Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
To co wazniejsze Ci skróciłem. Mowi na koncu, że pracuje nad nastepnym projektem, ktory bedzie wlasnie wchodził indywidualnie w poszczegolne fabryki i jak to wyglada, bedzie to praca wielu osob. -
Przez leven · Opublikowano
Jak mam zrozumieć, jak ten Pam bełkocze. Przecież On połyka słowa. Co ja kurde mam szklana kulę ? Ja pierd.lę, same Jezusy. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Czyli po prostu nie obejrzałeś, a komentujesz. Nie zrozumiales ani jednego słowa, a komentujesz. To CI wyjaśnie, że mówi, wiele rzeczy pół żartem pół serio czesto opierajac sie o idiomy, jezeli ma to miejsce, ostatnio raczej rzadziej. Wiec zwyczajnie, czepiasz się, rzeczy, których w zasadzie, żaden normalny człowiek by sie nie czepiał. Nie wiem jakiej jesteś orientacji, że tak zwracasz uwage na wyglad faceta i jacy Ci sie podobaja, według mnie raczej jest to nie na miejscu, aczkolwiek niech bedzie, że on Ci sie nie podoba. Tylko powiedz mi, co to do cholery ma wspólnego z tym co on chce Ci przekazac. Nie masz w PL newsów tak szbyko, poniewaz PL newsmani, recenzenci, typu Lipton, czy np. Benek, również najpierw musza obejrzec wideo od takiego Steva, przetrawic to i dopiero wypluć dla nas. Wiec masz wtedy taki news info z opóźnieniem. I zapewniam Cię, im appearance Stevea nie przeszkadza jak i również sposob z jakim sie wysławia, a jest to typowy Amerykanin z amerykanskim akcentem łatwy do zrozumienia szczególnie dla Polaka. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Bo tak naprawde ani gpu ani kosci ram nikt nie binuje, to ze sie trafi lepsza i gorsza sztuka to po prostu zwykla loteria krzemowa A te wyzsze nastawy z pudla przewaznie maja podbite po prostu napiecia. Szczegolnie widac ten lepszy bin jak tansze kostki potrafia robic lepsze wyniki od tych droszych -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Jak dał kilka porad patrząc na sam spis treści zamiast z siebie zedrzeć to chwała mu za to. Jak chcą sklepy zarobić to jeszcze mają przed sobą dalsze funkcjonowanie i w innych gałęziach to niech sobie robią co chcą. Nikomu tak nie pasuje ta cała sytuacja jak kilku Januszom co wzieli na prywatę kostki za 500 i chcą je opchnąć za 1500 tylko te sklepy jeszcze nie pozwalają a już chyba jak nie widać ściany to chyba dalej nie chcą jej szukać. Ja widzę że nad zwyczaj dobrze niektórym idzie i niech się cieszą swoimi "pięknymi" kostkami. Ja w ten biznes nie wszedłem i może trochę szkoda że się nie zarobiło na tych nierozgarniętych śpichach. Wróci czy nie wróci poprzedni stan to się nie ma co bać. Nowe kontrolery to i nowe kostki którę będą samemu producentowi iść. Chyba że wzorem microna wyjdą z swoją marką z konsumenckiego i podbiją nie sprzedając kostek innym. To chwilowe szaleństwo (w ciągu przynajmniej roku brak jakiegoś większego ruchu w platformach) i pytanie co dalej i za jakie pieniądze. Profeska powinna już dawno w zapas ramu iść. Tutaj może się niektórzy czują zbyt bogaci lub mają innych za bogatych.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi