marko 999 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Jest praktyczne. Santa Fe to inny budżet. A ten chcemy tym razem ograniczyć. W innym razie bym brał następnego X-traila.
GordonLameman 9 556 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Czaje. QQ to bezpieczna opcja zatem. Ale możesz też popatrzeć na ofertę Renault - bo nieco tańsze potrafią być. Choć nie wiem jak wypadają w niemieckich ofertach
KamcioGF 98 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Ma ktoś z Was problemy z Android auto? W sensie raz działa a raz wyskakuje mi jakiś babol na ekranie, że mam coś potwierdzić w telefonie a tam nic. W telefonie nic nie ruszam w aucie też a co kilka dni muszę wyłączyć całkowicie radio i po takim resecie działa już jak trzeba.
trepek 1 714 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Godzinę temu, marko napisał(a): jak ja tym pojadę? A próbowałeś zejść z dachu/haku i kierować z przedniego fotela?
Katystopej 1 585 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 1 godzinę temu, marko napisał(a): Moja by mi papiery rozwodowe wypisała, jakbym jej multivanem pod dom zajechał. To już lepiej Transita, przynajmniej masz oryginał a nie jakiś przebieraniec od VW
marko 999 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego I zgnije mi przed końcem leasingu Poza tym takie busy to tylko na gnój, a mnie to nie interesuje
kapcer 89 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Nie takie straszne poleasingowe. Z filmu: "9/10 nadaje się do zakupu. Nie ma co liczyć, że ktoś wymieniał olej co 10k km. Zazwyczaj zadbane z zewnątrz i wewnątrz."
KiloKush 804 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 35 minut temu, kapcer napisał(a): Nie takie straszne poleasingowe. Z filmu: "9/10 nadaje się do zakupu. Nie ma co liczyć, że ktoś wymieniał olej co 10k km. Zazwyczaj zadbane z zewnątrz i wewnątrz." Plus taki, że przy leasingu auto musi mieć AC. Więc wszelkie szkody nikt się nie bawi w kombinowanie tylko wstawia do ASO lub do dobrego warsztatu.
Totek 944 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 6 godzin temu, marko napisał(a): Pszycepka. Moja by mi papiery rozwodowe wypisała, jakbym jej multivanem pod dom zajechał. Ty byś widział minę mojej jak podjechałem Scirocco z 88r pod blok potem kupiłem Civica V, a ostatnio audi TT na co moja "no i widzisz kim się stałeś?" Na szczęście akceptuje wszystkie moje fanaberie motoryzacyjne, łącznie z jeżdżeniem po lodzie na motorze
GordonLameman 9 556 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 28 minut temu, Totek napisał(a): Ty byś widział minę mojej jak podjechałem Scirocco z 88r pod blok potem kupiłem Civica V, a ostatnio audi TT na co moja "no i widzisz kim się stałeś?" Na szczęście akceptuje wszystkie moje fanaberie motoryzacyjne, łącznie z jeżdżeniem po lodzie na motorze Civic, TT? Jesteś pewien że to ona a nie on?
serwal4 216 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Z E38 po jej rozbiciu i masie gruzu po środku finalnie wylądowałem z pi... tfu lewarkiem na masce A w sumie też zaczynałem od Civica! A jednym z gruzów był fioletowy Acc VIgen... Jak to nucił Wieszcz Polski... przewrotny los
Gość Petru23 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Mycie auta przy -5 to dobry pomysł? Rano mam spotkanie a auto tak uwalone, że aż szare. 4 godziny temu, KiloKush napisał(a): Plus taki, że przy leasingu auto musi mieć AC. Więc wszelkie szkody nikt się nie bawi w kombinowanie tylko wstawia do ASO lub do dobrego warsztatu. Zdziwiłbys się. Jeśli nie ma zniesionego udziału w szkodzie (a zazwyczaj nie ma i każda naprawa do tysiąca z własnej kieszeni, max tysiąc) to potrafią kombinować na własną rękę, bez zgłaszania szkody.
kapcer 89 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 20 minut temu, Gret napisał(a): lol mamy medal olimpijski w skokach Po treningach już się spodziewałem, ale i tak miła niespodzianka. Niedużo do złota zabrakło. Skoki narciarskie to jedyny sport, który śledzę na bieżąco.
