Kabor 27 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października U mnie zainteresowanie było małe, teraz jest zerowe. Jak dadzą za rok w Amazonie to może dodam do konta 😀
Frog67 89 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ja tylko się zastanawiam czy na Steam nie będzie podobnie jak z Starfield, recenzenci sobie (nawet średnia taka sama 84/100) a gracze opinia negatywna albo przytlaczająco negatywna
ODIN85 370 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października No ale mam nadzieję że ktoś da info jutro jak to lata.
michaelius33 18 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 3 minuty temu, Frog67 napisał: Ja tylko się zastanawiam czy na Steam nie będzie podobnie jak z Starfield, recenzenci sobie (nawet średnia taka sama 84/100) a gracze opinia negatywna albo przytlaczająco negatywna To zależy ilu postronnych kupi i się natnie. Starfield był mocno rozdawany przez AMD plus sporo osób kupiła bo Bethesda to się zmoduje. Tu zakładam, że raczej kupować będą przekonani czyli fani DA2 czy DAI bo Origins to prehistoria.
PaVLo 172 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 20 minut temu, Frog67 napisał: Ide o zaklad że EA już smaży zwiastun z przebitkami 10/10 i 9/10 jaki to Veilgurad nie jest epokowy Zawsze możesz zrobić refund na Steam Moja góra wstydu jest tak wysoka, że ta gra wylądowała by gdzieś poza setką innych tytułów, więc zostaje "czytać i obserwować"
Element Wojny 486 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Veilguard GOTY (to do Ciebie Kotula, nie zamykaj nam kolejnego forum).
abudabi 20 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Na prawdę jestem ciekaw jak się gra sprzeda, zainteresowanie grą na podstawie mediów społecznościowych można określić na raczej małe, ale brak jakiejkolwiek konkurencji może spowodować dobrą sprzedaż. Prędzej zagram znowu DA2 ( do której mam ambiwalentne uczucia) niż w tą grę. Edytowane 30 Października przez abudabi 1
Sheenek 67 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ja myslalem ze pewnie za jakis czas zagram, ale im wiecej filmow z gry widze i slucham dialogow to mi sie mdlo robi. Nie wiem dla kogo to gra, wydaje mi sie ze jednak sprzeda sie bardzo slabo.
Element Wojny 486 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 11 minut temu, Sheenek napisał: a myslalem ze pewnie za jakis czas zagram, ale im wiecej filmow z gry widze i slucham dialogow to mi sie mdlo robi. A nie mówiłem? Tych 10/10 nie można było brać na poważnie, ale trafiłem na kanał gdzie gość po prostu wrzucił same filmiki z gry i napisał, by obejrzeć i samemu wyrobić sobie opinię - to było tak beznadziejne i bezjajeczne doświadczenie że szkoda gadać, dialogi, postacie, ogólne interakcje - DNO.
ghostdog 42 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ciekawe czy lepiej wypadnie od SW Outlaws. Raczej nie ma szans na wtopę pokroju Concord czy Unknown 9 Awakening. Pewnie sporo osób skusi się patrząc tylko na grafikę. Żaden szanujący się gracz RPG nawet nie splunie w kierunku DA-V. Z tego co widziałem to gra jest nudna, denne dialogi, brak konsekwencji wyborów. Już nawet nie wspominam o tych muminkowych bohaterach.
Vulc 287 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Teraz dopiero znalazłem gdzieś w odmętach netu "Veilguard, game who indentifies as Dragon Age". Touché. 3
mag_zbc 31 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Bioware 2010: mrok, powaga, konflikty, wybory, epickie fabuły Bioware 2024: Jedna postać zmisgenderowała drugą, więc za karę robi 10 pompek fw7hxi.mp4 Edytowane 30 Października przez mag_zbc 1
brainq 5 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 3 minuty temu, mag_zbc napisał: Bioware 2010: mrok, powaga, konflikty, wybory, epickie fabuły Bioware 2024: Jedna postać zmisgenderowała drugą, więc za karę robi 10 pompek https://streamable.com/fw7hxi Coś mi nie ładuje możesz wysłać na inny hosting??
Element Wojny 486 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Z tymi pompkami to na serio ? O Panie... I to dostało recenzje 10/10, że Ci ludzie mają odwagę patrzeć w lustro i nie zwymiotować. Edytowane 30 Października przez Element Wojny 1
mag_zbc 31 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Edytowałem, wstawiłem film bezpośrednio
Reddzik 248 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października On się odpala w 7sekundzie, trzeba poczekać, ma jakby freeza na początku
tuhmunud 55 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 8 minut temu, mag_zbc napisał: Bioware 2024: Jedna postać zmisgenderowała drugą, więc za karę robi 10 pompek To Isabela??? Nadszedł czas, gdzie nie chcesz, żeby ukochani bohaterowie powrócili w serii...
Stjepan 234 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Co tu się odjaniepawla, SW: Outlaws to przy tym nic.
Element Wojny 486 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 2 minuty temu, tuhmunud napisał: To Isabela??? Nadszedł czas, gdzie nie chcesz, żeby ukochani bohaterowie powrócili w serii... Nie, to ta kuternoga Neve. 2 minuty temu, Stjepan napisał: Co tu się odjaniepawla, SW: Outlaws to przy tym nic. Ta gra jest o wiele gorsza od Outlaws, w wielu elementach.
Roothar 1 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Po tym jak obejrzałem ten filmik. To chyba jednak nie zagram
tuhmunud 55 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 6 minut temu, Element Wojny napisał: Nie, to ta kuternoga Neve. Chyba niestety nie, takie coś znalazłem krążące
abudabi 20 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Wy się nie znacie, to jest wyższy poziom scenariopisarstwa, za kilka lat ta scena będzie przykładem świetnego kunsztu...
Isharoth 156 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jestem zbyt mało 'modern' żeby przetrawić te dialogi.
Element Wojny 486 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) 40 minut temu, tuhmunud napisał: Chyba niestety nie, takie coś znalazłem krążące Nie, to niemożliwe, to musi być jakiś błąd, ktoś czegoś nie zrozumiał albo coś. To nie jest Isabela. O ja kicham, Isabela, co za @#^%$@#^$%# odwalił jej coś takiego... Ok, chyba pora odwiedzić BSN, napisać im parę słów prawdy i wylecieć z banem po 5 minutach. Edytowane 30 Października przez Element Wojny
Rekomendowane odpowiedzi