Roman_PCMR 866 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 13 minut temu, GordonLameman napisał(a): I couldn’t care less. Popraw angielski bo nie przyjma cie do UK jak bedziesz w samych gaciach uciekal Masz jeszce inne wyjscie: bip.brpo.gov.pl/pl/content/rpo-transseksualizm-dyskwalifikacje-wojska-sluzba-mon-odpowiedz Z twoim wygladem nie powinno byc problemu
GordonLameman 8 493 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) 15 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): pijacki bełkot Nie mam zamiaru uciekać i do tej pory nie uciekłem. A ty zgrzytasz zębami ze strachu siedząc na saksach w UK za niewiele ponad minimalną. I w dodatku słabiutko znasz angielski - to już w ogóle żałosne Edytowane 7 Marca przez GordonLameman
Roman_PCMR 866 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca @GordonLameman No juz spokojnie, nie placz. Wyszkola cie w wojsku, prysznice bedziecie brali wspolne z kolegami...bedziesz sie czul jak w domu
Mar_s 2 234 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca @Roman_PCMR @GordonLameman Dajcie już spokój. Bo zaraz pójdziecie do kąta, obaj. 1 1 2
GordonLameman 8 493 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 6 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): @GordonLameman No juz spokojnie, nie placz. Wyszkola cie w wojsku, prysznice bedziecie brali wspolne z kolegami...bedziesz sie czul jak w domu Ciekawe masz fantazje. I ciągle o nich piszesz. W przeciwieństwie do Ciebie mam swoją własną rodzinę, expacie 5 minut temu, Mar_s napisał(a): @Roman_PCMR @GordonLameman Dajcie już spokój. Bo zaraz pójdziecie do kąta, obaj. Co ja mogę na to, że ten pączuś ciągle o mnie myśli i ciężko mu napisać posta bez wspominania o mnie? Jest to smutne - pełna zgoda - ale nie mam na to wpływu.
hubio 1 175 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) 57 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Popraw angielski bo nie przyjma cie do UK jak bedziesz w samych gaciach uciekal https://context.reverso.net/translation/english-polish/i+couldn't+care+less Faktycznie - chyba powinien napisać po prostu: I don't care / whatever lub doesn't matter bo i couldn't care less jest zawsze w kontekście: nie obchodzi mnie z czym ktoś coś robi albo nie obchodzi mnie jak ktoś coś robi? Edytowane 7 Marca przez hubio 1
GordonLameman 8 493 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 3 minuty temu, hubio napisał(a): https://context.reverso.net/translation/english-polish/i+couldn't+care+less Daj spokój Nie ma to sensu. On podobno w Uk mieszka
hubio 1 175 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Ale tu chyba ma rację. Zobacz mój post bo uzupełniałem. 1
GordonLameman 8 493 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 2 minuty temu, hubio napisał(a): Ale tu chyba ma rację. Zobacz mój post bo uzupełniałem. Nie, nie ma: https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/couldn-t-care-less patrz przykład pierwszy 1 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Ide spac a ty gordon dalej analizuj co napisalem do ciebie i komentuj moje posty. Ciesze sie ze masz moj cytat w swoim opisie. Znaczy ze ciebie boli Wstaje rano, mam swoja firme i ludzi do ogarniecia, nie kazdy jest leserem jak ty co siedzi i klepie w klawiature Ja pracuje dla siebie a ty dla kogos Pozdrawiam i dobranoc
Kamiyanx 1 249 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a): Popraw angielski bo nie przyjma cie do UK jak bedziesz w samych gaciach uciekal Przecież dobrze napisał. Ty niby w UK mieszkasz i takich podstaw nie umiesz? Niezły mitoman z ciebie w takim razie. 1 5
hubio 1 175 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 13 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Wstaje rano, mam swoja firme i ludzi do ogarniecia, nie kazdy jest leserem jak ty co siedzi i klepie w klawiature Ja pracuje dla siebie a ty dla kogos Ale to coś słabo... Ja też mam swoją firmę i to od 20 lat i pracuję dla siebie i główny powód był taki, żeby nie zapier... w sobotę od rana jak na etacie... Jaki jest sens posiadana własnej firmy jak nie masz nawet dla siebie wolnego weekendu i musisz się kłaść w piątek o 23:30? 1 1
eNeSik 203 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca @Roman_PCMR @GordonLameman - ZPP na 24h - ostrzegawczo. To nie miejsce na Wasze "prywatne wycieczki". Jesli nie przekona Was to do refleksji - wrocimy do tematu . Przynajmniej chociaz reszta w tym czasie odpocznie
Camis 5 901 Opublikowano 7 Marca Autor Opublikowano 7 Marca 20 minut temu, eNeSik napisał(a): ZPP na 24h - ostrzegawczo. To nie miejsce na Wasze "prywatne wycieczki". Jesli nie przekona Was to do refleksji - wrocimy do tematu Nie ważne kto zaczął przeproście się i podajcie sobie ręce 2
Kamiyanx 1 249 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 39 minut temu, Camis napisał(a): Nie ważne kto zaczął przeproście się i podajcie sobie ręce TBH, tamten mitoman już dawno powinien wylecieć xd Albo #usuńkonto jak Winter.
