Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Voodoo2 napisał(a):

ZAGADKA NA DZIŚ: 
jak jestem ze wsi i wybudowałem się też na wsi, ale skończyłem inżyniera + mam dwa kierunki podyplomowe, to oznacza, że głosowałem w II turze na Trzaskowskiego czy Nawrockiego? :E 

Jesteś kobietą czy mężczyzną? 

Oglądałeś/aś Opowieści Podręcznej? 🤣

Opublikowano
21 minut temu, Umpero napisał(a):

Tolerancja to cecha ludzi bez przekonań. 
I tutaj się zgadza w 100%.

Wiesz o tym, że można mieć własne poglądy i szanować inne, prawda? A nie, przepraszam, w prawackich, ciasnych łbach się to nie mieści. Powiem więc to samo co lewakom - won. Przestańcie w końcu próbować ludziom życie układać.

24 minuty temu, Umpero napisał(a):

Znam kilka wykształconych i inteligentnych osób ze wsi. 
Masz jakiś kompleks chyba co do ludzi ze wsi...

Spójrz na poniższy artykuł, potem na mapę na polandelects i powiedz mi kto tu ma jakieś kompleksy.

https://forsal.pl/gospodarka/pkb/artykuly/8729663,to-wielkie-miasta-ciagna-polske-gospodarczo-w-stolicach-wojewodztw-po.html

• Upvote 4
Opublikowano
Teraz, Voodoo2 napisał(a):

ZAGADKA NA DZIŚ: 
jak jestem ze wsi i wybudowałem się też na wsi, ale skończyłem inżyniera + mam dwa kierunki podyplomowe, to oznacza, że głosowałem w II turze na Trzaskowskiego czy Nawrockiego? :E 

Ja Ci odpowiem, że nie ma to kompletnie znaczenia

Ale wiem, że liczyłeś raczej na odpowiedź mądrych inaczej z tego wątku :lol2:

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Kris194 napisał(a):

Wiesz o tym, że można mieć własne poglądy i szanować inne, prawda? A nie, przepraszam, w prawackich, ciasnych łbach się to nie mieści. Powiem więc to samo co lewakom - won. Przestańcie w końcu próbować ludziom życie układać.

Spójrz na poniższy artykuł, potem na mapę na polandelects i powiedz mi kto tu ma jakieś kompleksy.

https://forsal.pl/gospodarka/pkb/artykuly/8729663,to-wielkie-miasta-ciagna-polske-gospodarczo-w-stolicach-wojewodztw-po.html

Oho, naczelny hipokryta tego forum sie odezwał, po tym jak kilka postów wcześniej dosłownie pokazałem mu, kto tu czego i kogo nie szanuje

Żałosne

Opublikowano
3 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Przestańcie w końcu próbować ludziom życie układać.

Czy to się odnosi również do tego, że mam prawo nie zwracać się do mężczyzny per "ona" bez reperkusji? 🤔

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, crush napisał(a):

Czy to się odnosi również do tego, że mam prawo nie zwracać się do mężczyzny per "ona" bez reperkusji? 🤔

Nazizm!!! Jak śmiesz!! :E

Edytowane przez SM_M4E5TRO
Opublikowano
4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Ja Ci odpowiem, że nie ma to kompletnie znaczenia

Ale wiem, że liczyłeś raczej na odpowiedź mądrych inaczej z tego wątku :lol2:

Troche racja, nie interesują mnie prawidłowe odpowiedzi :D

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Troche z innej beczki

Programowanie juleczek bez rozumku ma sie dobrze. A później hyc, większość kobiet głosik na KO i lewice :)

Edit:

I femi oskarków :)

image.thumb.png.466d394b191a12c32a1e1778612b6954.png

• Like 3
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Troche z innej beczki

Programowanie juleczek bez rozumku ma sie dobrze. A później hyc, większość kobiet głosik na KO :)

Edit:

Dla mnie to lepiej. Niech baby nie wchodza do stalych zwiazkow. 

Okolo 40% wynajmujacych w mojej agencji to samotne kobiety. Faceci jednak staraja sie przyoszczedzic i kupic jakies nawet male mieszkanko.

Baby zyja tu i teraz :E 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

4 minuty temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Troche z innej beczki

Programowanie juleczek bez rozumku ma sie dobrze. A później hyc, większość kobiet głosik na KO i lewice :)

Edit:

To poziom horoskopów. Mogę coś sklecić dla wyborców :E

Edytowane przez skypan
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a):

Dla mnie to lepiej. Niech baby nie wchodza do stalych zwiazkow. 

Okolo 40% wynajmujacych w mojej agencji to samotne kobiety. Faceci jednak staraja sie przyoszczedzic i kupic jakies nawet male mieszkanko.

Baby zyja tu i teraz :E 

Jeśli wynajmujesz mieszkania, to lepiej uwazaj. Niebawem (choć niekoniecznie, bo Trzaskowski na szczescie przegrał) natłok ludzi o innych kolorach skóry sprawi, że będą to samotne kobiety z dzieciakami, a te cięzko eksmitować :)

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, skypan napisał(a):

To poziom horoskopów. Mogę coś sklecić dla wyborców :E

Taki poziom wystarczy.

