Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

@GordonLameman No juz spokojnie, nie placz. :) 

Wyszkola cie w wojsku, prysznice bedziecie brali wspolne z kolegami...bedziesz sie czul jak w domu :E 

Ciekawe masz fantazje. I ciągle o nich piszesz. 

W przeciwieństwie do Ciebie mam swoją własną rodzinę, expacie :) 

5 minut temu, Mar_s napisał(a):

@Roman_PCMR @GordonLameman Dajcie już spokój.

Bo zaraz pójdziecie do kąta, obaj.

Co ja mogę na to, że ten pączuś ciągle o mnie myśli i ciężko mu napisać posta bez wspominania o mnie? 

Jest to smutne - pełna zgoda - ale nie mam na to wpływu.

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Popraw angielski bo nie przyjma cie do UK jak bedziesz w samych gaciach uciekal :E

https://context.reverso.net/translation/english-polish/i+couldn't+care+less

Faktycznie - chyba powinien napisać po prostu: I don't carewhatever lub doesn't matter bo i couldn't care less jest zawsze w kontekście: nie obchodzi mnie z czym ktoś coś robi albo nie obchodzi mnie jak ktoś coś robi?

Edytowane przez hubio
Opublikowano

Ide spac a ty gordon dalej analizuj co napisalem do ciebie i komentuj moje posty. Ciesze sie ze masz moj cytat w swoim opisie. Znaczy ze ciebie boli :E 

Wstaje rano, mam swoja firme i ludzi do ogarniecia, nie kazdy jest leserem jak ty co siedzi i klepie w klawiature ;) 

Ja pracuje dla siebie a ty dla kogos :E 

Pozdrawiam i dobranoc

Opublikowano
13 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Wstaje rano, mam swoja firme i ludzi do ogarniecia, nie kazdy jest leserem jak ty co siedzi i klepie w klawiature ;) 

Ja pracuje dla siebie a ty dla kogos :E

Ale to coś słabo... Ja też mam swoją firmę i to od 20 lat i pracuję dla siebie i główny powód był taki, żeby nie zapier... w sobotę od rana jak na etacie... :) Jaki jest sens posiadana własnej firmy jak nie masz nawet dla siebie wolnego weekendu i musisz się kłaść w piątek o 23:30? :) 

Opublikowano
20 minut temu, eNeSik napisał(a):

ZPP na 24h - ostrzegawczo. To nie miejsce na Wasze "prywatne wycieczki". Jesli nie przekona Was to do refleksji - wrocimy do tematu :E

Nie ważne kto zaczął przeproście się i podajcie sobie ręce %-)

Opublikowano (edytowane)

o, i tyle warte te wypowiedzi naszych wspaniałych rządzących, gdy mówią, że zadbają o naszą obronność.

Przykład 2 w ciągu tygodnia jak się troszczą

https://wykop.pl/link/7664193/przypomnijmy-radna-po-z-miejskiej-zieleni-na-prezesa-fabryki-rakiet

Ludzie głosowali na KO, bo nie godzili się na takie zachowanie władz pisuarii. A ci robią to samo. W obliczu rosnącego poparcia dla partii pro-ruskich. To jest działanie na szkodę naszej obronności samo w sobie oraz dodatkowo pośrednio, bo ludzie tak będą mieli dosyć popisu, że zagłosują nawet na partie jeszcze bardziej proruskie niż Konfa. Tak jak to się stało w USA, gdzie ludzie tak mieli dosyć Republikanów i Demokratów, że dali się nabrać na Trumpa. Dwa razy. Z opłakanym skutkiem dla bezpieczeństwa międzynarodowego. 

Edytowane przez VRman
Opublikowano
4 godziny temu, Radziuwilk napisał(a):

Nowe zabawki dla Ukrainy od UK. Jesli same potrafia szukac celow to rozumiem, ze prawie nie do zagluszenia.

Z paru źródeł była o tym mowa. Rosjanie obecnie boją się nachodzącej dobrej pogody. Czym lepsza pogoda, tym drony grają pierwsze skrzypce. A sami Rosjanie nie potrafią dorównać na tym polu.

Opublikowano
57 minut temu, VRman napisał(a):

Ludzie głosowali na KO, bo nie godzili się na takie zachowanie władz pisuarii. A ci robią to samo. W obliczu rosnącego poparcia dla partii pro-ruskich. To jest działanie na szkodę naszej obronności samo w sobie oraz dodatkowo pośrednio, bo ludzie tak będą mieli dosyć popisu, że zagłosują nawet na partie jeszcze bardziej proruskie niż Konfa. Tak jak to się stało w USA, 

Ale w Polsce? To przecież nie ma takiej partii.

Opublikowano
Godzinę temu, adashi napisał(a):

Ale w Polsce? To przecież nie ma takiej partii.

ale teraz Braun i Korwin na aucie i już kiedyś czytałem, że ktoś o czymś myśli.

Pewnie się coś niebawem pojawi, po sukcesach w USA. 

Oby nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Za 2-3 lata i tak będą lepsze niż obecne kompy (zakładam że obecne są słabe ) albo po prostu kup tanie GPU do tych PC? Generalnie problem wydajności jest wyolbrzymiany, zobacz statystyki steam na czym ludzie grają  Moje GPU ma 6 lat i jak gram to mam wrażenie że przed nim jeszcze długie lata.   Na laptopach po 4-5k można grać całe długie lata bez problemu.
    • @Fenrir_14 na am5 będzie jeszcze zen6, dlatego oczywiście będzie się dało jeszcze bardziej wymaksować względem tego co masz  Sam świadomie skipnąłem już zen5x3d i czekam na przyszły rok.   Te 52 rdzenie mi nie są potrzebne, zbędny balast jak obecnie wszystko poza rdzeniami P (oczywiście mówię tu o moich zastosowaniach)...wystarczy jednochipletowe 12/24 x3d w zupełności   Też trzymam kciuki, bo brak konkurencji to najgorsze co może być dla konsumentów...ale też nie liczę na powtórkę sprzed lat, gdy c2d zmiotło amd.
    • Pożyjemy zobaczymy jak to mawiają starzy ludzie 😀 równie dobrze może się okazać że nie będzie miał 52 tylko 24 a i tak zmiecie pod dywan amd. Do premiery daleko, różne rzeczy mogą się wydarzyć albo nie zdarzyć w ogólle. Na dzien dzisiejszy tego typu wydumki można odłożyć na półkę 😀  Ja tam czekam sobie spokojnie i trzymam mocno kciuki 💪  
    • Nie można się rozejść. Moim zdaniem ta cała wojna jest bez sensu. Albo może jest i sens, ale przede wszystkim biznesowy (to chyba jeszcze gorzej). Natomiast jeśli chodzi już o trafianie w cele cywilne (w oderwaniu od powodów toczenia wojny), to poza faktycznymi awariami środków rażenia odpowiedzialność za śmierć cywili ponosi ten co cele wojskowe postawił między nimi. Znaczenie ma też czy strona która traci cywili jest napastnikiem czy się broni. To działa tak naprawdę na niekorzyść amerykanów, bo te ich oficjalne powody to oczywiście przykrywka. 
    • Jeszcze żeby faktycznie chodziło o obalenie złego reżimu. Tylko że jak pokazała już niejedna taka akcja USA, nie o to chodzi i nic z tego nie wyniknie w kwestii reżimowych.  Czy w Wenezueli coś się zmieniło? Niewiele. Dalej u władzy jest ta sama strona, bo po Maduro władzę tymczasową objął wiceprezydent, a najwięksi opozycjoniści nie zostali włączeni do tymczasowego rządu. Za to pozwolono na sprywatyzowanie złóż ropy, co sprawiło, że USA zniosła część sankcji na wenezuelską ropę i USA zamierza zainwestować w Wenezueli w wydobycie ropy, skoro mogą to zrobić prywatne firmy. Zatem chodziło wyłącznie o ropę, o nic więcej. Tutaj jest to samo, chodzi o surowce i wpływy, a nie o jakiś reżim...
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...