Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Katystopej napisał(a):

Te w Mandorii to zabawki przy Hyperionie z Energylandii :E

To jest park zabaw dla dzieci, moja 10 letnia chrześnica bawiła się świetnie (ja w sumie też :E) - Energylandia to zupełnie inna liga. 

Opublikowano

Wierzę i ufam, że pod nakładkami na drzwiach jest spoko; 
Od spodu jeszcze nie wiem;
O ilości nowych rys i odprysków na lakierze to już nie wspomnę...

Dość, że Somsiad ma świeższą Megane IV w tym samym czarnym lakierze, tylko nie polerował jej pod domem na sucho jak mój poprzednik :E 
I trochę siara, bo w słońcu Jego auto jest intensywne czarne, mój prezentuje urocze zakola i ślady po ścierze...

Opublikowano

Co prawda jeszcze nie myłem, więc coś może się pokazać, ale pełnoletnia w tym roku Lancia Delta skutecznie opiera się rdzy. 4 lata młodszy Opel miał purchelek na błotniku z przodu jesienią i z tego co widziałem pojawiły się już tam rude wykwity. 

Opublikowano

A mi się akurat zarówno duster jak i biggster podobają. Ta plastikowatosc w środku ma swój pewien urok - mam wrażenie, że kupując go jakby inne podejście do niego bym miał. Jak coś się zarysuje chyba bym łatwiej przeżył. 

• Upvote 1
Opublikowano
25 minut temu, larry.bigl napisał(a):

A mi się akurat zarówno duster jak i biggster podobają. Ta plastikowatosc w środku ma swój pewien urok - mam wrażenie, że kupując go jakby inne podejście do niego bym miał. Jak coś się zarysuje chyba bym łatwiej przeżył. 

I i II generacja są meh, ale trzecia już wygląda drapieżnie.   Środek jest plastikowy, ale cena to kompensuje. 

Jako wół roboczy - super. Może trochę gorzej jako auto do podróżowania, no chyba że się doda mocne wyciszenie. Najważniejsze że z napędów jest w końcu co wybrać :) 

Opublikowano (edytowane)

Ja myślę że taki duster czy biggster to spokojnie nadaje się jako auto w koło komina, zwłaszcza w zestawie z fabrycznym LPG. Jeśli nie szukasz wrażeń z jazdy, prostoty, taniości to tu to masz..no i nie jest Chińczykiem. 

I też inna sprawa jest to, że z osób które znam i świadomie wybrały Dacię nie znam nikogo kto by powiedział że źle zrobił. Najczęściej słyszę że dostał właśnie to za co zapłacił + tania eksploatacja.

Edytowane przez larry.bigl
  • Upvote 1