Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

7 minut temu, Katystopej napisał(a):

Stoje w wydziale komunikacji u mnie we wsi, 5 stanowisk, tylko jedno czynne przy którym siedzą 2 babki i rejestrują jedno auta :sciana:

Przynajmniej pracują, a nie kupują jajka :E 

Edytowane przez marko
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, Katystopej napisał(a):

Stoje w wydziale komunikacji u mnie we wsi, 5 stanowisk, tylko jedno czynne przy którym siedzą 2 babki i rejestrują jedno auta :sciana:

Zawsze lepsze to niż w Szczecinie brak możliwości rejestracji na wizytę. Rzucają numerki wieczorem na dzień kolejny i kto pierwszy ten lepszy. Później w robocie bierzesz wolne z dnia na dzień bo zaplanować wizyty nie idzie. No ale przynajmniej byli urzędnicy prowadzą firmy rejestrujące auta za opłatą od ręki i się im biznes spina.

Edytowane przez KiloKush
  • Confused 1
Opublikowano
2 godziny temu, Katystopej napisał(a):

Wchodzisz z ulicy czy rezerwujesz audiencje jak u mnie na kilka dni naprzód jak za covida?:E

2 godziny temu, marko napisał(a):

Przynajmniej pracują, a nie kupują jajka :E 

Reszta poleciała po jajka.

Opublikowano
2 godziny temu, Katystopej napisał(a):

W Gliwicach UM działa nadzwyczajnie sprawnie, nie ma możliwości rezerwacji kolejki online, ale przez ostatnie 5 lat nie spędziłem tam podczas wizyty dłużej niż 20 min. A dla rejestracji pojazdów utworzyli nawet wydział zamiejscowy w drugiej części miasta, o którym mało kto wie.

Opublikowano
36 minut temu, Katystopej napisał(a):

Na szczęście małe miasto-gmina 60k mieszkańców więc z ulicy załatwiłem w pół godziny wszystko :E

Panie, u mnie też mała mieścina, ale urzędnicza szlachta przyzwyczaiła się do lenistwa. Pewno juz myślą o 4 dniowym tygodniu pracy.:E

Opublikowano
4 minuty temu, Cappucino napisał(a):

Ropa pędzi w dół, baryłka spadła już do 82$, czyli tylko 15$ więcej niż przed atakiem na Iran. Na stacjach obniżek nie widać tak jak błyskawicznych podwyżek. U mnie dzisiaj znowu paliwo poszło w górę.

Co by się nie działo i nas ceny na stacjach zawsze szybko idą w górę, a później długo nie mogą zejść w dół. Tak jest zawsze.

Opublikowano
4 minuty temu, AudRob napisał(a):

Grunt że diesel zawsze połowę mniej pali od benz.

No chyba jak się jeździ tylko 30-letnimi gruzami.

11 minut temu, Cappucino napisał(a):

Ropa pędzi w dół, baryłka spadła już do 82$, czyli tylko 15$ więcej niż przed atakiem na Iran. Na stacjach obniżek nie widać tak jak błyskawicznych podwyżek. U mnie dzisiaj znowu paliwo poszło w górę.

image.jpeg.164220bf587ed77d9a1bafbf791329bf.jpeg

Opublikowano
25 minut temu, KiloKush napisał(a):

Co by się nie działo i nas ceny na stacjach zawsze szybko idą w górę, a później długo nie mogą zejść w dół. Tak jest zawsze.

Idealny temat do poruszenia w mediach przez "rzetelnych i niezależnych" dziennikarzy jakich mamy w tym kraju :E.

Opublikowano
31 minut temu, Cappucino napisał(a):

Idealny temat do poruszenia w mediach przez "rzetelnych i niezależnych" dziennikarzy jakich mamy w tym kraju :E.

Gadałem z kumplem z Niemiec. U nich na stacjach poszło w górę o 25 centów, u nas o 2 zł :E

Opublikowano
4 minuty temu, bergercs napisał(a):

I tak oto wpierdzielanie się zabiło dyskusję. Brawo. Nic nie zrozumiał z ostatniej g..burzy sprzed kilku dni. Trudno - z każdego wydzielonego będę usuwał swoje posty.

BRAWO wiadomo kto jest kim.