Ja grę odinstalowałem, bo gra była niegrywalna na moim kompie, jak dostanę w ręce nową kartę i zasilacz to zainstaluję dla testu, sprawdzić czy teraz będzie to chociaż w miarę grywalne pod względem fpsowym
Nadal zostaje rynek grafików 3D i 2D, montażystów video od kręcenia wesel i komunii.
Zarobkowe wykorzystywanie RTx to nawet kopanie kryptowalut.
Do uruchomienia tych aplikacji nie potrzeba żadnej certyfikacji a od dawna wiadomo że Quadro od GeForce różniły się biosem i rozmiarem VRAM.
Jeśli ten rynek nie jest większy od zastosowań przemysłowych jakie podałeś.
Kompletnie w tym wszystkim pomijamy rynek Data miningu i związanego z tym boomu AI.
Dzięki za odpowiedzi.
Już Wam tłumaczę jedną rzecz - ja bym nie obstawiał walniętej płyty ani nic... wiem jak ten "informatyk" robi wszystko wiec wg. Niego jak się wentylatory kręca i komputer nie wybuchł to już wszystko jest dobrze
Co do podpinania wentyli do płyty głównej to nie wygląda to tak kolorowo z tego co rozumiem bo po pierwsze nie wystarczy złącz (jest na mobo 5 a ja mam 6 albo 7 wentylatorów) + tam w manualu jest tak dziwne napisane ,że z tego co rozumiem tylko 2 złącza mają Fan controller wiec odpada.
A powiedzcie mi prosze: są takie huby ,żeby te wszystkie wentylatory do niego wpiąć i nim zarządzać z poziomu jakiejś aplikacji ?
Rekomendowane odpowiedzi