KiloKush 28 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 3 minuty temu, Katystopej napisał(a): 9 rano, drogi w Mysłowicach i okolicach czarne, nie widzę sensu dla zimówek jeśli ktoś głównie po mieście jeździ. Dobre zimówki docenia się dopiero w sytuacjach awaryjnych np. Nagłe hamowanie, "atak zimy" 1 1
Gang 7 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Panowie! a jak się nazywał ten od spawanych/zardzewiałych kielichów? To był Lancer? czy inne mitsu?
lesiu155 3 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Galant, był ale jaką on miał ksywę to nie pamiętam Edytowane 8 godzin temu przez lesiu155 1
GordonLameman 148 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu O, pamiętam Galanta. Dobry as to był. Najlepsze auto na świecie
lesiu155 3 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Z nowszych agentów to Pentium był, też przeboje z Laguną 1
GordonLameman 148 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu A nie wiecie czy "FaZiMoDo" żyje? Albo czy siedzi? I co z jego Vectrą?
huudyy 8 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 3 godziny temu, lesiu155 napisał(a): Z nowszych agentów to Pentium był, też przeboje z Laguną ale mi robicie wspominki
Krzysiak 202 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 6 godzin temu, Gang napisał(a): Panowie! a jak się nazywał ten od spawanych/zardzewiałych kielichów? To był Lancer? czy inne mitsu? Gość z moich okolic, jak wspomnieli to był Galant. Jak mu się rozjechał przód na szarpakach podczas przeglądu to go zezłomował czy sprzedał innemu mitsumaniakowi, już nie pamiętam Mitsu już dawno nie posiada, z 4 lata temu miał V50 z 2.0 "hdi", później już się z nim nie widziałem, więc nie wiem czym pomyka (planował C5X7 bo żona była w ciąży i chcieli troszkę większe auto, ale nie wiem czy zakup doszedł do skutku). Edytowane 3 godziny temu przez Krzysiak
Arczevski 0 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Galancik piękny był, aż mi się moja Nexia i jej ultra dziurawe progi przypomniały. Eh pierwsze auto, piękne czasy
Katystopej 34 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 6 godzin temu, lesiu155 napisał(a): Z nowszych agentów to Pentium był, też przeboje z Laguną A pamiętacie jak spawał chyba fotel w przedpokoju? Kur... hit Edytowane 2 godziny temu przez Katystopej 2
Krzysiak 202 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Dziś w robocie wjechałem 508 na halę obejrzeć go od dołu, bo jakoś nie było wcześniej czasu. Jestem zadowolony, w spodzie nigdzie nawet najmniejszego nalotu rdzy, nawet na łączeniach blach etc, do tego sucho jak pieprz po ściągnięciu płyty pod silnikiem, nawet żadnych najmniejszych zapoceń Także zakup uważam za udany Godzinę temu, Katystopej napisał(a): A pamiętacie jak spawał chyba fotel w przedpokoju? Kur... hit Pozbył się chyba jej dopiero jak dostał litanię usterek na przeglądzie Edytowane 1 godzinę temu przez Krzysiak 1 1
Rekomendowane odpowiedzi