DPD wozi w sobotę, ale trzeba im za tę usługę dopłacić 10 złotych. Sami z siebie nie przyjadą w weekend.
Gdyby premiera miała być na CES, to Kopite7kimi nie siedziałby jak mysz pod miotłą. On przecież pół roku temu podał jedynie specyfikację Superów. Od tamtego momentu nic więcej.
Kurde. Przez te całe wojenki ICE BEV + trochę szukałem info o sytuacji na S7 i zaczęło mi wywalać nadmiar jakichś influencerów. No ale sobie trochę tego poprzeglądałem, czy i jak bardzo ludzie są odklejeni no i... Są. Potężnie.
Jak można pisać, że po śnieżycy babeczka sobie pojechała na 2% (!) baterii do jakieś ładowarki greenway i naładowała auto za darmo (bo była promocja!), a po drodze mijała pozamykane stacje benzynowe.
Albo drugi tekst, że BEV zużywają bardzo mało prądu na postoju, a w ICE może zasypać rurę wydechową śniegiem. Serio.
Ktoś jeszcze wspominał, że Tesla na bardzo niskim poziomie baterii odcina ogrzewanie wewnętrzne. Prawda to?
Czarę goryczy przelewa ta nowa ścieżka pro. Ograniczona w czasie, nie da rady jej odblokować grając. Trzeba zabulić.
Coś podejrzanie często to tu pisze ale ch*j ci na morde chciwe Dice. A tobie murzyńska pyta w dupę EA. Zamiast agresywnie monetyzować skiny NAPRAWCIE SWOJĄ CHOLERNĄ GRĘ bo netcode, stabilność i balans kwiczą. Dziesiątki godzin aby odblokować dodatki do JEDNEJ broni sprawiają, że nie chce się jej potem używać. Nawet się nie chce zaczynać bo jakiś debil w korpo wymyślił, że "to wydłuży czas gry i zatrzyma graczy przy niej" no to zgadnijcie co geniusze. Przez takie zagrywki to się grać odechciewa. A potem jeszcze *slap* z liścia jakąś płatną ścieżką w karnecie. Nosz k*rwa
Rekomendowane odpowiedzi