Onobniki z zaimkien ONA, bo nie wiem czy inaczej to moge nazwać, na twitterze płakały po przegranej Trzaskowskiego bo szkoda im bylo jego pieska

Ot, właśnie ta wykształcona, inteligentna elita :lol2:

Opublikowano
8 minut temu, crush napisał(a):

Przytaczasz skrajny przykład ale zgadzam się, że to grząski grunt. O ile w przypadku dzieci można polemizować o tyle osoby dorosłe powinny moim zdaniem same sobie poradzić jeśli nie przybiera to formy jakiegoś uporczywego znęcania się psychicznego nad drugą osobą.

18 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Oho, naczelny hipokryta tego forum sie odezwał, po tym jak kilka postów wcześniej dosłownie pokazałem mu, kto tu czego i kogo nie szanuje

Żałosne

A ja dalej nie dowiedziałem się czy znasz różnicę między demokracją a ochlokracją. Najwyraźniej nie skoro dalej brniesz.

16 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Troche z innej beczki

Programowanie juleczek bez rozumku ma sie dobrze. A później hyc, większość kobiet głosik na KO :)

Edit:

Jakie znowu programowanie? Prawaki mają problem bo jak się okazuje kobiety nie chcą być niczym pies na łańcuchu. Zamiast samemu nad sobą popracować to próbują zniżyć innych, nie tylko kobiety do swojego poziomu.

• Upvote 4
Opublikowano
Teraz, Kris194 napisał(a):

Przytaczasz skrajny przykład ale zgadzam się, że to grząski grunt. O ile w przypadku dzieci można polemizować o tyle osoby dorosłe powinny moim zdaniem same sobie poradzić jeśli nie przybiera to formy jakiegoś uporczywego znęcania się psychicznego nad drugą osobą.

A ja dalej nie dowiedziałem się czy znasz różnicę między demokracją a ochlokracją. Najwyraźniej nie skoro dalej brniesz.

Jakie znowu programowanie? Prawaki mają problem bo jak się okazuje kobiety nie chcą być niczym pies na łańcuchu. Zamiast samemu nad sobą popracować to próbują zniżyć innych, nie tylko kobiety do swojego poziomu.

Te kobiety są teraz z tobą w pokoju? :)

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Umpero napisał(a):

Tęskno za kółkiem klakierskiej adoracji...

Widzisz, problem w tym, że to Ty stałeś się klakierem. Tylko nie jesteś w stanie tego spostrzec. Aż się przypomina przypowieść o belce, drzazdze i oku :) 

I nie, nie będę więcej odkrywał Twoich wpisów. Nie są warte tego kliknięcia. ;) 

Edytowane przez GordonLameman
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Kris194 napisał(a):

Lewacki bełkot, który twierdzi, że prawa strona próbuje uprzedmiotowić kobiety gdzie to lewaki traktują kobiety jak niepełnosprytne, próbują im przyznawać parytety i inne przywileje pozycjonując je realnie niżej niż mężczyzna.
W świecie prawej strony kobieta jest równorzędna mężczyźnie i nie potrzebuje niańczenia jak by miała dwie lewe ręce. Do tego u prawostronnych dochodzą maniery gdzie kobiety traktuje się z wyjątkowym szacunkiem - całowanie w dłonie, ustępowanie pierwszeństwa w drzwiach itp itd.

2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Widzisz, problem w tym, że to Ty stałeś się klakierem. Tylko nie jesteś w stanie tego spostrzec. Aż się przypomina przypowieść o belce, drzazdze i oku :) 

I nie, nie będę więcej odkrywał Twoich wpisów. Nie są warte tego kliknięcia. ;) 

Weź nie bądź jak dziecko i zablokuj mnie znowu. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, GordonLameman napisał(a):

image.thumb.png.f2b23431deeb6361693b60c5829ad0d9.png

Widzę, że wątek poleciał poziomem prosto w odmęty TV Republika :) 

Ale chodzi o moją wypowiedź? Co tam jest z poziomu Republika TV w odniesieniu do całej rozmowy?

Opublikowano (edytowane)
Teraz, Voodoo2 napisał(a):

Ale chodzi o moją wypowiedź? Co tam jest z poziomu Republika TV w odniesieniu do całej rozmowy?

Gordon bredzi jak zawsze, bo mu sie lajki pod postami nie zgadzają

Edit:

Dobra, nie będę taki. Nie zawsze

Opublikowano
1 minutę temu, Voodoo2 napisał(a):

Nie, chodzi o te osoby, które mam w ignorowanych. Wiem, czego można się po nich spodziewać - politycznego betonu, klakierstwa, wyzwisk i braku jakiejkolwiek tolerancji dla zestawu przekonań (bo to nie są poglądy) jakkolwiek innych od tego co sami prezentują :) 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Gordon bredzi jak zawsze, bo mu sie lajki pod postami nie zgadzają

Edit:

Dobra, nie będę taki. Nie zawsze

3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Nie, chodzi o te osoby, które mam w ignorowanych. Wiem, czego można się po nich spodziewać - politycznego betonu, klakierstwa, wyzwisk i braku jakiejkolwiek tolerancji dla zestawu przekonań (bo to nie są poglądy) jakkolwiek innych od tego co sami prezentują :) 

Ok, jednak jak zawsze :E