Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, DżonyBi napisał(a):

Wolno, ale jak się wypowiem jak zagram.

Ja nie muszę grać, by wiedzieć, że większość gier to padlinka na premierę, a na pewno ta gra która kulała technicznie w wielu preloadach. Reszta to takie oszukiwanie się.

• Upvote 1
Opublikowano
21 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Podtrzymuję to co piszę od dawna - na premierę gier kupować nie warto. Nie w takim stanie.

Nawet forumowe GOTY - Crimson - dostaje teraz po-premierowo taką masę usprawnień, nowego contentu, zmian i dodatków, że ktoś kto ogra za 4-5 miesięcy powie  KURWA, INNA GRA! (nawet fabułę mają przecież poprawić!).

Miłej zabawy i dzielenia się screenshotami z bugów życzę. 

A jak tam S.T.A.L.K.E.R 2? Naprawili już? Kupiłem na premierę i do teraz nie ograłem, to była jedna wielka tragedia - pokarało mnie za brak cierpliwości.

Opublikowano
3 minuty temu, Keller napisał(a):

No przecież wiadomo

Czaisz bazę, że jeśli wydawca nie sprzedaje kluczy gry i nie chce ich sprzedawać to nie kupisz takiego klucza nigdzie, dosłownie nigdzie :E

Bo po prostu ich nie sprzedają.

Wtedy jedyna opcja to jest zakup gry na steam. Takich gier jest bardzo niewiele, bo niewielu wydawców gier stać na to, aby nie sprzedawać kluczy innym podmiotom :E 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, azgan napisał(a):

A jak tam S.T.A.L.K.E.R 2? Naprawili już? Kupiłem na premierę i do teraz nie ograłem, to była jedna wielka tragedia - pokarało mnie za brak cierpliwości.

Nie wiem, na ogół nie gram w gry na premierę ze względu na ich stan techniczny w day1, a swój kod do Stalkera 2 (promocja na 4070 Ti S) oddałem za darmo jakiemuś randomowi. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, lukadd napisał(a):

Czaisz bazę, że jeśli wydawca nie sprzedaje kluczy gry i nie chce ich sprzedawać to nie kupisz takiego klucza nigdzie, dosłownie nigdzie :E

Bo po prostu ich nie sprzedają.

Wtedy jedyna opcja to jest zakup gry na steam. Takich gier jest bardzo niewiele, bo niewielu wydawców gier stać na to, aby nie sprzedawać kluczy innym podmiotom :E 

Czaję bazę, ale nadal nie widzę dowodów. Muszę uwierzyć, bo tak mówisz. Nie ma co tego ciągnąć. Po prostu nie masz źródeł. Niestety to że coś zakładasz i nie widzisz innych opcji nie oznacza z automatu, że to fakt.

Edytowane przez Keller
Opublikowano
2 minuty temu, Keller napisał(a):

Czaję bazę, ale nadal nie widzę dowodów. Muszę uwierzyć, bo tak mówisz. Nie ma co tego ciągnąć. Po prostu nie masz źródeł.

A z jakiego źródła Twoim zdaniem wszystkie te platformy mają klucze w tych ilościach? Ktoś je drukuje na lewo?

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Keller napisał(a):

Czaję bazę, ale nadal nie widzę dowodów.

Na co dowody chcesz, na to, że słońce świeci :E

Jeśli nie masz kluczy na rynku, a są takie gry to wiesz, że wydawca gry nie sprzedaje kluczy :E A jeśli są na rynku to wiesz, że wydawca je sprzedaje. I tak robi grubo ponad 90 jak nie ponad 95% wydawców gier. Sprzedaje klucze swoich gier na lewo i prawo. Bo oni je sprzedają w paczkach w tysiącach sztuk i mają z tego czystą kasę.

Edytowane przez lukadd
Opublikowano
Teraz, Vulc napisał(a):

A z jakiego źródła Twoim zdaniem wszystkie te platformy mają klucze w tych ilościach? Ktoś je drukuje na lewo?

