Gret 707 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 5 minut temu, Kyle napisał(a): Tam była sygnalizacja świetlna: źródło: https://motoryzacja.interia.pl/porady/znaki-drogowe/news-stop-kiedy-sie-zatrzymac-a-kiedy-znak-stopu-nie-obowiazuje,nId,7870948 w 1 filmie?
Kyle 326 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Na szybko przeszukałem gdzie STOP jest i akurat tam ta sygnalizacja jest, na tej sekwencji co znalazłem pierwszą z brzegu - nie przeglądałem tych filmów wszystkich od deski do deski (no nudne są ), więc nie wiem, czy tam jest więcej tych STOP'ów. Edytowane 20 Stycznia przez Kyle
trepek 1 622 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Nie ma co kruszyć kopii, na nagraniu doskonale widać, że stoję jedną klatkę! Pauza Wam nie działa czy jak? 1
larry.bigl 512 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia @trepek dziękuję Rzeczywiście świeca całkiem całkiem. Nie są to matrixy ale wstydu nie ma. Myślę, że w zupełności mi wystarcza.
kubon 56 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 2 godziny temu, Kyle napisał(a): Przegląd nowości z "Motor Show" w Brukseli: suv, elektryk, suv elektryk Fanom motoryzacji bardzo niewiele zostało do wyboru...
NotQuite 113 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 10 godzin temu, trepek napisał(a): Nigdy nie rozumiałem fascynacji piłką nożną. Oglądanie upoconych chłopów biegających po boisku za jedna piłką... co innego damska plażowa piłka siatkowa Kto za młodu z kolegami (i koleżankami) nie grał, ten nie rozumie. A wiadomo, kto nie grał.
SuLac0 525 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia 8 godzin temu, kubon napisał(a): suv, elektryk, suv elektryk chinczyk, chinczyk, pol-chinczyk, cwierc-chinczyk, chinczyk, chinczyk ....niektorzy nie dadza rady tego mentalnie ogarnac
GordonLameman 9 398 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Pany, mam kłopoty. Zaczęła mi się podobać nowa Toyota Landcruiser. Czemu to cholerstwo jest takie drogie
Gret 707 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia 3 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Pany, mam kłopoty. Zaczęła mi się podobać nowa Toyota Landcruiser. Czemu to cholerstwo jest takie drogie Kup bigstera, wyglądają tak samo 1
GordonLameman 9 398 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia 1 minutę temu, Gret napisał(a): Kup 3 bigstery, wyglądają tak samo poprawiłem Jeżeli wyglądają według Ciebie tak samo to już rozumiem czemu ci się lexusy podobają 2
lesiu155 218 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) Kur** mać, złożyłem wniosek o zwolnienie z SCT i mi odrzucili, bo nie jestem zameldowany. Nigdzie nie było słowa o tym, że muszę być zameldowany tylko "mieszkasz i rozliczasz się w Warszawie". Dopiero z uzasadnienia dowiedziałem się, że meldunek jest w regulaminie z 2023 roku... Ja pier.. dwa miesiące w doopę bo muszę nowy dowód rejestracyjny wyrobić... Edytowane 21 Stycznia przez lesiu155 3
trepek 1 622 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia 35 minut temu, GordonLameman napisał(a): Pany, mam kłopoty. Weź małej 800+ i będzie na ratę 1
TheMr. 2 983 Opublikowano 21 Stycznia Autor Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) 40 minut temu, GordonLameman napisał(a): Pany, mam kłopoty. Zaczęła mi się podobać nowa Toyota Landcruiser. Czemu to cholerstwo jest takie drogie Bierz Chińczyka, wygląda tak samo słabo a jest połowe tańszy Edytowane 21 Stycznia przez TheMr. 2
GordonLameman 9 398 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia 28 minut temu, trepek napisał(a): Weź małej 800+ i będzie na ratę Z ciebie to będą ludzie jednak! 24 minuty temu, TheMr. napisał(a): Bierz Chińczyka, wygląda tak samo słabo a jest połowe tańszy Kurła, LC jest świetna 12 minut temu, bergercs napisał(a): BAIC BJ40 ale tylko z fabrycznym LPG! 1 1 1
Katystopej 1 348 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) Jeden z 3 naszych firmowych Tiguanów z 20r, to jest szkoda na 51k zł, całka Edytowane 21 Stycznia przez Katystopej 2
Gret 707 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Całka jak to można jedziecie normalnie z tym
Katystopej 1 348 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Odebrałem go od firmy, co robiła wycenę do naprawy z AC, no ale okazało się że to trumna na kołach później po naprawie potencjalny kupujący zobaczy w raporcie "szkoda całkowita, wartość 51k zł" i obsra majty że to faktycznie trumna na kołach, tymczasem trumna na kołach ma lakier zdarty 1 1
huudyy 3 214 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia 8 minut temu, Katystopej napisał(a): Jeden z 3 naszych firmowych Tiguanów z 20r, to jest szkoda na 51k zł, całka ale gdzie w tym szkoda jest? Ten lekko obtarty blotnik i drzwi? jak coś to mogę go odkupić po cenie złomu
Katystopej 1 348 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Reflektor full led zakwalifikowany do wymiany, felga ma DELIKATNE obtarcie i też do wymiany (kierowca nie wyhamował i przykleił się do barierek na a4), dwoje drzwi do wymiany i naklikało się 51k
TheMr. 2 983 Opublikowano 21 Stycznia Autor Opublikowano 21 Stycznia Bierę za 20% ceny 21 minut temu, GordonLameman napisał(a): Kurła, LC jest świetna Co dupa to opinia, no ale jednak nie Stare LC jeszcze ujdzie bo wyglądają jak pod rynek amerykański, ale te nowe to dosłownie Chińczyk z nalepką Toyoty. 1
Katystopej 1 348 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia To są te uszkodzenia kwalifikujące felgę do wymiany. Jechałem tym z Krakowa teraz, idzie jak po sznurku, zero bicia czy ściągania, wszystkie systemy działają 2
Gret 707 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Tak swoją drogą to tiguan z 20roku jest wyceniany poniżej 62-63tys?
TheMr. 2 983 Opublikowano 21 Stycznia Autor Opublikowano 21 Stycznia Audi A4 B9 z 2016 kosztuje 70-90k To nieźle jeśli Suvy kosztują 60k lol.
huudyy 3 214 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia 2 minuty temu, Katystopej napisał(a): To są te uszkodzenia kwalifikujące felgę do wymiany. Jechałem tym z Krakowa teraz, idzie jak po sznurku, zero bicia czy ściągania, wszystkie systemy działają nie dziwię się, że ubezpieczenia tyle kosztują skoro takie pierdolety wycenili na ponad 50k. Założę się, że dałoby się to naprawić dobrze za mniej jak dychę, na używanych częściach. 1
Rekomendowane odpowiedzi