Necronom 42 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu I tego Gaussa też dawali w momencie jak się go najmniej potrzebowało. Wolna broń sniperska w wąskich korytarzach, gdzie nakichane przeciwników jeden na drugim. Good job Tak mi się to przydało. 1
samsung70 17 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jest szansa na granie wcześniej na steam przez nową Zelandie?
azgan 326 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 31 minut temu, bbandi napisał(a): Nawet na tamte czasy granie w Cień Czarnobyla było ciężkie, ale klimat trzymał przy kompie - ładowałeś head shoty w oponenta a ten dalej stał, dla gracz kulka nie wiadomo skąd i zgon. Ale trailer robił mega wrażenie realizmu + filmy jak w maskach twórcy jeździli po zonie i fotografowali obiekty i teren. To ledwo działało na wszystkim co było w tamtym czasie, był nawet o tym artykuł na Labie
lamparcicho 196 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jutro chyba tak źle nie będzie
Kelam 623 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Imo 100 stron pęknie tutaj do niedzieli coś czuję. 2
lamparcicho 196 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jak będzie kiepska optymalizacja to szybciej 1
azgan 326 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kelam napisał(a): Imo 100 stron pęknie tutaj do niedzieli coś czuję. Lekko licząc
Reddzik 176 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Pytanie: Jak u was z wyborem poziomu trudności? Ja raczej wybiorę normalny, chyba, że pójdę na żywioł i wezmę Trudny, ale nie wiem czy jakaś "Anomalia" mnie nie zabije Edytowane 4 godziny temu przez Reddzik
Necronom 42 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Żeby czasem nie było tak jak się tę grę odpali Ale chyba nie będzie tak źle. 3
copyname 18 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Dobra, o której załączają serwery do pobierania gierki w GP>?
Necronom 42 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu @Reddzik Wszystkie Stalkery od razu odpalałem na master Teraz tak samo. 1
Sheenek 66 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 29 minut temu, Kelam napisał(a): Jest drewno i drewno. W Kronikach Myrtany wyszło to tak miodnie, że mimo setek crashy, zaliczyłem 2 pełne runy z lizaniem ścian. Najlepszy Gothic i nie boje się tego napisać. Ciezko sie nie zgodzic, aczkolwiek dalej mam najwiekszy sentyment do 1czki, za swoja unikatowosc. 2
wamak 9 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) A ja w Stalkera 1 (trylogię) dość dziwnie grałem. Zacząłem Cień Czarnobyla i bliżej początku przerwałem, bo straciłem wenę. Później przeszedłem całe Czyste Niebo i dopiero potem przeszedłem całość Cień Czarnobyla. Następnie zabrałem się za Zew Prypeci i gdzieś w 1/3 przerwałem. Niedawno zacząłem znowu Zew Prypeci, ale w międzyczasie robiłem format i straciłem sejwy (nie wiedziałem, że są na C). Trzeci raz do Zewu raczej nie będę już podchodzić, może jeszcze zmienię zdanie. Mi się pierwsza część najbardziej podobała. Cień Czarnobyla za pierwszym razem ogrywałem chyba na c2d E4300 i X1950GT, ale to nie było zupełnie na premierę. Edytowane 4 godziny temu przez wamak
Kelam 623 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 17 minut temu, Reddzik napisał(a): Pytanie: Jak u was z wyborem poziomu trudności? Ja raczej wybiorę normalny, chyba, że pójdę na żywioł i wezmę Trudny, ale nie wiem czy jakaś "Anomalia" mnie nie zabije W każdej gierce normalny najpierw, a jak jest ng+ i chcę to ograć, to szczebelek wyżej. Prosta i uniwersalna taktyka. 1
DITMD 98 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Mnie jedynka rozczarowała. Śledziłem tę grę od początku, od pierwszej wzmianki o niej. Pamiętam ten jej pierwszy zwiastun, na tamte czasy robił niesamowite, piorunujące wrażenie. Pochłaniałem wszystkie te informacje o niej i jarałem się jak pochodnia, ogrywałem wszystkie te leaki, alfy przez długie godziny itp., a później pełna wersja mnie rozczarowała, bo po tym co twórcy mówili, miałem jakieś bzdurne wyobrażenie, że to będzie jak Oblivion, jeden wielki, otwarty świat do eksploracji. A jak gra wyglądała, to każdy wie. Skończyłem ją, ale to było dalekie od moich oczekiwań. Edytowane 3 godziny temu przez DITMD
azgan 326 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 18 minut temu, Sheenek napisał(a): Ciezko sie nie zgodzic, aczkolwiek dalej mam najwiekszy sentyment do 1czki, za swoja unikatowosc. Do dzisiaj zrywa skalpa ten Trailer z E3 5
DżonyBi 181 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu MFS2024 prawie wystartował, czekamy na Stalkera 9
azgan 326 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 25 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): 4:3 No a jak? 💪 i do tego monitor z dupskiem 🤭
Jaycob 163 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 34 minuty temu, azgan napisał(a): No a jak? 💪 i do tego monitor z dupskiem 🤭 Pamiętam, robił u mnie za grzejnik.
Spychcio 163 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Premiera już jutro o 17:00, będzie się działo
Rekomendowane odpowiedzi