Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Strilok napisał(a):

Teraz wszystko jest ułatwione i prowadzi gracza za rączkę. Moim zdaniem to błąd. Dlatego lubię staroszkolne rpg bo one maj swój urok.

Tego typu projektowanie gier przez ostatnie 15 lat doprowadziło do ogólnego ogłupienia graczy. Kiedyś było jasne, że jak nie możesz wejść gdzieś drzwiami to kombinujesz - może oknem się uda? 

Teraz jak nie masz czegoś zaznaczonego, np. półki skalnej na żółto, to nawet nie próbujesz tam skakać, gdyż wiesz, że na 99,9% odbijesz sie od niewidzialnej ściany. 

Przykłady można mnożyć. 

Edytowane przez Radio Tirana
  • Upvote 5
Opublikowano

Mam nadzieje, że wejdzie patch o 19 a ta early wersja to faktycznie beta bo chodzi to u mnie żałośnie xD 4080 i bez DLSS jakieś 12 klatek na full w 3440x1440. Do tego ciągle jakieś dziwne zaniki oświetlenia, problem z synchronizacją dubbingu z ustami, zwisy animacji, bugi zacinania sie w jakimś krzaku czy coś. 

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, MroczneWidmo napisał(a):

Mam nadzieje, że wejdzie patch o 19 a ta early wersja to faktycznie beta bo chodzi to u mnie żałośnie xD 4080 i bez DLSS jakieś 12 klatek na full w 3440x1440. Do tego ciągle jakieś dziwne zaniki oświetlenia, problem z synchronizacją dubbingu z ustami, zwisy animacji, bugi zacinania sie w jakimś krzaku czy coś. 

drewno zachowane

• Haha 2
Opublikowano
5 godzin temu, dawidoxx napisał(a):

Kurde ja ostatni raz dvd w pc miałem gdzies w 2012 :E

Moja ostatnia gra na płytach to był Wiedźmin 3 na PC oczywiście bo na konsolach jeszcze bawiłem się w pudełka ale też już przestałem i wszystko aktualnie to digital

Opublikowano
16 minut temu, MroczneWidmo napisał(a):

a blood 2 jak chodzi?za nowy windows i tyle :lol2:

Opublikowano
4 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Sprawdzę chyba dla tego PL dubbingu. 

Zagraj Kamil warto dla samego klimatu i fabuły oraz świetnego dubbingu PL. Jak olejesz technikalia gdzie gra będzie na 100% odstawać to siądzie Ci. Cofniesz się trochę w czasie ale zabawa będzię przednia. Jak nie zagrasz to... karny... :hihot:😉

• Like 1
Opublikowano

Lecą kluczykownie w kule bardzo mocno.

4 minuty temu, PaVLo napisał(a):

I jeszcze okaże się, że poczekacie do jutra na te kluczyki, lub po weekendzie nadejdą, gdy "uczciwi" gracze pudełkowi, mają ją już od kilku godzin i będą łoić przez weekend :wariat:

Jak tak będzie to:

obraz.thumb.png.33145dfbe94a75d2ef70f96954c1d943.png

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Reddzik napisał(a):

Nieraz słyszę jak to gry są za trudne albo wręcz przeciwnie za łatwe itd. Niektórzy bez GPS nie trafią do kolejnego znacznika. Mi osobiście w niczym nie przeszkadza.

Ja mogę grać w stare gry bez znaczników, bo mają proste mapy np Dark Souls. Tam wszystko widać i łatwo zapamiętasz.

A nowe gry? Skała podobna do skały, a trawa do trawy. Im większa mapa tym gorzej się odnaleźć i zapamiętać ją. Kiedyś te mapy wielkie nie były, to inne czasy.

Btw czemu kupujecie z kluczykowni jak ta kasa nie idzie na konto producenta? Tylko dlatego że 15zł taniej czy ile? Producent ma nic z tego i olewa taki "zakup". Dla niego jakby go nie było.

Edytowane przez Keller
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Keller napisał(a):

Ja mogę grać w stare gry bez znaczników, bo mają proste mapy np Dark Souls. Tam wszystko widać i łatwo zapamiętasz.

A nowe gry? Skała podobna do skały, a trawa do trawy. Im większa mapa tym gorzej się odnaleźć i zapamiętać ją. Kiedyś te mapy wielkie nie były, to inne czasy.

Btw czemu kupujecie z kluczykowni jak ta kasa nie idzie na konto producenta? Tylko dlatego że 15zł taniej czy ile? Producent ma nic z tego i olewa taki "zakup". Dla niego jakby go nie było.

Jakie 15 zl taniej skoro na steam ponad 2 stówy a na kluczykach 140

Edytowane przez dawidoxx