Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega @DżonyBi ma bardzo dobrą sztukę jeżeli chodzi o potencjał UV :puchar: Ja na razie nie jestem w stanie zejść do tych wartości które uzyskuje na swojej karcie. Brakuje tych 15mV. Nie za bardzo chce mi się losować biorąc pod uwagę przerzucanie tej chłodnicy z wentylami ;/

4 godziny temu, dawidoxx napisał(a):

No nie gadaj ze będziesz ją parował z 11900KF :E 

Motyla noga :D To dlatego nie chciał tego 5080 Suprim Liquid za 7K lol

@ODIN85 daj zdjęcie z karteczką bo dzisiaj Prima Aprilis :Up_to_s:

Opublikowano
6 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Karta już w serwisie to nie mogę:(

To nic osobistego ale nie brzmisz przekonująco :D zawsze pierwszy się zgaszałeś z wpisem "gdzie kartka ?" ,  "bez kartki się nie liczy" :D

Ile dałeś, gdzie kupiłeś i teraz najważniejsze: STARA WIE ??

Opublikowano (edytowane)

@Karro Litwicki był nie do podrobienia. Lipa że na labie nie było bota AI, który by archiwizował jego wpisy. To było absolutne złoto.

@ODIN85 haha, wiedziałem że pierdolisz :D Kiedy sprzęt wraca z serwisu ??

@PiPoLiNiO u mnie nic się nie wysypuje, grałem i testowałem chyba przedwczoraj przeszło godzinkę - sterowniki: 572.83

Edytowane przez Fenrir_14
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Ktoś z posiadaczy 5090 gra w Wieśka? Jak gra i mu nie wywala to na jakich sterach? U mnie od premiery sterów pod 50XX ciągle wywala. Czasami przy ładowaniu, czasami jak zmieniam pancerz, czasami tak sobie. Dawałem już ram, procka i kartę na stock, ale od kiedy mam 5090 ciągle jest to samo. Wszystko inne działa normalnie, a Wiesiek którego męczę ciągle ma wysrywy.

Odkąd zmienilem 5070 Ti na 4090 jestem szczesliwszym czlowiekiem i gry juz nie wywalaja ;P

Edytowane przez Nex1M
Opublikowano (edytowane)

@PiPoLiNiO Nie, nic jeszcze - Vanilla, zero modów na razie, sam nie mogę w to uwierzyć ale chciałem zobaczyć jak wygląda Wiesiek dzisiaj w nowej poprawionej odsłonie. HD Re-work jest już chyba zaimplementowany w formie pakietu Next-Gen z tego co wiem.

@ODIN85 czekam na foty i trzymam kciuki żeby było jak piszesz. Masz mieć tą kartę jak komputer wróci z serwisu :D 

Edytowane przez Fenrir_14
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

W nowej wersji GPU Tweak mozna dodad do OSD power detector+ czyli kontrole zlacza, ktora maja tylko Astrale. Pokazuje mi "normal", a takze mozna ustawic alerty.

W zakladce OC pojawil sie power target 110%. Edit: to jakis blad.

Edytowane przez DżonyBi
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Giedomb napisał(a):

Zastanawiam się nad wymianą 3080 na 5080. Jest oferta na palit gamerock 6200 zł. Chyba, że zmienić na 5070 ti. Co myślicie ?

Lepiej na Gamerocka.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano (edytowane)

Wszyscy pokazują swoje karty, to i ja to zrobię... Od 27-ego marca jest ze mną moje czwarte dziecko :yuppie: ma na imie PeNY. Poznajcie się :hihot:

20250327_141111.jpg

20250329_172100.jpg

20250329_171951.jpg

Edytowane przez darekz
  • Like 8
Opublikowano
9 minut temu, darekz napisał(a):

Wszyscy pokazują swoje karty, to i ja to zrobię... Od 27-ego marca jest ze mną moje czwarte dziecko :yuppie: ma na imie PeNY. Poznajcie się :hihot:

20250327_141111.jpg

20250329_172100.jpg

20250329_171951.jpg

Już ma parę dni, można becik zdjąć :E