KiloKush 804 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 3 minuty temu, Petru23 napisał(a): Mycie auta przy -5 to dobry pomysł? Rano mam spotkanie a auto tak uwalone, że aż szare. Zdziwiłbys się. Jeśli nie ma zniesionego udziału w szkodzie (a zazwyczaj nie ma i każda naprawa do tysiąca z własnej kieszeni, max tysiąc) to potrafią kombinować na własną rękę, bez zgłaszania szkody. Przy najmnnie tak. Ale przy leasingu większość lessingow nie akceptuję polisy gdzie masz udziały wlasne.
Seeba03 138 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 6 godzin temu, Katystopej napisał(a): To już lepiej Transita, przynajmniej masz oryginał a nie jakiś przebieraniec od VW Ale Multivan nie jest Fordem, w przeciwieństwie do Caravelle czy T7
Katystopej 1 585 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 8 minut temu, Seeba03 napisał(a): Ale Multivan nie jest Fordem, w przeciwieństwie do Caravelle czy T7 To Multivan jest czy? Dalej T6 tzn T5? Czy zrobili osobną platformę? Co oni tam pokręcili?
Kyle 377 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) W dniu 8.02.2026 o 21:02, larry.bigl napisał(a): Honda CR-V to samo chyba.. Nie wiem jak CR-V, ale z tego co natknąłem się w kwestii HR-V (bo akurat o nim myślałem), to w jednym miejscu pisali, że ocynku nie ma, a w innym napisali że już ma - no i wszystko jasne x-P 9 godzin temu, trepek napisał(a): Nie siedziałem EDIT: Łukasz Bąk, zwany przekupionym przez VW niszczycielem chińskich kolumn kierowniczych, mieści się z tyłu: ... co on wyprawia? Nie widzi, że to "trzymadło" na telefon/tablet jest kolokwialnie mówiąc do dupy? Edytowane 9 Lutego przez Kyle
Gret 864 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Hondy ocynku nie mają. Jak ktoś chce tym dłużej jeździć to konserwacja podwozia musowo. Chyba najgorzej zabezpieczone auta.
Kyle 377 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) 5 godzin temu, kapcer napisał(a): Nie takie straszne poleasingowe. Z filmu: "9/10 nadaje się do zakupu. Nie ma co liczyć, że ktoś wymieniał olej co 10k km. Zazwyczaj zadbane z zewnątrz i wewnątrz." Jak ktoś wymieniał co ~20 k km olej silnikowy, to auto lekko podminowane - dzisiejsze auta to nie stare wolnossące benzyny sprzed parunastu lat, gdzie takie lekkie zaniedbanie mogło ujść jeszcze na sucho. Dzisiaj do byle czego nawet benzynowego: GPF, turbo, wtrysk benzyny pompą pod ciśnieniem kilkaset bar - w tym trzeba zmieniać olej często, jak ma służyć. Edytowane 9 Lutego przez Kyle
Krzysiak 2 349 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 2 godziny temu, bergercs napisał(a): Jedni lubią zapalić po seksie, inni pojeździć na motorze po lodzie Pamiętam jak kumpel kupił L3GT z 2.0T...przesiadł się z pandy. Przychodzi do roboty i "Krzychu awruk to jest lepsze niż seks!! Do 3 w nocy jeździłem bez celu!"
Gret 864 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) dobrze że nie kupił jakiejś S500 Edytowane 9 Lutego przez Gret
Krzysiak 2 349 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 5 godzin temu, KiloKush napisał(a): Plus taki, że przy leasingu auto musi mieć AC. Więc wszelkie szkody nikt się nie bawi w kombinowanie tylko wstawia do ASO lub do dobrego warsztatu. No niestety nie jest aż tak kolorowo...bardzo wielu się bawi w kombinowanie Co to się podziało że nie można dawać reakcji? Jakiś czas mnie w moto nie było i przeoczyłem
Rekomendowane odpowiedzi