Offtopic o grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DITMD · Opublikowano
Też mam podobny build, tyle że zamiast podbródkowego używam tego zamaszystego cięcia, ale jeszcze eksperymentuję. Zastanawiam się, czy iść w tego chowańca, czy olać go i dać wszystko w swój dps. O co chodzi z levelem tych stref? Czyszczę je z mobów i poziom im rośnie. Praktycznie większość z nich mam już na 6 levelu. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Intel lepszy bo GPU szybciej chodzi. -
Przez Kadajo · Opublikowano
A nie tylko literą "G" i jednym zerem ? -
Przez adashi · Opublikowano
@Badalamann Ja nawet rozumiem , że sympatia może być po stronie kraju zaatakowanego. Warto jednak zachować realizm. Rosja nie zrezygnuje. Za dużo już zainwestowała w tę akcję i finansowo, i mentalnie. Poparcie dla wojny spada bardzo powoli. Kreml zdaje sobie jednak sprawę, że musi przyspieszyć. I gra już nie idzie o cztery obwody. Nawet w przypadku jakiegoś zamachu stanu w Rosji, nie ma tam zorganizowanej grupy mogącej się oprzeć lobby prowojennemu. Jest faktycznie spektakularne, że oni są w stanie tak długo walczyć. Niestety w końcowym rozrachunku, różnica będzie tylko w liczbie ofiar. -
Przez Kadajo · Opublikowano
No tak bo twoja prawda jest tą jedyną objawioną Bo problem lezy w stabilności temporalnej. NR w ruchu rozmywa się i traci bardzo dużo z tego co jest "renderowane" jak tylko staniemy w miejscu. dotyczy to szczególnie tych "zoptymalizowanych" wersji. A to ze 99% graczy tego nie widzi bo sika w gacie ze się color grading zmieniał to nic nie poradzę. Nvidia nie bez powodu zaimplementowała NR w taki a nie inny sposób. Ale nie chce mi się tego po raz milionowy muchą jedzącym gówno tłumaczyć. Jak im smakuje to na zdrowie. Jedyny w miarę dobrze działający NR to ten który można uruchomić z oryginalnych plików Nvidii bez żadnego grzebania. On nadal ma problemy ale przynajmniej są zminimalizowane kosztem oczywiście wydajności. Ale jeszcze raz zwróćcie uwagę ze ludzie się podniecają w wiekszosci zrzutami ekranow z gier albo filmkami ze statyczna kamera ktora pokazuje efekt "on" i "off". A jak tylko ktoś zacznie grać to sorki ale uwno z tego NR zostaje poza color gradingiem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi