Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Na Vulcanie wykręcicie lepsze wyniki niż na DX12 -
Przez Reddzik · Opublikowano
Mam mana tempest, czasem użyję, na tym skillu mam 40% mniej użycia many. Takie mam staty na 53lvl, jestem przed wejściem do 2aktu na cruel. Boss 1 aktu padł za 2 razem. Spark zjada 52 many przy 17lvl skilla A tyle mam many i taki mam regen, cały czas nawalam lewym przyciskiem myszy, many mam pod dostatek, bardzo rzadko używam flaszek, plus 13 many za kill. Mam też rozdane dwa punkty w taką pasywkę, czyli razem 8% zjada mi many przy obrażeniach. Najnowsze 2 itemy kupione u npc -
Przez galakty · Opublikowano
Albo nie masz czasu i musisz wyjść, wracasz na drugi dzień i od nowa bieganie bo mapa się czyści -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Noo jakis tam daje, nie rozumiem czemu czepiasz sie sygnaturki, szczególnie że 8000Mhz to mam juz od ponad roku..., pamiec kosztowala 750zl wczesniej mialem za 500zl samsungi 6000, wydajnosc wzrosla o okolo 10% wiec cos tam daje. A procesor za 3000zl to jest nieporozumienie i jeszcze z outletu bo do tego piłem. Poza tym teraz mam inne ustawienie ale nie bd za kazdym razem tego aktualizowal nie ma takiej potrzeby Nie wydaje mi sie, żebyś specjalnie miał wiecej FPS niż ja na moim setupie, szczególnie jeżeli mówimy o 1440p lub 4k. Zresztą potwierdzaja to testy youtuberów, gdzie czesto FPS który pokazują jest niższy od tego który u siebie sprawdziłem. Raz, że uzywaja czesto zbugowanego windowsa, 2 że instaluja wszystkie poprawki gdzie niektore zbijaja wydajnosc i w grach cała wydajnosc przepada. No ale są też dobzi testerzy tjk np na purepc i tam FPS jest skrupulatnie pokazany i wydajnosc jaka mam już mówiłem że jest to to samo co krecony 7800x3d który był tam testowany mozesz sobie zobaczyc ma bardzo porownywalną wydajnosc do defaultowego 9800x3d w grach, wiec wydawanie 3000zl na procesor z outletu to chyba lekka przesada.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi