JeRRyF3D 1 727 Opublikowano Środa o 19:28 Opublikowano Środa o 19:28 Szkoda, że nie można kupić samego singla
Qrdello 838 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Docieram do końca gry, z bardzo wooooolna, ale teraz klimat to już wylewa się litrami z ekranu. Edytowane 10 godzin temu przez Qrdello 4
Kakarotto 732 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu @maras2574 Kusisz na ponowne przejście, a kupka zaległości rośnie. 1
maras2574 898 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu @Kakarotto Ja po kilku podejściach w końcu zagrałem i ukończyłem Tzn. fabułę, gra mi się tak spodobała, że gram dalej i czyszczę wszystko
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) fajne screeny z gier pt. "ScreenShot" Edytowane 4 godziny temu przez AndrzejTrg
Kakarotto 732 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu @maras2574 Ja tam dwa razy wszystko wyczyściłem i teraz stoję na granicy trzeciego razu. 🙈 Ogólnie nie jest to najlepsza gra na świecie, ale faktycznie ma w sobie to coś. @AndrzejTrg Andrzeju, nie denerwuj się. Kolega pewnie wychodzi z założenia, że wszyscy znają Days Gone i nie trzeba podpisywać. 1
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja się nie denerwuję, tylko mnie to po prostu słabi i irytuje, większość ludzi potrafi dać te jedno czy dwa słowa na SS... pewnych materiałów się nie obrobi.
maras2574 898 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @AndrzejTrg Przecież miałeś już wyjaśnione co to jest, może za dużo wrzucam ss z jednej gry ? No kurdę, nie można nie wiedzieć. Pite było ? Rozumiem, piątek 58 minut temu, Kakarotto napisał(a): Kolega pewnie wychodzi z założenia, że wszyscy znają Days Gone i nie trzeba podpisywać. Tak myślałem, ale Andrzejowi zostało to wyjaśnione dwie strony wcześniej 1
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja już wiem, ale może ktoś inny wejdzie i nie będzie znał gry... można nie znać? Można. A tak ciężko dać tytuł? PS. W robocie jestem, więc z tym piciem nie trafiłeś, a taki tekst jest na poziomie... 1
maras2574 898 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): W robocie jestem, więc z tym piciem nie trafiłeś, a taki tekst jest na poziomie... Nie przejmuj się, ja też 2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Można. A tak ciężko dać tytuł? Ciągnę to Days Gone od dwóch stron, za każdym razem mam dawać tytuł ? 6 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): może ktoś inny wejdzie i nie będzie znał gry... można nie znać? Nie ma takich jeśli chodzi o tą starą grę A Ty się przełam i zagraj w nią w końcu
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, maras2574 napisał(a): Nie przejmuj się, ja też Co nie oznacza że w robocie pić nie można (żartuję, nie te czasy) 5 minut temu, maras2574 napisał(a): Ciągnę to Days Gone od dwóch stron, za każdym razem mam dawać tytuł ? Wypadałoby z własnej dobrej woli Tobie to różnicy nie zrobi, a komuś się może przydać i uprzedzi pytania co to za gra
Rekomendowane odpowiedzi