larry.bigl 698 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Lol, mój tata dostał wezwanie do zapłaty za brak darmowego biletu za szybą na parkingu pod marketem. Ja jemu mówię żeby to olał. A on się biedny stresuje. Miał ktoś z Was praktyczne spotkanie z tym? Gordon proszę bez Gordonowania 😄 chłopa robi tam codziennie zakupy, kasjerzy go znają a akurat raz się dziś trafiło..
bleidd 1 320 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Moja siostra też dostała, olała temat i cisza już pół roku
GordonLameman 10 200 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman 1 2
janek25 395 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 9 minut temu, larry.bigl napisał(a): Lol, mój tata dostał wezwanie do zapłaty za brak darmowego biletu za szybą na parkingu pod marketem. Ja jemu mówię żeby to olał. A on się biedny stresuje. Miał ktoś z Was praktyczne spotkanie z tym? Gordon proszę bez Gordonowania 😄 chłopa robi tam codziennie zakupy, kasjerzy go znają a akurat raz się dziś trafiło.. mozna olać juz oficjalnie a wcześniej nieoficjalnie też a kto zapłacił ten za[płacić nie trzeba być wyrywanym w tym kraju
Gret 1 023 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 17 minut temu, larry.bigl napisał(a): Lol, mój tata dostał wezwanie do zapłaty za brak darmowego biletu za szybą na parkingu pod marketem. Ja jemu mówię żeby to olał. A on się biedny stresuje. Miał ktoś z Was praktyczne spotkanie z tym? Gordon proszę bez Gordonowania 😄 chłopa robi tam codziennie zakupy, kasjerzy go znają a akurat raz się dziś trafiło.. do chaty dostał? listem?
Katystopej 2 046 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 18 minut temu, larry.bigl napisał(a): Lol, mój tata dostał wezwanie do zapłaty za brak darmowego biletu za szybą na parkingu pod marketem. Ja jemu mówię żeby to olał. A on się biedny stresuje. Miał ktoś z Was praktyczne spotkanie z tym? Gordon proszę bez Gordonowania 😄 chłopa robi tam codziennie zakupy, kasjerzy go znają a akurat raz się dziś trafiło.. https://forsal.pl/kraj/aktualnosci/artykuly/10635446,mandaty-za-parkowanie-przed-marketami-bez-mocy-prawnej-uokik-nalozyl-na-firme-gigantyczna-kare.html Może im zrobić zdjęcie fuckena i wysłać poleconym 1
larry.bigl 698 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 9 minut temu, Gret napisał(a): do chaty dostał? listem? Nie no gdzie, za szybą świstek.
Gret 1 023 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Teraz, larry.bigl napisał(a): Nie no gdzie, za szybą świstek. no to do kosza
Gość Petru23 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Godzinę temu, larry.bigl napisał(a): Lol, mój tata dostał wezwanie do zapłaty za brak darmowego biletu za szybą na parkingu pod marketem. Ja jemu mówię żeby to olał. A on się biedny stresuje. Miał ktoś z Was praktyczne spotkanie z tym? Gordon proszę bez Gordonowania 😄 chłopa robi tam codziennie zakupy, kasjerzy go znają a akurat raz się dziś trafiło.. Zapalić. Niestety... 42 minuty temu, Katystopej napisał(a): https://forsal.pl/kraj/aktualnosci/artykuly/10635446,mandaty-za-parkowanie-przed-marketami-bez-mocy-prawnej-uokik-nalozyl-na-firme-gigantyczna-kare.html Może im zrobić zdjęcie fuckena i wysłać poleconym Ooo, coś nowego
galakty 5 169 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Tyle lat ludzie płacili i nagle nielegalne?
GordonLameman 10 200 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 20 minut temu, galakty napisał(a): Tyle lat ludzie płacili i nagle nielegalne? Tyle lat pisałem że to nie są mandaty. Pewnie trzeba by bota zapytać, nie niektórzy nie uwierzą
galakty 5 169 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 24 minuty temu, Gret napisał(a): kto płacił? W Polsce żyje więcej ludzi niż na tym forum Myślisz że nikt nigdy nie zapłacił?
Gość Petru23 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego (edytowane) 38 minut temu, GordonLameman napisał(a): Tyle lat pisałem że to nie są mandaty. Pewnie trzeba by bota zapytać, nie niektórzy nie uwierzą A kto mówił, że to mandat? To wezwanie do zapłaty zgodnie z regulaminem parkingu. I wyjaśnij, dlaczego nie ma obowiązku zapłaty a kwitek do śmieci należy wyrzucić. 58 minut temu, Gret napisał(a): kto płacił? Ja płaciłem raz. Teren prywatny, regulamin parkingu wymaga pobrania darmowego biletu. Edytowane 16 Lutego przez Petru23
trepek 1 947 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 4 godziny temu, Kyle napisał(a): Tapicerkę masz "materiałową", czy "skóra" lub inna "cerata"? Biala nappa
Kyle 541 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego ... a to chyba łatwo się myje. Przy zwykłej tapicerce jak byś potłuścił, to gorsza sprawa.
GordonLameman 10 200 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman 1
Digger 366 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Kilka lat temu na jakimiś forum prawnym czytałem, że trzeba płacić bo człowieka na 100% dojadą bo można za opłatą z chyba cepik zdobyć dane właściciela pojazdu i te firmy to właśnie robią niby, wysyłają wezwania do zapłaty do domu. Edytowane 16 Lutego przez Digger
Digger 366 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Jak ma się uzasadniony interes prawny to niby można dostać dane właściciela pojazdu. Ale wątpię że te firmy zakładały sprawy w sądzie, możliwe że wysyłali przedsądowe wezwanie do zapłaty i na tym się kończyło. Wielu ludzi po takim piśmie mogło się przestraszyć i zapłacić. Edytowane 16 Lutego przez Digger
GordonLameman 10 200 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Wysyłali najczęściej tam gdzie prowadzono z nimi korespondencję bo mieli adres potwierdzony i niejednokrotnie jakaś tam forma przyznania okoliczności
dannykay 1 099 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Niektóre parkingi tego typu były zmuszone coś takiego wprowadzić. Jak na przykład ten. Po drugiej stronie ulicy jest szkoła i tam wiecznie nie było gdzie zaparkować, bo parkingi zawalone samochodami uczniów.
Katystopej 2 046 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego (edytowane) 37 minut temu, dannykay napisał(a): Niektóre parkingi tego typu były zmuszone coś takiego wprowadzić. Jak na przykład ten. Po drugiej stronie ulicy jest szkoła i tam wiecznie nie było gdzie zaparkować, bo parkingi zawalone samochodami uczniów. To samo Silesia w centrum Katowic, jebitne centrum handlowe z jeszcze bardziej jebitnym parkingiem doskonale skomunikowane tramwajami przez lata było darmowym parkingiem dla wszelakiej maści korposzczurów. Edytowane 17 Lutego przez Katystopej
GordonLameman 10 200 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego 1 minutę temu, Katystopej napisał(a): To samo Silesia w centeum Katowic, jebitne centrum handlowe z jeszcze bardziej jebitnym parkingiem doskonale skomunikowane tramwajami przez lata było darmowym parkingiem dla wszelakiej maści korposzczurów. Tak było! Ja tam nie parkowałem bo zbyt leniwy jestem żeby tyle przed robotą chodzić, ale te parkingi od strony kina były zawalone przed 8 rano
lesiu155 430 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego 16 godzin temu, Katystopej napisał(a): Chargera miał Yab, i homoseksualnego Merca Faktycznie! Pamięć dobra, ale krótka
Rekomendowane odpowiedzi