Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wykonałem tę próbę Diego w kopalni, ale dalej nie mogę iść do Gomeza, bug czy czegoś nie zrobiłem? Tez macie stutter jak w pobliżu jest ta menda wrzód? Poza wypłaceniem mu listwy, jest coś innego, co mógłbym zrobić, by się go pozbyć?

Edytowane przez JayDee016
Opublikowano
3 minuty temu, JayDee016 napisał(a):

Wykonałem tę próbę Diego w kopalni, ale dalej nie mogę iść do Gomeza, bug czy czegoś nie zrobiłem?

A pomagałeś innym Cieniom? Zapytaj Diego co sądzą o tobie ludzie. Sama próba nie wystarczy.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Isharoth napisał(a):

A pomagałeś innym Cieniom? Zapytaj Diego co sądzą o tobie ludzie. Sama próba nie wystarczy.

Tak, wykonałem 3 questy, gdybym im nie pomógł, to nie dostałbym tej próby w kopalni afaik.

Edytowane przez JayDee016
Opublikowano
15 minut temu, JayDee016 napisał(a):

Tak, wykonałem 3 questy, gdybym im nie pomógł, to nie dostałbym tej próby w kopalni afaik.

Musisz mieć 5 lvl. :) 

Stan techniczny gry jest „trudny”. Miałem teraz 4 crasha i niestety straciłem quicksavy z ok. 30 minut gry :( 

Opublikowano
6 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Musisz mieć 5 lvl. :) 

Stan techniczny gry jest „trudny”. Miałem teraz 4 crasha i niestety straciłem quicksavy z ok. 30 minut gry :( 

U mnie ponad 12h gry i zadnego crasha nie mialem. 

Opublikowano

Ja miałem dwa crashe i obydwa podczas wyłączania gry. Podczas rozgrywki jest git. Stutter miałem jak wszedłem pierwszy raz na arenę. Ogólnie mało bugów ale ja mało gry przeszedłem jak na 10h

Opublikowano

Może UV/OC niestabilne? Gram na ustawieniach odrobinę poniżej Gothic i DLSS natywne (czyli jak mniemam DLAA). Sterowniki najnowsze i podczas rozgrywki nic się nie dzieje. Ewentualnie kwestia lokacji ninja ciągle wokół starego obozu się kręcę tylko

Opublikowano

Dlaczego nagle podczas eksplorowania świata wszystkie postacie stają się do mnie negatywnie nastawione i zaczynają mnie atakować? Nikogo nie zabiłem ani nie okradłem. Dzieje się to nawet po załadowaniu sejwa tak jakby się coś zabugowało i musieli mnie koniecznie sprać.

Opublikowano (edytowane)

Krzykacz jest dobry, póki co nie dałem mu rady, ale jeszcze tam wrócę i mu dokopię jak Wrzodowi na mym tyłku :E

16 minut temu, Valeri napisał(a):

Gdy dołączę już do jednego z obozów to wtedy zacznie się drugi rozdział ?

Nie pamiętam ale chyba było coś związane z kopalnią jak się nie mylę, nie ma co brać tego jako ostateczna odp. Nie zaglądam w spoilery, mało co pamiętam z oryginału.

Fajny glitch mnie spotkał. Chciałem pogadać a postać poszła usiąść, koleś się odezwał i moja postać stanęła tyłem do niego, bo poszła w innym kierunku.

20260607142127_1.thumb.jpg.c569b85d752a802d53683815e6c089f4.jpg

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
52 minuty temu, Valeri napisał(a):

Pytanie do wyjadaczy :)

Gdy dołączę już do jednego z obozów to wtedy zacznie się drugi rozdział ? 

Nie widzę jednej linii fabularnej tylko misje podzielone na obozy

Mniej więcej. Po dołączeniu musisz wziąć kolejnego questa głównego i wtedy zaczyna się drugi rozdział. 

Opublikowano

Nowa kopalnia ma drugie wejście co w oryginale było tylko wspomniane, ładnie to rozszerzyli. Na początku zrobiłem ogromny błąd bo chciałem grać jak w oryginał i zrobić jak najwięcej zadań bez rozdawania punktów nauki i zrobić sobie sejwa na przyszłość do wyboru gildi, poddałem się i w końcu rozdałem w walkę i siłę na reszcie walka zaczęła wyglądać bo tak to był symulator śmierci. Udało wam się sprzedać ziele od Baal isidro? daje 10 i 20sztuk ziela i te 10sztuk mogę sprzedać tak już 20sztuk nie idzie z dialogu tylko na handel co będzie bardzo boleć bo Lares chcę 400szt bryłek.

Opublikowano (edytowane)

Próbowałem ale niestety nie mam takiego dialogu, w oryginale normalnie można było pogonić wszystko po 10bryłek z dialogu.

Jedynie to że na bagnach imienia Cipher mi nie podał ale jakoś nie kojarzę żeby te dwa zadania zioła dla Kor Kaloma i zadanie od Baal Isidro były połączone.

Edycja: wszystko jasne spaliłem zadanie przez sprzedaż 10szt z dialogu i już wtedy nie odkupi.

Edytowane przez Keleris