Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny mesiek był ...

"72-latka wjechała w budynek poczty w Słupsku. Jak się okazało, pomyliła pedały hamulca i gazu. Kobieta z podejrzeniem urazu szyi trafiła na SOR."

image.thumb.png.758cd4e492c9c5a22141dcf52aa8f3d7.png

image.thumb.png.0fbce57971b1c2e85ca8386cd0e99168.png

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)

Dziś oficjalnie została mi zabrana pałeczka firmowego pirata drogowego po zeszłorocznym 1000/12...kumpel zarobił 1500/13 na esce (nieoznakowane bmw go ustrzeliło na s7) :E 

Edytowane przez Krzysiak
  • Haha 2
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

O kurde, a kiedyś miałem na plakacie żółte Audi RS4 B5 oraz żółego Saaba 9-3 Viggen. Debil ze mnie był :E

P.S.

Wczoraj sprzedałem swojego ESa :| Był czerwony, czuję jak mi IQ leci w dół :E

Edytowane przez trepek
  • Haha 2
Opublikowano

Człowiek raz na kilka lat chce skorzystać z tej super digitalizacji urzędów. Wszystkie wnioski poodrzucane. Dlaczego? Tego nie raczyli napisać. Dzwonię dopytać, odbiera urzędniczka i tonem nie przeszkadzaj mi w piciu kawki "nie mam pojęcia dlaczego to nie działa. Proszę dzwonić do tych, co są odpowiedzialni za ten system. Ja nie jestem"

Jutro muszę zarezerwować sobie pół godziny na herbatkach uspokajających, żeby ich nie zwyzywać przez telefon :E

Opublikowano

Zaczynam coraz intensywniej się rozglądać za nowym autem. I tak wczoraj na relacji na fb rzuciła mi się w oczy 528i F10 z Japonii, cena wywoławcza 2500 PLN, 2013 rok. Patrzę na otomoto - startują od 40k czyli 45 to takie rozsądne minimum. Dzisiaj dzwonię z ciekawości i pytam - ile taka f10 na gotowo pod dom, już po wszystkich opłatach etc. Kuhwa, 60-65k :E tego to się absolutnie nie spodziewałem. Ja rozumiem, że japończycy dbają, niski przebieg ale 50% więcej za - co tu mówić - popularne i dosyć stare auto, którego sporo jeździ? No bez jaj :E

Opublikowano
9 godzin temu, Krzysiak napisał(a):

No oczywiście...tylko właściciel widział tam czerwień 😅

Ogólnie to ch^j z nią, jeden z większych błędów mojego życia to wpakowanie w nią tych worków siana, by dziś się nią golić :)

• Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, dannykay napisał(a):

Ogólnie to ch^j z nią, jeden z większych błędów mojego życia to wpakowanie w nią tych worków siana, by dziś się nią golić :)

Mam tak z Vectrą... ale plus taki, że przynajmniej nauczyła mnie mechaniki, przez co dziś nie muszę praktycznie korzystać z usług mechaników i ogarniam sobie sam auta w wolnym czasie.