IceMan 152 Opublikowano Poniedziałek o 14:49 Opublikowano Poniedziałek o 14:49 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Szczerze to myślałem, że to rozwiązanie zapewni mniejsze spalanie. A z tego co widzę to po raportach spalania CR-V to wychodzi to samo co w epower. Ale za to 0-100 robi 2,5 sekundy gorzej. Nie wiem co to za raporty, ale te auta palą mniej, nawet testy yt o tym wspominają, tylko trzeba umieć tym jeździć - no i raczej w mieście, w trasie niekoniecznie. Zasada działanie epower jest chyba taka sama. Zresztą nawet powyżej na teście civika jest wzmianka o małym spalaniu. Ogólnie jeździłem wszystkimi modelami Hondy i taki napęd jest naprawdę przyjemny w odbiorze.
Gret 987 Opublikowano Poniedziałek o 14:52 Opublikowano Poniedziałek o 14:52 11 minut temu, GordonLameman napisał(a): Szczerze to myślałem, że to rozwiązanie zapewni mniejsze spalanie. A z tego co widzę to po raportach spalania CR-V to wychodzi to samo co w epower. Ale za to 0-100 robi 2,5 sekundy gorzej. Za słaby silnik do budy crv 2
GordonLameman 9 739 Opublikowano Poniedziałek o 15:35 Opublikowano Poniedziałek o 15:35 39 minut temu, IceMan napisał(a): Nie wiem co to za raporty, ale te auta palą mniej, nawet testy yt o tym wspominają, tylko trzeba umieć tym jeździć - no i raczej w mieście, w trasie niekoniecznie. Zasada działanie epower jest chyba taka sama. Zresztą nawet powyżej na teście civika jest wzmianka o małym spalaniu. Ogólnie jeździłem wszystkimi modelami Hondy i taki napęd jest naprawdę przyjemny w odbiorze. Miałem na myśli porównanie Cr-V vs x-trail. w epower nie ma sprzęgła i połączenia silnika spalinowego z kołami. Sądziłem że właśnie to połączenie da przewagę hondzie. A tu jednak jej nie ma
KiloKush 838 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu https://www.facebook.com/share/r/14h7ivi5vCb/ Hehe Polska w pigułce
lesiu155 341 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu W sumie nie wiem o co chodzi w tym filmiku oprócz tego, że nagrywający jest jakiś upośledzony? Że babka na rondo wjechała i zjechała pomimo, ze powinna była jechać prosto? Wielkie mi wykroczenie - nawet nie mam pewności czy aby na pewno jakiś przepis złamała.
trepek 1 802 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Znak poziomy mówił, że to pas do jazdy wprost albo w lewo.
lesiu155 341 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Pionowy też - tylko no dalej, zjechać z ronda można, nie masz tam ciągłej. Więc dla mnie sytuacja może i dyskusyjna i jakiś przepis złamała ale manianę to nagrywający odwalił xd Edytowane 21 godzin temu przez lesiu155 2
KiloKush 838 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 28 minut temu, lesiu155 napisał(a): W sumie nie wiem o co chodzi w tym filmiku oprócz tego, że nagrywający jest jakiś upośledzony? Że babka na rondo wjechała i zjechała pomimo, ze powinna była jechać prosto? Wielkie mi wykroczenie - nawet nie mam pewności czy aby na pewno jakiś przepis złamała. Strzelam, że oboje sobie uprzykrzali życie już przed nagraniem. A później to już jakieś małe ego nagrywającego I jazda przez obu nie patrząc na znaki poziome i przepisy. 2
Katystopej 1 783 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Tor Poznań został zamknięty przez decyzję środowiskową - przekroczone normy hałasu. Tor, który istniał od 1977r, na długo przed idiotami którzy pobudowali się w pobliżu toru i zaczął im hałas przeszkadzać ale nie przeszkadza im pobliskie lotnisko. W Włoszech tory potrafią być w samym centrum małego miasteczka i mieszkańcy tego chcą, żyją tym, u nas zabija się kompletnie motoryzację. Najpierw mandatami i groźbami więzienia usuwają ludzi z ulic czy parkingów i wypychają na tor po czym ten tor zamykają. Wiecie, że nie można już zrobić spotkania na 10 samochodów gdzieś na parkingu pod mcdonaldem bo można przytulić za to kilka tysi? Zamordyzm i socjalizm w czystej postaci. 1
KiloKush 838 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, Katystopej napisał(a): Tor Poznań został zamknięty przez decyzję środowiskową - przekroczone normy hałasu. Tor, który istniał od 1977r, na długo przed idiotami którzy pobudowali się w pobliżu toru i zaczął im hałas przeszkadzać ale nie przeszkadza im pobliskie lotnisko. W Włoszech tory potrafią być w samym centrum małego miasteczka i mieszkańcy tego chcą, żyją tym, u nas zabija się kompletnie motoryzację. Najpierw mandatami i groźbami więzienia usuwają ludzi z ulic czy parkingów i wypychają na tor po czym ten tor zamykają. Wiecie, że nie można już zrobić spotkania na 10 samochodów gdzieś na parkingu pod mcdonaldem bo można przytulić za to kilka tysi? Zamordyzm i socjalizm w czystej postaci. Ogólnie patologia. Uwielbiam posty u mnie na wsi jak jeździ ciągnik po polu, że jak tak można, że spać się nie da, po oknach świeci... Beka z ludzi. Ale kultura motoryzacyjna w tym kraju to ogólnie leży. Od jazdy jak zyeby po publicznych drogach po zloty bananowych dzieci z M2 w leasingu na firmę ojca lub jak nie masz bogatych starych to jakieś inne Civiki czy popularne Peugeoty ze stensem.
