Quadro26 63 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 3 minuty temu, MarcoSimone napisał(a): https://www.techpowerup.com/334901/surprise-reversal-geforce-rtx-5090-found-with-too-many-rops-matches-rtx-pro-6000-8-performance było? Usuń to, bo Pipek teraz nie spocznie dopóki mocniejszego Astrala nie znajdzie Edit: Ogromna karta, sam byłem w szoku jakie to bydlę - zabić można nią. Edytowane 1 Kwietnia przez Quadro26 1
Tornado3 327 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia jedynie te przejściówki psują efekt. Dodatkowe połączenie i straty w ciepło
Quadro26 63 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Teraz, Tornado3 napisał(a): jedynie te przejściówki psują efekt. Dodatkowe połączenie i straty w ciepło Zgadza się, może za jakiś czas zmienię zasilacz, by nie było przejściówek.
Kakarotto 727 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 2 godziny temu, sovas napisał(a): Taa UV 890mV, 440W pobór Strach zapytać, ile ten ventus miał stopni bez uv. Ile?
Faflucy 312 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 6 minut temu, Quadro26 napisał(a): Zgadza się, może za jakiś czas zmienię zasilacz, by nie było przejściówek Dokup sam przewód. https://www.morele.net/seasonic-12vhpwr-pcie-8-pin-x2-0-75m-czarny-watx16882cw-13062640/?utm_source=skapiec.pl&utm_medium=referral&utm_term=CPC5#dlapi_npa=0&dlapi_lu=202501061841178663107909 Edytowane 1 Kwietnia przez Faflucy 4
Fenrir_14 825 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Kolega @DżonyBi ma bardzo dobrą sztukę jeżeli chodzi o potencjał UV Ja na razie nie jestem w stanie zejść do tych wartości które uzyskuje na swojej karcie. Brakuje tych 15mV. Nie za bardzo chce mi się losować biorąc pod uwagę przerzucanie tej chłodnicy z wentylami ;/ 4 godziny temu, dawidoxx napisał(a): No nie gadaj ze będziesz ją parował z 11900KF Motyla noga To dlatego nie chciał tego 5080 Suprim Liquid za 7K lol @ODIN85 daj zdjęcie z karteczką bo dzisiaj Prima Aprilis
Nex1M 113 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Jak ktoś jeszcze nie kupił a poluje to Windforce RTX 5070 TI MSRP https://proline.pl/gigabyte-geforce-rtx-5070-ti-windforce-oc-sff-16gb-gddr7-dlss-4-gv-n507twf3oc-16gd-p8125087
Fenrir_14 825 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 6 minut temu, ODIN85 napisał(a): Karta już w serwisie to nie mogę To nic osobistego ale nie brzmisz przekonująco zawsze pierwszy się zgaszałeś z wpisem "gdzie kartka ?" , "bez kartki się nie liczy" Ile dałeś, gdzie kupiłeś i teraz najważniejsze: STARA WIE ??
ODIN85 3 500 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) @Fenrir_14 W Euro bo tylko tu było na raty 0% https://www.euro.com.pl/karty-graficzne/msi-karta-graf-msi-rtx5090-32g-gaming-trio-o.bhtml A starej już nie ma Edytowane 1 Kwietnia przez ODIN85 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) @Karro Litwicki był nie do podrobienia. Lipa że na labie nie było bota AI, który by archiwizował jego wpisy. To było absolutne złoto. @ODIN85 haha, wiedziałem że pierdolisz Kiedy sprzęt wraca z serwisu ?? @PiPoLiNiO u mnie nic się nie wysypuje, grałem i testowałem chyba przedwczoraj przeszło godzinkę - sterowniki: 572.83 Edytowane 1 Kwietnia przez Fenrir_14 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) @Fenrir_14 Ale co Ty gadasz. Kolega jak starą pogonił to kupił sobie Oled 77 a ja zdecydowałem się na Rtxa Edytowane 1 Kwietnia przez ODIN85 1
Nex1M 113 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ktoś z posiadaczy 5090 gra w Wieśka? Jak gra i mu nie wywala to na jakich sterach? U mnie od premiery sterów pod 50XX ciągle wywala. Czasami przy ładowaniu, czasami jak zmieniam pancerz, czasami tak sobie. Dawałem już ram, procka i kartę na stock, ale od kiedy mam 5090 ciągle jest to samo. Wszystko inne działa normalnie, a Wiesiek którego męczę ciągle ma wysrywy. Odkąd zmienilem 5070 Ti na 4090 jestem szczesliwszym czlowiekiem i gry juz nie wywalaja ;P Edytowane 1 Kwietnia przez Nex1M
Fenrir_14 825 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) @PiPoLiNiO Nie, nic jeszcze - Vanilla, zero modów na razie, sam nie mogę w to uwierzyć ale chciałem zobaczyć jak wygląda Wiesiek dzisiaj w nowej poprawionej odsłonie. HD Re-work jest już chyba zaimplementowany w formie pakietu Next-Gen z tego co wiem. @ODIN85 czekam na foty i trzymam kciuki żeby było jak piszesz. Masz mieć tą kartę jak komputer wróci z serwisu Edytowane 1 Kwietnia przez Fenrir_14 1
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 1 godzinę temu, Quadro26 napisał(a): Swoją drogą Vanguard jest ogromny, ledwo wszedł do Phanteksa P600s z AiO na froncie. W czasach RTX 4000 byłoby to standardowe chłodzenie zajmujące nieco ponad 3 sloty. A teraz trzeba dodatkowo za to dopłacać
Nex1M 113 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Obecne know issue stery nvdia Edytowane 1 Kwietnia przez Nex1M
sideband 1 768 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia W rzeczywistości ta lista jest dłuższa 1
DżonyBi 1 966 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) W nowej wersji GPU Tweak mozna dodad do OSD power detector+ czyli kontrole zlacza, ktora maja tylko Astrale. Pokazuje mi "normal", a takze mozna ustawic alerty. W zakladce OC pojawil sie power target 110%. Edit: to jakis blad. Edytowane 1 Kwietnia przez DżonyBi 2
Giedomb 0 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Zastanawiam się nad wymianą 3080 na 5080. Jest oferta na palit gamerock 6200 zł. Chyba, że zmienić na 5070 ti. Co myślicie ?
wkamil73 285 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 36 minut temu, ODIN85 napisał(a): @Fenrir_14 W Euro bo tylko tu było na raty 0% https://www.euro.com.pl/karty-graficzne/msi-karta-graf-msi-rtx5090-32g-gaming-trio-o.bhtml A starej już nie ma Sprzedana na organy?.😅 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 39 minut temu, Giedomb napisał(a): Zastanawiam się nad wymianą 3080 na 5080. Jest oferta na palit gamerock 6200 zł. Chyba, że zmienić na 5070 ti. Co myślicie ? Lepiej na Gamerocka. Edytowane 1 Kwietnia przez ODIN85
darekz 67 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Wszyscy pokazują swoje karty, to i ja to zrobię... Od 27-ego marca jest ze mną moje czwarte dziecko ma na imie PeNY. Poznajcie się Edytowane 1 Kwietnia przez darekz 8
Quadro26 63 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 9 minut temu, darekz napisał(a): Wszyscy pokazują swoje karty, to i ja to zrobię... Od 27-ego marca jest ze mną moje czwarte dziecko ma na imie PeNY. Poznajcie się Już ma parę dni, można becik zdjąć
Rekomendowane odpowiedzi