Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Fajnego patcha dostaliście zapowiadanego na dzisiaj, taki niewidzialny. :hihot: 

Za cienki jesteś do takiej gierki. Pasjans to coś dla Ciebie

Edytowane przez STALKER
  • Haha 3
Opublikowano

Info z oficjalnego discorda dot. łatki- w skrócie patch póki co "dla  PS5 i PS5 Pro, ponieważ awarie na tych platformach powodują usunięcie WSZYSTKICH zapisów, więc jest to niezwykle istotne. Wszelkie inne informacje pojawią się w tym tygodniu i nie martwcie się, w przyszłości pojawi się mnóstwo łatek również na PC"

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, Nikelajer napisał(a):

Info z oficjalnego discorda dot. łatki- w skrócie patch póki co "dla  PS5 i PS5 Pro, ponieważ awarie na tych platformach powodują usunięcie WSZYSTKICH zapisów, więc jest to niezwykle istotne. Wszelkie inne informacje pojawią się w tym tygodniu i nie martwcie się, w przyszłości pojawi się mnóstwo łatek również na PC"

Łatki wprowadzą jak już ludzie poprzechodzą grę każdym obozem i gra pójdzie na "półkę" :yuppie:

• Haha 1
Opublikowano

Kurde może i ja się za jakiś czas ostatecznie złamię i spróbuję wytrzymać dłużej niż godzinę :E ale to w przypadku jeśli by poprawili wydajność na ps5. Brak trybu ziemniaka ale z 60fps to po prostu kpina w 2026, dla mnie czasy "cinematic experience" już minęły i w gry bez 60 lub minimum 40 klatek po prostu nie gram.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, TmK napisał(a):

Kurde może i ja się za jakiś czas ostatecznie złamię i spróbuję wytrzymać dłużej niż godzinę :E ale to w przypadku jeśli by poprawili wydajność na ps5. Brak trybu ziemniaka ale z 60fps to po prostu kpina w 2026, dla mnie czasy "cinematic experience" już minęły i w gry bez 60 lub minimum 40 klatek po prostu nie gram.

Ten złom ma już 6 lat a grafika nie stoi w miejscu. Miej pretensje do siebie że nie grasz na tym tylko w exy bo obecnie tylko do tego się nadaje.

Edytowane przez ODIN85
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
1 godzinę temu, TmK napisał(a):

Ja bym to kiedyś chciał zrozumieć :lol2:

Ja różnicy nie widzę :) 

Opublikowano
10 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ja bym to kiedyś chciał zrozumieć :lol2:

Ja różnicy nie widzę :) 

Też bym to chciał kiedyś zrozumieć jakim cudem ktoś nie widzi różnicy między niepełnymi 30 a stabilnymi 60 :E

• Upvote 1