GordonLameman 9 739 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Zamknięcie toru to jakieś kuriozum. a co do spotów - wystarczy je zgłosić. Zamysł jest taki, żeby obserwować te spotkania. Trochę to rozumiem w kontekście tego co dzieje się czasem w nocy. Ale wolałbym gdyby to dotyczyło tylko nocnych spotow.
Katystopej 1 783 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Spoty babanów jak Warsaw Night Ride owszem, to lepiej żeby było pod kontrolą, ale kurde nawet jak My, osoby w podeszłym wieku spotkalibyśmy się gdzieś tatowozami zwyczajnie pogadać to róznie dobrze mogą się do nas dowalić. 1
GordonLameman 9 739 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, Katystopej napisał(a): Spoty babanów jak Warsaw Night Ride owszem, to lepiej żeby było pod kontrolą, ale kurde nawet jak My, osoby w podeszłym wieku spotkalibyśmy się gdzieś tatowozami zwyczajnie pogadać to róznie dobrze mogą się do nas dowalić. Ja bym to sobie zgłosił i miał w dupie. Nasze auta mają dowody rejestracyjne Tak jeszcze odnośnie toru w Poznaniu. Od decyzji GIOŚ przysługuje skarga do WSA a potem do NSA więc nie wszystko stracone. Ciekaw jestem czy decyzja jest natychmiast wykonalna czy jednak GIOS miał trochę godności.
SuLac0 595 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Katystopej napisał(a): ...ale nie przeszkadza im pobliskie lotnisko. tez przeszkadza, ale https://www.poznan.pl/mim/info/news/cisza-nocna-na-lotnisku-w-poznaniu,275613.html "core night" od lat obowiazuje tez na lotnisku Chopina, wiec to nie jest kwestia "idiotow" , tylko dobrej woli i ..pieniedzy. glownie pieniedzy
lesiu155 341 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) To popatrzcie jak ładnie są działeczki na torze poznań rozrysowane już na geoportalu... EDIT: Hmmm, z tymi działkami to chyba fejur... Edytowane 1 godzinę temu przez lesiu155 1
dannykay 883 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, Katystopej napisał(a): My, osoby w podeszłym wieku 32 here Zamknięcie tego toru, to jakaś żenada, ale wiadome było, odkąd się okazało, że jednym z cymbałów, który się tam pobudował jest jakiś lokalny ważniak. 1
huudyy 3 325 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 10 minut temu, dannykay napisał(a): 32 here Zamknięcie tego toru, to jakaś żenada, ale wiadome było, odkąd się okazało, że jednym z cymbałów, który się tam pobudował jest jakiś lokalny ważniak. Orzechy przeciw dolarom, że to prawda. PS myślałem że starszy jesteś Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): a co do spotów - wystarczy je zgłosić. Zamysł jest taki, żeby obserwować te spotkania. Trochę to rozumiem w kontekście tego co dzieje się czasem w nocy. To jest zamordyzm Gordon, i żadne tłumaczenie tego nie zmieni. Nawet nie wiem gdzie miałbym zgłosić to, że chce się spotkać z kumplami z klasy na piwo w piątkowy wieczór. W sumie za 2 tygodnie mamy kawalerski, 8 chłopa, trzeba będzie chyba na psiarskie napisać XD Edytowane 1 godzinę temu przez huudyy
KiloKush 838 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Hehe I 9 minut temu, dannykay napisał(a): 32 here Zamknięcie tego toru, to jakaś żenada, ale wiadome było, odkąd się okazało, że jednym z cymbałów, który się tam pobudował jest jakiś lokalny ważniak. Ale ogólnie to jak ludzie wybierają działkę pod budowę w tym kraju to jest dramat. Blisko pola, poniżej sąsiada, gdzieś gdzie stoi woda, obok miejsca powodującego smród lub hałas. Oczywiście biorą bo takie działki są nie bez przyczyny tańsze. A później żal do całego świata. 1
GordonLameman 9 739 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, huudyy napisał(a): To jest zamordyzm Gordon, i żadne tłumaczenie tego nie zmieni. Nawet nie wiem gdzie miałbym zgłosić to, że chce się spotkać z kumplami z klasy na piwo w piątkowy wieczór. W sumie za 2 tygodnie mamy kawalerski, 8 chłopa, trzeba będzie chyba na psiarskie napisać XD No ja też nie wiem, ale bym się dowiedział. Jeśli nei ma jednolitego systemu inforamtycznego to jest to dupa i debilizm 1
Katystopej 1 783 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, dannykay napisał(a): 32 here Czyli 4 dycha już leci, mi się już kończy powoli
lesiu155 341 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) PESEL to tylko liczba ja tam się czuję na 20 EDIT: No, oprócz moich kolan, te się na tyle nie czują... Edytowane 1 godzinę temu przez lesiu155 1
GordonLameman 9 739 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, lesiu155 napisał(a): EDIT: No, oprócz moich kolan, te się na tyle nie czują... Musisz spędzać na nich mniej czasu 5
galakty 4 383 Opublikowano 36 minut temu Opublikowano 36 minut temu 4 godziny temu, Katystopej napisał(a): Tor Poznań został zamknięty przez decyzję środowiskową - przekroczone normy hałasu. Dobrze że rok temu udało mi się jechać i mogłem usiąść jako pasażer w SF90 i przeżyć jak takie hiperauto zapierdziela po torze... Pierwszy i ostatni raz bo jakieś patałachy się pobudowały 50 lat później i im głośno. https://www.petycjeonline.com/ratowanie_toru_pozna
Rekomendowane odpowiedzi