Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AUTO · Opublikowano
Ma takie znaczenie, że już wiadomo komu ufać nie można -
Przez hwdp43 · Opublikowano
Ziobro zaskoczenia decyzja kibola . Na szczescie nie ma to zadnego znaczenia ... -
Przez Crew 900 · Opublikowano
6% kredytu od korei błaszczak wziął bez żadnej ustawy i podpisu prezydenta, ale pisowcy zdrajcy narodu i kacapy już tego nie pamiętają. Zdrada stanu. -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Nom, widziałem, lecz już dałem sobie spokój. Kwalifikacje, wyjście na okrążenie pomiarowe z gazem... w połowie. Absurd. Nawet nie trzeba się starać dobrze wyjść z ostatniego zakrętu do zrobienia czasu. Jak @KaniaPC wyżej pisał, nie ma ciśnięcia w zakrętach. A to tam głównie wychodzą różnice pomiędzy kierowcami (pomijając do tego przyczepność bolidów). Kto jest w stanie później zacząć hamować i kto wcześniej da gaz do podłogi. Sądzę, że teraz może to być dziwne uczucie czy nawet wręcz irytujące dla kierowców, którzy chcą jechać, a muszą uprawiać ecodriving. Od tego są zawody typu Shell Eko-marathon. No nic, trzeba czekać. Im będzie więcej krytyki, tym prędzej FIA będzie zmuszona coś z tym fantem zrobić. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Jestem ciekaw kto kupił dom czy mieszkanie nie biorąc kredytu albo samochód. Sami znawcy i burżuje, pewnie każdy ma na 0% od Glapy. Zresztą słyszałem, że normalnie mogą wziąć ale bez podpisu nie mogę tego rozpisać a wszystko musi iść na wojsko, na policję itp nie pójdzie. Niech wezmą od Glapy pójdzie inflacja w cholerę to potem zwala na PIS, bo zawsze to wina Tuska.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi