Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blisko, Santa Fe :)

Ale nie to najnowszej, starsza generacja. Rocznik 2023, przebieg 6 tys km. Prezes salonu nim dojeżdżał do pracy. Najbogatsza wersja wyposażenia, wszystko co oferował wtedy Hyundai w opcji.

My to z żoną mamy chyba tradycję do zamawiania samochodów i ich późniejszego nie odbierania. Żona zamówiła parę lat temu Camry, wpadł obecny ES. Ja zamówiłem Kugę, wpadnie (jak nic nieprzewidzianego się nie stanie) Santa Fe.

A to wszystko przez opóźniającą się cesję obecnego ESa, która kisła ponad miesiąc... TL:DR.

Opublikowano (edytowane)

Kolega miał w velobanku jakąś lawetę i stękał, że taka cesja w ogóle nie jest możliwa :E Nie wiem o co tam chodzi, ale musiał spłacić do końca i dopiero sprzedać.

Edytowane przez dannykay
Opublikowano
1 godzinę temu, huudyy napisał(a):

śmieje się, bo któryś z forumowiczów latał outkiem na rybska tutaj :E  Katystopej? nie pamiętam już.

Zgłaszam się :E Outek wciąż dzielnie walczy, wczoraj jak z Karviny wracaliśmy to wskoczyło 359kkm, jeszcze 1000 i będę miał 100kkm nim zrobione.

@Dziarson fajny, kolor szpetny jak kupa ale auto odwdzięczy się bezawaryjnością. Jak radio zmienisz to stracisz możliwość ustawień samochodu z poziomu radia :P

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Katystopej napisał(a):

Karviny

Chodzi Ci o miejscowość Karwia?

EDIT:

A ok, widzę, że w Czechach jest miejscowość Karvina a w Polsce Karwia.

Edytowane przez trepek
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Karvina czeska, piękne miasteczko, fajny, duży park, Radegast za 39 koron i dobra picka na rynku, często tam jeździmy, godzina autostradą a4/a1 :red:

w Karwii byłem 11 lat temu :E

Edytowane przez Katystopej
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

image.thumb.png.4a319c14957710072c9ec155d7eee462.png

Czechy są spoko!
Po przygranicznych wypadach, losowych spontanicznych 3-5 dniowych pobytach i wielkiej pętli wokół granic Czech z Sąsiadami w 2024r zostało mi już tylko zagęszczać zwiedzanie per dany kraj (województwo) :E 

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, Katystopej napisał(a):

Zgłaszam się :E Outek wciąż dzielnie walczy, wczoraj jak z Karviny wracaliśmy to wskoczyło 359kkm, jeszcze 1000 i będę miał 100kkm nim zrobione.

@Dziarson fajny, kolor szpetny jak kupa ale auto odwdzięczy się bezawaryjnością. Jak radio zmienisz to stracisz możliwość ustawień samochodu z poziomu radia :P

nNe posiadam takich ustawien z poziomu  radia za biedna wersja :D ale w radiu chinskiem jest cambus tk że te ustawienia powinnyu sie pojawić tak twierdzi znajomy co z nim pracuje mointuje te radia juz kilka lat chyba wie co mówi .

2 godziny temu, Katystopej napisał(a):

Karvina czeska, piękne miasteczko, fajny, duży park, Radegast za 39 koron i dobra picka na rynku, często tam jeździmy, godzina autostradą a4/a1 :red:

w Karwii byłem 11 lat temu :E

Radegast  poza stolyco kosztuje wszedzie koło 40kć. 12 oczywiscie i chyba najlepsze lane piwo, oczywiście jesli dobrze nalane.

Mieszkam tu jakies 15 lat (okres Hradec Kralove, miestys Doudleby nad Orlici )Czechy sa super .

Auto jest w kolorze jakim jest bo nie chciało mi się szukać po Czechach przyjechałęm w niedziele do komisu zobaczyłem pojezdziłem , wyciagłem kase z kieszeni. Zbiłem prawie 10k zł i pojechałęm do domu. Chciałęm czystą benzyne bez turbin i innych wynalazków mam .

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, dannykay napisał(a):

Ja z laba jak większość w tym dziale, a tam byłem z 15 lat :P

Pamiętasz najszybszą Fabie TDI co Toaregi brała na autostradach? Bananowego Civica? Myślę co było starsze :D

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

tego, co łatanie kielichów amortyzatorów uważał za normalną naprawę w aucie?

mi szkoda, że bogdan i jego sierra znikęli, oraz tego drugiego, co zbierał wszystkie suzuki swift - jak mu tam było?

Edytowane przez marko
  • Upvote 1
Opublikowano

A z Sierrą to nie było tak, że miał gdzieś wypadek i pasażer albo mocno poturbowany albo zginął, a właściciel Sierry twierdził, że "sam sobie winien, po co wsiadał" i po dosyć mocnym jechaniu po nim zniknął? Bo na 100% taki przypadek z Sierrą znam, jedynie nie wiem czy to gościu z Laba.

Swifty pamiętam - właściciela za diabła nie.

Przypomniał mi się natomiast orgy_Croma_man - Gopspeedy - zresztą zastanawiałem się czy to nie ten kolo od elektryków, co to wdepnął w plamę benzyny, ale ostatnio wyrósł mu mocny konkurent, ten antyelektryk, więc cholercia nie wiem.