Istnieje odpowiedź "nie wiem", bo nie mam dowodów. Nie wstydźcie się niewiedzy. Granie pewnego siebie, mimo że nie masz dowodów nie jest zaletą.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, lukadd napisał(a):

Na co dowody chcesz, na to, że słońce świeci :E

No daj dowody że je Bóg stworzył a nie Zeus. Ja mówię, że to fakt. I masz w to uwierzyć. A jak nie wierzysz, to nie rozumiesz. Trywializacja braku dowodów. Słabo. Niestety nie zrozumiesz. Zbyt pewny siebie jesteś w temacie w którym nie masz pojęcia/dowodów/faktów.

Ale sobie kupujcie kluczyki z enebów i g2a i wierzcie, że cokolwiek to daje producentom. Kto wierzy ten szczęśliwszy ze swoją decyzją.

"I tak robi grubo ponad 90 jak nie ponad 95% wydawców gier"

Dowody masz na to czy też zmyśliłeś i mam wierzyć? Ja powiem że tak robi 23% wydawców.

I chu. Wierz, bo wystarczy słowo.

Edytowane przez Keller
Opublikowano
1 minutę temu, DITMD napisał(a):

Wiele razy dostałem jako klucz zdjęcie vouchera albo kodu z pudełka.

Według wiedzy Kellera to na pewno ktoś ukradł to pudełko z sklepu, zrobił zdjęcie i ci sprzedał :E 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Keller napisał(a):

Istnieje odpowiedź "nie wiem", bo nie mam dowodów. Nie wstydźcie się niewiedzy. Granie pewnego siebie, mimo że nie masz dowodów nie jest zaletą.

Przestań czarować. Pisząc "nie wiem", sugerujesz że nie pochodzą od wydawców. Pitolenie o pewności siebie nic tutaj nie zmieni i nie ma nic do rzeczy.

Edytowane przez Vulc
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Keller napisał(a):

akurat moj ziomek siedzi w tym bardzo glęboko i tutaj racja. Klucze mozna kupic bezposrednio od wydawcy. steam pozwala wygenerowac pewna pule kluczy, wiec te klucze na rynku kluczykowym biora sie z A) bezposredniej sprzedazy lub b) rozbiorki wydawn fizycznych jak istnieja. Gry z Capcomu to czesto kluczyk z pudla.

natomiast jak klucz nie jest sprzedawany na oficjalnej platformie jak muve czy gmg to czesto w gre wchodzi jeb...na vacie i podatkach : ) dlatego jest taniej.

bo pomyśl logicznie. Skad moga wziac sie klucze skoro ktos je musi wygenerowac. Opcji nie ma wiele. Kradzoine to mogą być gotowe konta albo gifty z jakis lewych kart.

Edytowane przez MroczneWidmo
Opublikowano
Teraz, lukadd napisał(a):

Według wiedzy Kellera to na pewno ktoś ukradł to pudełko z sklepu, zrobił zdjęcie i ci sprzedał :E 

:lol2: na pewno tak napisałem.

Okręcanie kota ogonem też masz opanowane. Typical jak się nie ma wiedzy, to manipulacje dochodzą. Ciao bo męczącym jest dyskusja z ignorantem bez dowodów na cokolwiek co mówi.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Vulc napisał(a):

Przestań czarować. Pisząc "nie wiem", sugerujesz że nie pochodzą od wydawców. 

Sugeruję, że nie wiem. Tak jak nie wiem czy potwór spaghetti istnieje. Nie widziałem. Ale w móżdżku PEWNEGO SIEBIE istnieje. Bo on wie. Bez dowodow :lol2: Bo tak czuje i nic innego do głowy mu nie przychodzi - ale to nie dowód na wiedzę a tylko HIPOTEZĘ :) 

5 minut temu, MroczneWidmo napisał(a):

akurat moj ziomek siedzi w tym bardzo glęboko i tutaj racja.

A mój ziomek pracuje w THQ Nordic i tutaj nie ma racji. Mówił by kupować tylko od oficjalnych dystrybutorów.

Bajkopisarze. Niestety w szkole nie uczą ani dedukcji, ani rozróżnienia tezy od hipotezy widać. Swoje własne "logiczne" założenia (a raczej insynuacje) uznają za prawdę.

Edytowane przez Keller