No zobaczymy jak to się rozwinie, na razie to sami pracownicy w salonach nie wiedzą co jest czym i brak części. Albo to ogarną, albo upadną, następne lata pokażą.
30 godzin na grę z otwartym światem to dla mnie w sam raz.
Nie wiem do kogo była kierowana ta gra, ale oby więcej takich. Pierwszej młodości nie jestem.
Kończąc temat brak startu płyty czy płyta zjarana, 9700x także papa. Ramy i Zasilacz sprawdzone pod obciążeniem przetrwały. Póki co gwarancję uznali na płytę na procka czekam bo okres świąteczny a X-kom się nie spieszy.
Dobrze, potrzebuję zatrudnić osobę, która często będzie wchodzić po drabinie, dźwigać 50 kilowe worki we dwoje, pracować w brudzie i/lub smrodzie. (Bardzo) dobrze by było, gdyby to była także osoba niska i lekka. Jak sformułować ogłoszenie o pracę, aby dawało do zrozumienia, że osoba otyła, z jedną ręką oraz kobiety jej nie dostaną jednocześnie nie łamiąc tego nowego przepisu jak i wcześniejszych dotyczących dyskryminacji?
Zanim napiszesz, że zmyślam, no nie nie zmyślam. To jest przynajmniej cząstkowy profil na jedno ze stanowisk u nas.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź