U mnie dopiero za 2 razem było juz normalnie.Dobrze dla tych co ogrywaja to w Gamepasie ja na szczescie dalem tylko 120zl za klucz bo wolalem miec na Steamie ale ogolnie to jest dramat
A gdzie ja napisałem że uważam, że dobra? Nigdzie. Tylko przynajmniej nie próbuję się oszukiwać, że część ludzi i tak będzie zarabiało najniższą krajową. Jak wszystkim podniesiesz pensję do 7000 zł bo taką uznasz za godną, to te 7000 zł stanie się najniższą i wszystkie koszty podskoczą o tyle, że te 7000 będzie warte tyle co teraz 4000 zł. Błędne koło.
Co do ludzi zatrudnianych na umowę zlecenie w marketach, to nie wiem gdzie tak robią, bo też znam osoby pracujące w sklepach różnych dużych sieci i wszyscy mają umowę o pracę.
Bardzo dużo osób po galeriach w niedzielę po prostu chodziło, nie robiąc żadnych zakupów. Obrotowo w niektórych miastach było to kompletnie nieopłacalne.
Znów po prostu obracamy się w potrzebach i wymaganiach mieszkańców dużych miast, zapominając że miasteczka i miejscowości po kilka czy kilkanaście tysięcy mieszkańców też obecnie mają markety i nie wszędzie jest taka potrzeba by były czynne, a są czynne bo muszą, choćby ze względu na przynależność do jakiejś sieci.
Najpierw Intel twierdził że nie ma problemu. Potem wypuścił kilka fal BIOSów z których każda miała eliminować problem (i każda obniżała wydajnośc procesorów). Tylko czy BIOSem wyeliminujesz utlenianie się warstwy procka? Intel nie wymienia wadliwych partii tylko wydłużył gwarancję.
AMD od bardzo dawna nie gryzie się z kartami nVidii.
Rekomendowane odpowiedzi