Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, huudyy napisał(a):

a co z miśkiem? :O 

Ogólne wyeksploatowanie, 19 lat, 365kkm, tlenek żelaza z ktorym nie mam zamiaru walczyć, rozrząd musiałbym w tym roku robić i też mi się nie chce :E

30 minut temu, galakty napisał(a):

Drogo niedrogo... Zależy dla kogo :E 

Pytanie jaki przebieg i czy już były sprzęgła robione. Tam po prostu trzeba się liczyć z ich wymianą i tyle. Jakoś dużo gorzej od DSG na suchych sprzęgłach nie jest. 

To już nie chce :E

• Haha 2
Opublikowano

Dzisiaj 16:00 Żyrardów

A to dopiero początek bo z informacji podawanych w TV podwyżki cen paliw wynikające z obecnej sytuacji na bliskim Wschodzie do Polski wejdą w połowie przyszłego tygodnia. 
Coś czuję że jutro będą kolejki :E 

IMG_6632.jpeg

Opublikowano
7 minut temu, Katystopej napisał(a):

Kurde, jakoś mam obawy przed Talismanem, że tam elektronika plata figle, słuszne obawy czy mi odbija? :E

Poliftowe już są określane jako dobre. Czyli taki standard w Reno, patrz laguny

16 minut temu, DjXbeat napisał(a):

Dzisiaj 16:00 Żyrardów

A to dopiero początek bo z informacji podawanych w TV podwyżki cen paliw wynikające z obecnej sytuacji na bliskim Wschodzie do Polski wejdą w połowie przyszłego tygodnia. 
Coś czuję że jutro będą kolejki :E 

IMG_6632.jpeg

Na Lazurowej w Warszawie na Shellu zwykły ON 7.34, Orlen 7.24

Opublikowano

Talizmana 1.6 ma mój kuzyn i jest z niego bardzo zadowolony. Wiadomo jakieś usterki są ale bez tragedii. 

Ścięło mnie wczoraj wieczorem, grypa typu A. W kilka chwil mnie dojechało tak że nie mogłem wstać. Pierwszy raz jestem chory od około 15-16 lat. Ale podle grypa działa.

• Sad 2
Opublikowano
37 minut temu, Katystopej napisał(a):

Kurde, jakoś mam obawy przed Talismanem, że tam elektronika plata figle, słuszne obawy czy mi odbija? :E

U mnie w 16-letnim Fluence po 3 prawie 3ech latach póki co tylko hands-free x2 drzwi lewe i kostka tylnej lampy prawej :E 
A no i wbudowane navi gubi fixa i czasem odkrywa nas parę km w randomowy bok :lol2:

A jeśli patrząc na większe kombi w dieslu z automatem w tej kasie i roczniku no to faktczynie, Talizman, Insignia, Mondeo (power-shift po poprawkach ponoć działa) no i Optima/i40;
Ew Mazda 6;

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Katystopej napisał(a):

W okolicach 40-45k mogę kupić 12 letniego suva albo 6-7 letnie kombi, aż tak głupi nie jestem :E Bylo fajnie ale czas na dalszą drogę, może w dalekiej przyszłości wleci znowu suv.

Dokładnie tak jest. W tej cenie u mnie padło na Focusa Mk4 bo trafił się dużo poniżej budżetu. Ale Octavia też jest do dostania w tej kasie. Talisman, Meganka też duży wybór w tej kasie ale żona nie chciała Francuza...

Edytowane przez KiloKush
Opublikowano

Patrzę bardzie w stronę segmentu C, Grupa VAGa i BMW odpadają całkiem, nic mnie nie skłoni do jazdy Skodą, Audi czy VW, a BMW to już w ogóle. Jeszcze mi właśnie i40 chodzi po głowie, no i mocno cenię sobie standardowe przyciski do sterowania wentylacją dla tego np. 308 jest be :E 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Katystopej napisał(a):

Patrzę bardzie w stronę segmentu C, Grupa VAGa i BMW odpadają całkiem, nic mnie nie skłoni do jazdy Skodą, Audi czy VW, a BMW to już w ogóle. Jeszcze mi właśnie i40 chodzi po głowie, no i mocno cenię sobie standardowe przyciski do sterowania wentylacją dla tego np. 308 jest be :E 

308 to chyba poza purezdech nie ma za bardzo silników? I40 też mi się podobał ale żona chciała mniejsze auto. Koniec końców Focus MK4 jest bliżej Octavii kombi niż Golfa. Porównywałem miejsce golfie kombi najnowszym i jest to dużo mniej niż w Focusie MK4. Ja dopiero jak wsiadłem w MK4 i ustawiłem pod siebie fotel to zauważyłem, że MK4 jest dużo większy od MK3 no i żona trochę narzeka :E

Edytowane przez KiloKush
Opublikowano
22 minuty temu, larry.bigl napisał(a):

Ścięło mnie wczoraj wieczorem, grypa typu A. W kilka chwil mnie dojechało tak że nie mogłem wstać. Pierwszy raz jestem chory od około 15-16 lat. Ale podle grypa działa.

Miałem to samo w tym roku, wieki już bez grypy, a jak mnie siekło to usiedzieć nie mogłem i spałem praktycznie pierwsze 2-3 dni.