Ale Łysy tam głupoty sadzi na maxa! Jak kupujesz złoto, waluty czy inne walory to po kursie na dany moment, ropę zresztą też ale paliwa już nie! To nie jest walor tylko dobro konsumpcyjne!
Pięknie to widać zresztą dzisiaj, ropa ostro w dół a na stacjach efekt w drugą stronę, zreszþą każdy to wie.
Można linkować do różnych "fahofcuf" z yt co będą pier...ić to czy tamto albo samemu obliczyć proste równanie:
Cena na mojej stacji NETTO- cena hurtowa orlenu NETTO = marża właściciela złego bardzo janusza byznesu, prywaciarza złodzieja itd, najwięcej stacji ma wiadomo kto.
Dla leniwych aktualne ceny hurt ( netto ): 95=5,27, diesel=6,36
Winą zdecydowanie obarczam Donalda!
Moi rodzice tak kupili, ale wtedy nie było ich na nic lepszego stać w sumie. I patrząc na ilość prądu i gazu który opłacają to wychodzi im dużo, dużo więcej niż mi w bloku, a na dodatek mają zimno i bez osuszacza grzyb na ścianie.
Też czekałem długo bo łącznie 2 lata, ale po drodze pojawiły się wydatki i problemy przez które musiałem poczekać. I nie żałuję bo mieszkania które oglądałem wcześniej były dużo, dużo gorsze. W końcu trafiłem to co mi się podoba i dobrze się tu czuję.
Jak się kupuje dla siebie to się nie celuje w okazję tylko kupuje. To nie inwestycja bo tego nie sprzedajesz w najbliższym czasie, kupujesz to co na stać i tyle. Rozwala mnie cieszenie ludzi co kupili mieszkanie i zdrożało. Wow. Przecież tych pieniędzy i tak nie masz, a jak będziesz chciał zmienić na większe, to te większe też zdrożało i kwotowo będziesz stratny przy dopłacie.
Ja brałem stałe 6,30% w lipcu zeszłego roku, jak spadną to będę refinansował i zostawię. Wszyscy mi mówili bierz zmienne bo będą spadać, ale nigdy nie wiesz co się wydarzy. W 2007 też myśleli że będzie tylko lepiej, w 2019 też...
To już wyłącznie życzeniowe pomysły niektórych, żeby z 30 FPS zrobić 60 Od początku było oczywiste, że ta technika jest użyteczna w zupełnie innych warunkach.
Rekomendowane odpowiedzi