marko 959 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Plus minimalne większe zużycie paliwa przy E5, w zasadzie pomijalne 4 godziny temu, lesiu155 napisał(a): Lubisz ryzyko Tak zarabia się największe pieniądze
dannykay 787 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 21 minut temu, huudyy napisał(a): 147 twin smark. w tym gównie wacha to najmniejszy problem Edytowane 4 godziny temu przez dannykay 1
huudyy 3 270 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Teraz, dannykay napisał(a): w tym gównie wacha to najmniejszy problem Mi to mówisz? Ale chciała Alfę to ma
bergercs 1 983 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 15 minut temu, Totek napisał(a): Jak zalewalem E10 to prędzej czy później robi się glut w gaźniku. To zalecam stosowanie środków czyszczących do ukladu paliwowego - bo ten "glut" to wlaśnie syf, który zbieral się latami.
Gret 817 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja w kosiarkach i piłach nie mam problemu z e10 ale zawsze po sezonie wypalam paliwo z gaźnika zeby nie stało.
bergercs 1 983 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Aż mi się przypomnialo, jak kilkanaście lat temu wprowadzano paliwa z biododatkami - wlaściciele Toyot latali po stacjach jak koty z pęcherzem, żeby czasami nie trafić na ten wynalazek szatana. Po roku czy dwóch temat umarl śmiercią naturalną, lali co bylo na stacjach jak każdy.
TheMr. 3 007 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 38 minut temu, marko napisał(a): Tak zarabia się największe pieniądze I duże ryzyko przy normalnym CFD, fart że to ropa. Było blisko żeby broker automatycznie zamknął pozycje bo wiatr zawiał i spadło. Ale tak, kasa jest z tego ogromna, a to tylko x10, a w USA można nawet x500 sobie handlować
wallec 1 274 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Tak się zastanawiam dlaczego tej technologii nie ma w dieslu?
GordonLameman 9 517 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Wspaniałe to przyspieszenie, takie jak w dwutonowym SUV-ie. Ale Honda taka jest - robi hałasu obrotami a koniec końców zostaje w tyle 1
trepek 1 688 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 19 minut temu, wallec napisał(a): nie ma w dieslu? Bo ilością powietrza steruje turbo. Dwa - że w dieslu nie interesuje Cię wymieszywanie się paliwa z powietrzem. Sprężasz powietrze, dotryskujesz paliwo porcjami, tłok leci w dół.
Gret 817 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Honda poszła z duchem czasu i teraz Vteca masz z głośników 1
lesiu155 277 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Przed chwilą wróciłem z wystawy Ikon Moto na Narodowym. Utopia na żywo robi mega wrażenie 1
KiloKush 796 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, lesiu155 napisał(a): Przed chwilą wróciłem z wystawy Ikon Moto na Narodowym. Utopia na żywo robi mega wrażenie Niesamowite, że Zonda to auto z 1999 roku. Utopia dalej mocno ją przypomina.
lesiu155 277 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Owszem ale jest widoczna zmiana. I o ile Hyuarya w necie na zdjęciach wygląda pięknie, tak Utopia jak ją pokazali to było z mojej strony takie meh, brzydkie. Ale na żywo zupełnie co innego
bbandi 515 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Właściciele myjni w weekend pierwszo marcowy 1
Gret 817 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przegoniłem dziś lagunę, fajne auto. Coś tam skrzypnie coś tam szarpnie ale jedzie bezustannie
Totek 933 Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu Ja sobie wczoraj umyłem autka, myjka z Lidla, wiadro wody, trochę szamponu i woda ze studni. Szkoda że nie mam deszczówki jeszcze bo nie trzeba po myciu polerować niczego, ale grunt że umyte za darmo
Rekomendowane odpowiedzi