Radziuwilk 414 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) Nowe zabawki dla Ukrainy od UK. Jesli same potrafia szukac celow to rozumiem, ze prawie nie do zagluszenia. Edytowane 8 Marca przez Radziuwilk 3
crush 3 575 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 5 godzin temu, Kamiyanx napisał(a): TBH, tamten mitoman już dawno powinien wylecieć xd Albo #usuńkonto jak Winter. Gordon? Prawda. 1
TheMr. 2 610 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Dobry tekst, warto przeczytać. https://www.theatlantic.com/international/archive/2025/03/russia-ukraine-war-status/681963/ 1
VRman 2 645 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) o, i tyle warte te wypowiedzi naszych wspaniałych rządzących, gdy mówią, że zadbają o naszą obronność. Przykład 2 w ciągu tygodnia jak się troszczą https://wykop.pl/link/7664193/przypomnijmy-radna-po-z-miejskiej-zieleni-na-prezesa-fabryki-rakiet Ludzie głosowali na KO, bo nie godzili się na takie zachowanie władz pisuarii. A ci robią to samo. W obliczu rosnącego poparcia dla partii pro-ruskich. To jest działanie na szkodę naszej obronności samo w sobie oraz dodatkowo pośrednio, bo ludzie tak będą mieli dosyć popisu, że zagłosują nawet na partie jeszcze bardziej proruskie niż Konfa. Tak jak to się stało w USA, gdzie ludzie tak mieli dosyć Republikanów i Demokratów, że dali się nabrać na Trumpa. Dwa razy. Z opłakanym skutkiem dla bezpieczeństwa międzynarodowego. Edytowane 8 Marca przez VRman
MaxaM 1 664 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 4 godziny temu, Radziuwilk napisał(a): Nowe zabawki dla Ukrainy od UK. Jesli same potrafia szukac celow to rozumiem, ze prawie nie do zagluszenia. Z paru źródeł była o tym mowa. Rosjanie obecnie boją się nachodzącej dobrej pogody. Czym lepsza pogoda, tym drony grają pierwsze skrzypce. A sami Rosjanie nie potrafią dorównać na tym polu.
adashi 1 638 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 57 minut temu, VRman napisał(a): Ludzie głosowali na KO, bo nie godzili się na takie zachowanie władz pisuarii. A ci robią to samo. W obliczu rosnącego poparcia dla partii pro-ruskich. To jest działanie na szkodę naszej obronności samo w sobie oraz dodatkowo pośrednio, bo ludzie tak będą mieli dosyć popisu, że zagłosują nawet na partie jeszcze bardziej proruskie niż Konfa. Tak jak to się stało w USA, Ale w Polsce? To przecież nie ma takiej partii.
Camis 5 901 Opublikowano 8 Marca Autor Opublikowano 8 Marca putin chce pokoju, własnie pokazał to dzisiaj w nocy. 1
Rekomendowane odpowiedzi