2:

Napisałem tutaj, że "dziękujemy Pani Biejat za otwarcie puszki pandory". Czy namawiałem do głosowania na nią? Nie :) 

Braun nie zrobił nic dobrze. :) 

Jest szansa, że zrobi dobrze jak się potknie i sobie swój głupi ryj rozwali :E 

• Upvote 5
Opublikowano

Jadą po Stanowskim że przeszedł na stronę Trzaska :rotfl2:

1746736178713-jpeg.9208009

Wielgucki dzban się zesrał i co 2 minuty wrzuca wpisy :rotfl2:

1000036465-jpg.9207315

Cytat

Sejm przyjął ustawę o jawności płac. To będzie duża zmiana

Sejm przyjął zmiany w Kodeksie pracy, które mają doprowadzić do większej przejrzystości na rynku pracy. Chodzi przede wszystkim o pełną jawność płac na etapie rekrutacji. Za nowymi przepisami zagłosowało 228 posłów.

https://businessinsider.com.pl/prawo/wielka-zmiana-w-jawnosci-plac-sejm-zaglosowal/nr17r18

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Aha, czyli to te amerykańskie badania, na które powołał się Kaczyński.

Jako że temat był wczoraj zamknięty, poniżej skrót wczorajszych wydarzeń.

20250509_105807.thumb.jpg.1c76c53cae141f7cf874454d164b73e8.jpg

Edytowane przez Lypton
  • Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Braun nie zrobił nic dobrze. :) 

Jest szansa, że zrobi dobrze jak się potknie i sobie swój głupi ryj rozwali :E 

A nie pisałeś wczoraj, chyba w czacie, że z tego powodu, że ona wyciągnęła tą sprawę, będziesz chyba na nią głosował? Sorry jak pomyliłem.

A co do tego co Braun zrobił dobrze, to nie oczekuję, że taki antyfan prawicy jak Ty je dostrzeże. Nie będę wymieniał bo nie chcę robić pochlebstw proruskiemu operatowowi gaśnic i zresztą i tak się nie zgodzisz. 

Ja stoję gdzieś po środku, więc dostrzegam jak ktoś coś mądrze powie/zrobi nawet jak jest skrajnie na lewo lub skrajnie na prawo. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, VRman napisał(a):

A nie pisałeś wczoraj, chyba w czacie, że z tego powodu, że ona wyciągnęła tą sprawę, będziesz chyba na nią głosował? Sorry jak pomyliłem.

Pisałem, że mnie z tego chocby powodu korci. Inna rzecz, że na jakimś teście politycznym, wyszła mi wysoka zgodność :) 

2 minuty temu, VRman napisał(a):

A co do tego co Braun zrobił dobrze, to nie oczekuję, że taki antyfan prawicy jak Ty je dostrzeże. Nie będę wymieniał bo nie chcę robić pochlebstw proruskiemu operatowowi gaśnic i zresztą i tak się nie zgodzisz. 

Ja stoję gdzieś po środku, więc dostrzegam jak ktoś coś mądrze powie/zrobi nawet jak jest skrajnie na lewo lub skrajnie na prawo. 

Prawda nie leży po środku. Leży tam gdzie leży. 

Nawet gdyby Braun zrobił coś dobrze to cała reszta jego prorusskiego i skrajnie katolskiego jestestwa jest całkowicie nieakceptowalna. :) 

Co do stania pośrodku: moje zdanie jest takie, że to jest najwygodniejsze rozwiązanie, ale też wymagające najmniej odwagi. :) 

Edytowane przez GordonLameman
  • Upvote 2